Mișcările pro-choice și pro-life împuternicesc cu adevărat femeile?

Mișcările pro-choice și pro-life împuternicesc cu adevărat femeile?

Adevărul Pro Life - 7 minciuni ale mișcării pro-avort (Ianuarie 2019).

Anonim

Acest articol face parte din proiectul FeminineClub Voices Community . Toate aceste povești vin de la cititorii noștri ca răspuns la cererea noastră de op-eds din puncte de vedere diferite. Aceasta provine de la Ali Smith , o mamă și un blogger din Dallas. Lucrează pentru YoungLives, un minister al Tinerilor Vieți care pune mentori în viața adolescenților care se află gravide.

Un număr mare de femei care aleg să pună capăt vieții unui copil nenăscut o fac, de fapt, pentru că simt că nu au de ales. Fie că este o femeie albă de clasă mijlocie care se simte rușinoasă pentru o sarcină în afara căsătoriei sau pentru un adolescent minoritar care i se spune copilului ei nu va ajunge la nimic dacă aduce copilul în lume.

Am avut prieteni personali în aceste și multe alte circumstanțe similare. Mai exact, în lucrarea mea cu YoungLives, ministerul tinerei vieți pentru mamele adolescente, am văzut numeroase tinere femei care vizitează clinici unde sunt deprimate și presate în avort. Auzind poveștile lor despre întâlnirile lor cu industria de sănătate și cu alții din comunitatea lor, este înfricoșător. A face o alegere când simți că nu ai altă alegere nu arată că femeile au drepturi sau opțiuni pentru mine.

Iată în cazul în care văd atât mișcările pro-alegere, cât și cele de viață care nu reușesc. Suntem atât de ocupați în a discuta despre principiul că majoritatea dintre noi nu fac de fapt ceva pentru aceste femei.

Ce se întâmplă dacă am lucrat împreună pentru a împuternici cu adevărat aceste femei să aibă de ales? Dacă am lucrat împreună pentru a le arăta viitorul frumos pe care îl pot avea ei și copiii lor? Îmi imaginez o zi în această țară când fiecare femeie ar simți că are toată dragostea, sprijinul și resursele necesare pentru a aduce copilul ei în lume.

Unul dintre prietenii mei care împărtășesc o opinie diferită de mine mi-a împărtășit acest gând mai devreme:

"Când, în realitate, VAST majoritatea dintre noi, pro-alegere, pro-viață, aceeași parte a lucrurilor atunci când vine vorba de "sfârșitul" pentru care ne străduim. Nu suntem de acord, uneori adânc, cu privire la "mijloace". "Vreau o lume în care nu există avorturi deoarece nu este nevoie de ei pentru că facem atât de bine să sprijinim atât bărbații și femeile tinere înainte, în timpul și după sarcină. Cred că majoritatea oamenilor fac asta. "

Din motive de discuție, să spunem că noi toți dorim ca fiecare om să se simtă sprijinit și iubit înainte, în timpul și după sarcină, astfel încât să se simtă împuterniciți să aleagă adopția sau să-și ridice personal copilul. Ce este nevoie să iubiți cu adevărat și să aveți grijă de femei, în special de cei care se pot simți în prezent ca și cum nu ar avea de ales?

Cu toții ar trebui să gândim și să vorbim mai degrabă decât să acționăm. Este mult mai costisitor să acționezi.Actorul îți pune inima în legătură cu problema, nu doar cu creierul tău. Acționând, mâinile devin murdare în lucrarea murdară a răscumpărării. Acționând înseamnă că veți cunoaște povestile reale ale oamenilor, nu doar scenariile care ar fi dacă.

Suntem cu toții chemați să avem grijă de femeile și bărbații care iau aceste decizii dificile. O mulțime de acest lucru se poate face împreună. Dacă sunteți pro-alegere, poate fi să vă asigurați că toate femeile au într-adevăr libertate completă de a face orice alegere atunci când se află în această situație. Mulți, mulți oameni pro-alegeți mi-au spus că alegerea pro-alegere nu înseamnă a fi pro-avort. În timp ce personal încă mai am dificultăți în această afirmație, mă face să concluzionez că într-adevăr vrei ca femeile să se simtă împuternicite să facă orice alegere dorește să facă. Aceasta înseamnă că toate alegerile ar trebui să pară ușor de plauzibil. Dacă sunteți pro-viață, poate fi să vă asigurați că femeia are toate resursele și instrumentele necesare pentru a continua sarcina, adopția sau părinții.

Bine, deci sună chemarea noastră să iubim aceste femei și bărbați. Pentru a coborî din Facebook și comentarii și discursuri și marsuri și de a cunoaște de fapt oamenii. Există un milion de moduri de a face acest lucru, iar când vă gândiți prin posibilități, puteți deveni copleșiți și pur și simplu nu faceți nimic. Dar mă provoc pe toți să facem ceva. Nu trebuie să fie totul, dar trebuie să fie ceva.

1. Voluntar la un centru de resurse pentru sarcină. Echipați femeile cu instrumentele de care au nevoie. Faceți o conversație cu aceștia despre viața lor și despre ce au nevoie în prezent pentru a reuși.

2. Mentor un adolescent care se găsește însărcinată. Noi mergem cu fete de la sarcină la părinți. Îi înveseleam. Vorbim despre valoarea pe care o au ei și copiii lor. Este frumos și răscumpărătoare și reunește familii din toate domeniile diferite ale vieții.

3. Decide că familia ta ar trebui să adopte. Comunicați unei mame de naștere că copilul ei este iubit, dorit și vă va fi asigurat. În timp ce se angajează într-o adopție deschisă, iubiți acea mamă de naștere. Mulțumesc-o pentru curajul și curajul ei. Mulțumiți-i că a dat familiei dvs. ceva pentru care ați dorit. Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am văzut în ultimii ani a fost modul în care o familie adoptatoare a iubit o mamă de naștere. Arătați o femeie că adopția este o mare opțiune. Doriți să vă asociați cu o organizație care comunică modul în care adopția este o alegere curajoasă din toate părțile? Dragostea dragă.

4. Găsiți un grup care educă tinerii împotriva violenței, în special a violenței sexuale. Faceți voluntari împreună cu ei pentru a învăța următoarea generație despre modul de a trata pe alții cu dragoste și respect.

Această listă este doar un început. Sunteți mai inteligenți decât mine și iubitori mai mari ai altora. Ești pasionat, condus și neîncetat. Sunteți oameni care pot avea un impact mare asupra acestei lumi cu viața voastră. Nu purtați pur și simplu cuvintele și gândurile, folosiți-vă mâinile și inima.

Împreună, să fim cu adevărat despre femei. Femeile iubitoare. Echiparea femeilor. Împuternicirea femeilor.