10 Adulți de bază pentru primăvară

10 Adulți de bază pentru primăvară

Pentru tati - Cântece pentru copii | TraLaLa (Mai 2019).

Anonim

Este doar o chestiune de zile (sau câteva săptămâni scurte) fedoras sunt în plină forță. Dar ce lipsește? Ah, da, o nouă pereche de lovituri care încapsulează perfect dulapul cu capsulă de primăvară. Cu toate că s-ar putea să fiți parțială cu snowboard-urile tale albe LA Gear sau Keds, cele mai recente iterații sunt dar snoozy. Dacă nu sunt brodate, imprimate sau vopsite, atunci sunt depășite cu tot felul de accente jucăușe (tuse, tuse, stomacuri și ciucuri!). Nu întârzia: Folosiți-vă primăvara cu o răzbunare la aceste 10 ziare albe actualizate care sunt garantate că vor ucide pe străzi.

1. Vans Bird Brodie Authentic Sneaker ($ 70): T-minus câte zile până la exoticele tale excursii în Costa Rica? Aceste furișuri brodate cu păsările paradisului vă vor face să canalizați o stare de spirit a insulei în cel mai scurt timp.

2. Loeffler Sneaker Randall Logan ($ 350): Dă-i echipei de design la Loeffler Randall o pereche de lovituri albe simple și vor lucra la magie. Între ciucurile ciudate și vopselele de vopsea aleatoare, această pereche ascendentă este practic o capodoperă în sine.

3. Superga Multicolor Platform Adult ($ 85): Într-o lume de adidași monocromați alb-negru, să fie SCHIMBUL pe care doriți să-l vedeți în jurul dvs. Aceste platforme Superga, cu o călcâie de curcubeu cu pastel, vor răspândi bucuria instantanee oriunde te duci.

4. Pantofi de culoarea albului cu blugi de culoare albastră ($ 54): Trenurile zilnice de dantela albă primesc tratamentul giric, datorită unei broderii florale ultra-femme. Data viitoare când atârnați cu broaștele (pick-up b-ball game FTW), puteți ajunge la acești băieți răi - dați sau luați jacheta dvs. preferată de suveniruri și niște blugi împletite de iubit.

5. & Alte povestiri Suprafață din piele Glitter ($ 125): Carnavalul electric Daisy, aici venim! Cue cercuri hula și brățări strălucire: Sortimentul de aplicații strălucitoare prezentate pe aceste adidași albi, care nu sunt atât de obișnuiți, ar face chiar mândru Lady Gaga.

6. Keds pentru Kate Spade Pantofi din New York Kick ($ 75): Nu purtați adidași, spuneți? Nimic din asta, acum. Aceste pantofi albi din panza rafinat - complet cu șireturi cu ciucuri în formă de dungi, nu mai puțin - sunt destul de confortabile pentru călătoriile în oraș, se plimbă de-a lungul promenadei și se execută înghețată la miezul nopții (priorități, oameni!).

7. Zara din piele Pompe din piele ($ 70): Stan Smiths, mișcați-vă drumul! Credem că ți-am găsit înlocuitorul în aceste stompe de culoare roz și alb pom-pom-top, care aduc o întrebare DGAF. Noi îndrăznim să nu fiți de acord.

8. SeaVees pentru adidașii legendari J. Crew din Gingham ($ 88): entuziaști Preppy, am căutat aceste adidași albastru de imprimare gingham special pentru dvs. (și modurile dvs. de navigație, natch).Nu doar pentru clubul de yachting, aceste lovituri legate de Montauk vă vor menține un meci de tenis, un picnic în parc sau o zi de plajă bine meritată. Un tote de paie nu va fi prea mult în urmă.

9. Pantofi de imprimare Mango ($ 50): Împărțiți un pumn hawaian într-un ansamblu complet neutru cu aceste adidasi destul de florale tipărite care necesită un refugiu tropical. Doar adăugați o fată colorată și o fustă de hula de paie pentru aspectul fetei insulei râvnite.

10. Oameni obișnuiți din cristal ($ 298): Adidașii cu o anumită clasă - pregătiți-vă să fiți ofițer de cravată cu acești instructori cristalizați, care ar putea lucra cu un cercei LBD și candelabru dacă jucați cărțile corecte. *A face cu ochiul. *

La care dintre aceste perioade albe veți investi? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai multe tendințe de primăvară viitoare!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.