$ 1. 29 De milioane de diamante Miranda Kerr primite de la un ex este raportată sub anchetă de către federali

$ 1. 29 De milioane de diamante Miranda Kerr primite de la un ex este raportată sub anchetă de către federali

How the Universe is Way Bigger Than You Think (Mai 2019).

Anonim

Kanye West a apreciat în jur de 4 și milioane de dolari cu puțin timp înainte de jaful său de la Paris, în timp ce Mariah Carey a primit un inel de logodnă de 10 milioane de dolari din fostul logodnic James Packer.

Cu toate acestea, o bijuterie foarte scumpă, în special, este în prezent investigată de guvernul SUA pe fondul reclamațiilor privind furtul. Piesa în cauză este un diamant în formă de inimă de 72 de carate Lorraine Schwartz, care a fost raportat lui Miranda Kerr de către fostul iubitor de finanțe, Jho Low. Bijuteria, care a costat, de obicei, un dolar enorm de 1 dolar. 29 de milioane, a fost potențial cumpărat cu o cotă de 4 USD. 5 miliarde de euro din fonduri lipsă dintr-un fond de dezvoltare din Malaezia, care, împreună cu alte câteva, au fost acuzați de furt.

În conformitate cu Pagina șase, finanțatorul a dăruit rock-ul la Kerr ca o prezentare a Ziua Îndrăgostiților, gravându-l cu inițialele ei. Si asta nu a fost tot: Kerr se mai spune ca a primit si 4 dolari. 5 + milioane, 8. pandantiv de 88 de carate, precum și un $ 1. 98 de milioane de seturi de diamante de 11 carate și 1 milion de cercei de diamant de 11 carate de la fostul ei.

Departamentul de Justiție al SUA încă nu a confiscat proprietatea de la Kerr. Bijuteriile fac parte din $ 1. 6 miliarde de active, inclusiv proprietăți, bijuterii, artă și multe altele pe care guvernul încearcă acum să le recupereze, unele dintre ele, împreună cu Oscarul lui Marlon Brando, au fost în mod similar dotate cu Leonardo DiCaprio de către Low și asociații săi.

O sursă pentru priză afirmă că Kerr "cooperează pe deplin cu investigația și încă mai are diamantele", în timp ce un altul pentru Teen Vogue declară că lucrează cu autoritățile pentru a preda orice avertismente.

Indiferent dacă împarte bijuteriile sau nu, cu siguranță nu-și va plictisi strălucirea: modelul în vârstă de 34 de ani are o mulțime de bluze pentru a vorbi - cum ar fi inelul de nunta stralucitor pe care la debutat pe pista doar săptămâna trecută (vezi mai sus)!

Ce faceți de acest scandal nebun? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub.

(h / t Teen Vogue; fotografii prin Pascal le Segratin / Getty)