10 Adulți Aplicații pentru vin pentru a vă ajuta să supraviețuiți 2017

10 Adulți Aplicații pentru vin pentru a vă ajuta să supraviețuiți 2017

The Abundance Factor 2015 (Mai 2019).

Anonim

Nu este nimic ca să te întorci acasă după o zi lungă de lucru, desprinzându-ți sutienul și turnându- de vin. Dar, în timp ce ne-ar plăcea * să fim sommelier profesionah, cea mai mare parte a cumpărăturilor de vin implică căutarea celei mai curate etichete pentru cel mai mic preț (cutie sau sticlă, nu contează). Acum că încercăm să ne luăm abilitățile de adulți la următorul nivel, am crezut că vom face un joc de vin prin verificarea a 10 aplicații de vin care ne vor ajuta să ne extindem cunoștințele despre toate vino-urile.

1. WineRatings Wine Spectator +: De la grafice de epocă comprehensivă până la articole educaționale și clipuri video, această aplicație pentru toate vinurile este o opțiune excelentă - fie că sunteți un expert cu experiență în căutarea zestrilor zilnice sau un începător care încearcă doar să nu arate ca un nebun la cină.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

2. Vivino Scanner de vinuri: Sunteți în magazinul alimentar perusing culoar pentru următorul dvs. mare pick. În loc să alegeți un vin bazat pe intestin (care, să fim sinceri, este mersul nostru), această aplicație vă va ghida în întregul proces. Luați pur și simplu o fotografie a oricărei etichete de vin pentru a descoperi prețurile, evaluări, recenzii, sugestii și recomandări pentru parfumuri.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

3. Vinuri delicioase: această aplicație aprobată pentru fetițe vă va ajuta să țineți evidența viilor pe care le faceți și să obțineți cele mai recente mărturii de vin din vinificatorii, sommelierii și criticii de vinuri de renume mondial. În plus, puteți să cumpărați sticlele goale chiar de la acea aplicație și o să o livreze la ușă.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

4. Winery Passport: Vinăriile turistice reprezintă o modalitate excelentă de a afla mai multe despre vino. Acționând ca ghid personal de degustare a vinului, această aplicație profesională vă va ajuta să descoperiți toate vinurile și vinicolele minunate din zona dvs. - de la Napa la New York. Poți să spui cele mai bune întâlniri ale zilei?!

DL It: Liber pe iOS

5. Vinuri Winc: Completând profilul de șase întrebări despre palat al lui Winc, această aplicație elegantă vă va ajuta să descoperiți următorul vin favorit oferindu-vă recomandări personalizate. Apoi, odată ce ți-ai găsit fani, ei vor livra vinul direct la ușă. Este foarte simplu.

DL It: Liber pe iOS

6. Hello Vino: Îmi place orice aplicație care se mândrește cu faptul că nu este permis niciun snob. Făcut pentru începători vino, această aplicație distractivă vă va ajuta să aflați mai multe despre vinul pe care îl bei deja, să faceți recomandări interesante noi și să vă răsfoiți tone de evaluări ale comunității … heck, oferă chiar și idei de cadouri pentru vinul iubitor de vinuri BFF!

DL It: Gratuit pe Android și iOS

7. Perechea de vinuri de buzunar: Cu toții am luat ochii buni pentru a comanda un pahar greșit de vin cu cină într-o seară. Asigurați-vă că nu se întâmplă niciodată din nou cu această aplicație de perechi de vin de buzunar, care vă oferă un indice detaliat de sute de tipuri de mese, stiluri de vinuri, soiuri de struguri și amestecuri (plus o secțiune la îndemână și nu se face atunci când aveți nevoie de răspunsuri repede).

DL It: Liber pe iOS

8. Wine Enthusiast Degustarea Ghid: Creat de editorii de Wine Enthusiast Magazine, această aplicație distractiv este grozav pentru peeps, care sunt în căutarea de a extinde dincolo de lor go-la sticle. Nu numai că puteți căuta peste 200, 000 de recenzii de vin, bere și spirit direct de la editori, dar puteți deveni criticii dvs. de vin și creați și propriile recenzii!

DL It: Gratuit pe Android și iOS

9. CellarTracker: Dacă sunteți puțin mai experimentat în lumea vinului și deja construiți o colecție, acest uimitor tracker de pivnițe este un download-necesitat. Folosind instrumentul de gestionare a pivnițelor online, puteți să urmăriți cu ușurință colecția dvs., să vedeți valoarea acesteia și să verificați ceea ce atingeți cel mai mult.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

10. Înnebunit: În doar o oră, obțineți vițele preferate livrate direct la ușă. Prețurile sunt aceleași ca și magazinul local de băuturi alcoolice - asigurați-vă că orașul dvs. este pe lista lor înainte de a vă promite prietenilor o sticlă de vino în plus pentru noaptea fetelor.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

Aveți aplicații de vin pe telefon? Trimiteți-ne prin menționarea @feminineclub.