10 Accesorii care vă vor lua cocktail-urile de cafea la * Next Level *

10 Accesorii care vă vor lua cocktail-urile de cafea la * Next Level *

97% Owned - Economic Truth documentary - Queuepolitely cut (Mai 2019).

Anonim

La fel ca retetele de desert de cafea, cocktail-urile de cafea nu au deloc dezavantaje. Ei vă dau energie, sunt delicios și sunt furioși. Ce mai puteți dori? Dar este mai mult pentru cocktail-uri de cafea decât să beți ceva whisky în cafea pentru ao face irlandeză (bine, asta e de fapt total legit, dar…). Dacă doriți să faceți niște rețete de cafea de nivel inferior, iată ce trebuie să aveți în dulap.

1. Aplicația manuală de cafea JavaPresse ($ 23): Mai întâi de toate: dacă doriți * cafea fabuloasă, dar nu utilizați fasole proaspăt măcinată, nu aveți șansa. Acest râu de cafea ergonomic și uber-chic este calea de parcurs.

2. Fermele Califia Cafea de cafea rece și alb-negru: Această creație delicioasă conține o cafea preparată la rece, amestecată cu lapte de migdale, făcându-i un mixer de cafea fără lapte și pre-preparat. Citește: Un trebuie să aibă.

3. Internațional Delight One Touch Latte Cremă de spumare de vanilie: Vorbește despre un produs de geniu! Cu acest cremă simplă, durează doar câteva secunde pentru a vă transforma cocktailul de cafea de la plat până la spumă.

4. Taketa Cold Brew Cafea (24 dolari): Credeți-vă sau nu, cafea preparate la rece nu este doar o cafea obișnuită care a răcit. Este literalmente fabricat în frigider, și acesta este aparatul perfect pentru a vă ajuta să faceți acest lucru.

5. Monin Pure Cane Syrup ($ 18): Un vechi dar un bun. Simplul sirop este un lichid dulce compus din zahăr din trestie, făcându-l perfect amestecat pentru a vă îndulcea cafeaua.

6. Norfolk Lemon Lime Slicer (9 dolari): Sigur, probabil că nu o să împerecheați lămâi sau limes cu cocktail-uri de cafea. Dar știi ce fel de fructe de citrice dau adesea feluri de băuturi? Portocale.

7. Joulies de cafea ($ 48 pe pachet): Aceste fasole ingenios inoxidabil de cafea furaje va pastra bevvie la temperatura perfecta. Adăugați-le într-o cupă când este prea fierbinte și vor aduce temperatura în jos, păstrând simultan căldura în interiorul lor și eliberând-o înapoi în cafea pe măsură ce aceasta se răcește, păstrând temperatura stabilă. Mind. Blown.

8. Jameson Irish Whiskey ($ 26): Așa cum am spus, adăugarea unui anumit whisky la cafeaua dvs. este o alegere perfectă. Se numește o cafea irlandeză și este fantastic *.

9. Handpresso ($ 189): Chiar v-ați dori să puteți face espresso în timp ce vă aflați? Poate că, în timp ce stătea afară la o paradă rece, dorind o cafea irlandeză? Acest aparat de espresso handheld vă permite să faceți exact acest lucru.

10. Capresso frothPRO Spumă automată pentru lapte ($ 40): De ce da, există o diferență între un lat și un alb plat. Totul se referă la spumele laptelui și dacă vă place ca cocktail-urile dvs. de cafea cât mai spumoase, acest lucru va fi un salvator de viață.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe hack-uri de cafea și inspirație cocktail!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.