10 Tatuaje adorabile de animale care vă vor inspira să obțineți inked

10 Tatuaje adorabile de animale care vă vor inspira să obțineți inked

The Extremism Of Veganism | Exposing The Greatest Lie [Speech] (Mai 2019).

Anonim

Cuvântul tatuaj provine din cuvântul tahitian "tatu", adică "să marcheze ceva", iar exemplele artei corporale ca timpuri neolitice. Yass, tatts sunt * legit * mii de ani. Dar doar pentru că practica este veche, cerneala nu trebuie să fie. Pentru aceia dintre noi care doresc doar să ne păstrăm tattul mic și drăguț, vine un val de designuri de animale mici, care vor satisface modurile dvs. minimaliste. Derulați în jos pentru 10 dintre favele noastre.

1. Itty-Bitty Kitty: Eternalizeaza un animal de companie din trecut sau prezent, cu un tatuaj simplu de pisici. Adăugați și mai multă iubire prin rotirea vârfului coastei într-o inimă. *Leşin. *

2. Pace + Dragoste 4 Eva: Un porumbel este tot ce ai nevoie când mesajul este atât de simplu și dulce. Începeți-l cu o mică inimă roșie pentru contrast și păstrați liniile aripilor deschise pentru a arăta mișcarea.

3. Mădălina dreaptă: Un tatuaj de încheietura mâinii este ultimul perma-flair, mai ales atunci când are această pisică foarte mare! Vopsea-ți unghiile roșii și strângeți acele brățări mândru, fată.

4. O balenă de un moment bun: Acest lucru este mâinile în jos cele mai drăguț animal acvatic tat pe care l-am vazut vreodata. Ne place sa vedem mamifere ginormale traditionale, miniaturizate si pozitionate perfect.

5. Elefanții pe paradă: Aceste animale superbe simbolizează puterea și norocul! Ia o mama si un babe pentru a fi cutitul!

6. Unele iepurași te iubesc: Dacă acest iepure nu te face să cobori la artistul tău local de tatuaj, nu știm ce se va întâmpla! Chiar și un iepure?

7. Panda-moniu: Ne place placerea incheieturii si ca panda simbolizeaza pace, armonie si prietenie.

8. Lady Luck: Vei aduce noroc oriunde te duci atunci când vei primi acest tatuaj mic. Fii cu adevărat îndrăzneț și primești cerneală de gât ca acest gal.

9. Ce spune vulpea?: Cunoscută ca un trădător rău IRL, vulpea are, de asemenea, simbolologie în majoritatea culturilor. Ne plac fluidul, stilul liber, plasarea brațului inferior, și care adorb accentul inimii.

10. Stând deasupra odihnei: Acest animal blând și totuși feroce este cerneala pentru orice gleznă. Sunteți sigur că veți fi puternici și vă veți mișca grațios când veți obține această creatură tatuată.

Aveți deja un animal drăguț tat? Plănuiți să obțineți unul? Etichetați-ne pe Instagram și urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai multă inspirație pentru tatuaje!