Rochia # 1 pentru a purta acest sezon de vacanță, în conformitate cu

Rochia # 1 pentru a purta acest sezon de vacanță, în conformitate cu

3000+ Common English Words with British Pronunciation (Mai 2019).

Anonim

Gata sau nu, sezonul de vacanta este aici. Și dacă sunteți printre cei care au mai multe petreceri de sărbătoare și funcții de familie pentru a participa și nici o idee despre ce să poarte, nu vă îngrijorați încă.

Este treaba noastră la Style Salute pentru a ține pasul cu toate cele mai recente tendințe, așa că atunci când Google lansează un raport anual privind tendințele modei de top din căutările legate de industrie, suntem peste tot. Unul dintre cele mai importante fragmente de informații pe care le-am găsit din raport este că rochiile kimono sunt pe o tendință într-un mod mare.

În cazul căutărilor care se îmbracă pentru acest tip de îmbrăcăminte, nu există nici o îndoială că stilul inspirat de japonezi va face o declarație de excepție pentru toate festivitățile de vacanță. Parcurgeți șapte rochii de kimono uimitoare, care vă vor ridica instantaneu aspectul de vacanță.

1. Yumi Kim Torkyo noapte Kimono rochie ($ 238): Care este mai bine decât un kimono acest sezon de vacanta? O rochie de kimono roz. O să-i placă cu o pereche de călcâi în jurul gleznei.

2. Negru Floral Kimono Shift Dress ($ 26): Această rochie neagră în stil kimono cu atingere florală feminină va aduce eleganță oricărei aventuri. Și se potrivesc întins și cravată talie măgulitoare sunt perfecte pentru a vă ajuta la mai mult de o felie de plăcintă.

3. Faima și partenerii x Oameni liberi Dress Charmian ($ 329): Roșu și stil kimono? Vorbiți despre două tendințe fierbinte într-unul! Dacă aveți o ocazie specială pentru a merge la, această rochie de lux de mătase ultra luxe se potrivește perfect. Dispune de o adâncime adâncă, cu mâneci eterice, și o fustă subțire, care garantează că toți ochii vor fi pe tine.

4. Diane von Furstenberg rochie de mătase cu mânecă scurtă ($ 148): Cue de fotografii de vacanță, pentru că veți plăcea felul în care tăietura asimetrică îmbrățișează curbele în această rochie super-mălaitoare. Stilul cu curele de sandale pentru curele de ancorare ($ 90) ale lui Steve Madden pentru o pereche perfectă de împerechere.

5. Azalea Floral Kimono Dress ($ 90): Această opțiune are o potrivire clasică kimono cu o deschidere invizibilă a butonului. Îi iubim în special pe floralele tropicale pentru petreceri în timpul zilei. Împerecheați-l cu bijuterii îndrăznețe și această rochie va primi multă Insta-likes.

6. Rebecca Vallance Mireya Flare Sleeve Midi Dress ($ 650): Alertă Babe! Faceți faltele lor picătură atunci când intri cu această frumoasă rochie de metal midhi croșetat. Pentru a păstra aspectul de a fi prea dramatic, purtați bijuterii minime și echilibrați piesa de declarație cu tocuri subțiri negre sau argintii.

7. Gratuit Oamenii Ripple Mini Dress ($ 89): Pentru o fête low-key, nu uita-te mai departe de Free People pentru rochii de partid-vrednic ambalate cu stil. Marca este aprovizionată cu rochii elegant și sofisticate în stil kimono pentru toate evenimentele dvs. pentru vacanțe și după aceea.

Acum, când sărbătorile sunt oficial aici, veți dori să vă cheltuiți banii în mod corect. Înainte de a începe cumpărăturile, verificați cel mai bun obicei al cheltuielilor de bani pe care le împărtășesc toate femeile de succes.

Vrei mai mult moda de vacanță? Urmăriți-ne pe Pinterest!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.