10 Adolescente pentru copiii dvs. BFF gravide va iubi

10 Adolescente pentru copiii dvs. BFF gravide va iubi

VLOGUMENTARY (Mai 2019).

Anonim

Ah, cei de la: ei sunt esențiale ale dulapului unui nou copil. BPG-ul tău preggo va fi stocat pe tone de haine mici pentru copii. Ea va primi niște simple pentru ca bebelușul să poarte sub alte echipamente. O să-i facă pe acești tipi doar pentru că. Și apoi va primi câteva persoane de la tine. Oh, dar acestea nu vor fi nici unul. Trebuie să-i aduceți pe prietenul dvs. în curând-de-a-mama ceva care merge mai departe și mai presus de normă. Avem doar cei care au nevoie de prietenul tău gravid chiar acum … sau cel puțin în câteva săptămâni, când copilul este aici!

1. Alicado Snuggle Acest Muggle Outfit ($ 6 +): Prietenul tau Harry Potter va aprecia cu totul acest personaj adorabil pentru noul lor Muggle preferat.

2. Rags to Raches Rugăciți luminoase strălucitoare ($ 40): Acest personaj adorabil are mâneci și manșete cu dungi distractive pentru a ajuta cu adevărat strălucirea starului lor mic.

3. Chubs Nerd Bird (17 dolari): Bine, bine. Deci nu suntem în întregime siguri de ce pasărea poartă pahare cu bandă, dar nu ne pasă. E adorabil, iar BFF însărcinată îți va răsfoi complet acest lucru.

4. MIOIM Shark cu maneci scurte ($ 11 +): Daca "Shark Week" este lucrul mama-la-be, atunci aceste extended onesie (cu pantaloni scurti in partea de jos) sunt in ordine.

5. Psychobaby Nap Hair Shirt pentru copii ($ 16): Acest tip unic spune totul. BFF dvs. însărcinată va fi nebun peste acest super-amuzant, nu-mi-e dor de onesie.

6. Baby Wit Charles Bukowski Onesie organică (24 de dolari): Știi că prietenul tău literar va obține cea mai mare lovitură din acest Bukowski onesie. Și nu strică faptul că este făcută și din bumbac organic.

7. Bebe Bottle Sling Primul tatuaj ($ 10 +): Porniți numărătoarea inversă! Tatuaje mamă va obține o lovitură de la acest copil drăguț tee.

8. Born Cool Baby #TBT Bodysuit ($ 11 +): Ajută-i pe prietenul tău (sau, mai degrabă, pe bebelușul lui) să arunce înapoi în acele zile fetale cu această singură bucată. Nu e ca și cum copilul are multe în calea nostalgiei. Deci, acest one este adorabil pe țintă.

9. Silkberry Baby Tank Bodysuit ($ 20): Aceasta oneie este la fel de adorabilă pentru fetiță ca și pentru băieți. Modelul de balene preșterar este sigur că va face ca mama să fie "aww" peste ea.

10. Daft Baby Breaking Dad Onesie ($ 11 +): Tații au nevoie și de dragoste. Când îți duci prietenul cu asta, toți părinții care iubesc Walter-White vor obține zâmbete de dimensiuni superioare.

Ce cadou de duș pentru copii este prietenul tău însărcinat? Tweet ne alegeți @feminineclub!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.