10 Aplicatii pentru fiecare Cat Lady * Obsedat * Cu BFF

10 Aplicatii pentru fiecare Cat Lady * Obsedat * Cu BFF

Antonina, dans senzual în făină. Mihai Bendeac a pus punct perioadei No FAP? (Mai 2019).

Anonim

În timp ce unii oameni iau termenul "doamnă pisică" ca o insultă, îl purtăm ca o insignă de onoare. Vreau să spun că e doar atât de mult de iubit de felinele noastre feistoase. Nu numai că sunt în mod obișnuit în jos pentru o cuddle bună, dar ele sunt, de asemenea, independente AF (plus, acum că oamenii de știință au demonstrat că pisicile noastre într-adevăr ne iubesc înapoi, avem mai multă muniție pentru a peria de pe urs). Deci, într-un efort de a ne exprima cu mai multă mândrie dragostea noastră pentru pisici, am decis să investim în câteva aplicații pur-fect pentru tovarășii noștri de blană.

1. Primul ajutor petru de către Crucea Roșie Americană: Dacă îți iubești pisica la fel de mult ca și noi, vei dori să te asiguri că sunt în siguranță în orice moment. Această aplicație de către Crucea Roșie Americană ne oferă instrucțiuni simple pas cu pas pentru a ne îndruma prin urgențele de zi cu zi ale animalelor de companie. În plus, aceasta include de asemenea totul, de la o verificare a semnalului timpuriu la chestionare interactive pentru a vă ajuta să vă verificați cunoștințele * înainte de * grevele de dezastru.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

2. Tractic GPS Finder pentru animale de companie: În timp ce ne place că pisicile noastre sunt creaturi independente, suntem încă îngroziți de pierderea pisicilor noastre în instinctul lor de rătăcire. Deși veți avea nevoie să cumpărați un separat Tracker GPS Tracker ($ 80) pentru gulerul animalului dvs. de companie și să plătiți o taxă suplimentară pentru planul de serviciu lunar pentru a face acest sistem GPS viabil, am plăti cu onestitate orice sumă pentru a ști că BFF noastre blană este în siguranță și protejate.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

3. Neko Atsume: Indiferent dacă aveți o pisică proprie sau doriți pentru un timp perfect pentru a adopta un pisoi, acest joc vă va da instantaneu responsabilitatea unui părinte virtuală de pisică prin colectarea și fotografierea a peste 40 de soiuri de pisici pisicute. Aveți încredere în noi: este o dependență mega.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

4. Grumpy Cat's Worst Game Ever: Chiar te poți numi o doamnă de pisici dacă nu ești obsedat de Grumpy Cat? Asta am crezut. Acest set adorabil de mini-jocuri cu tematică cat-cu-casă va lumina cu siguranță ziua dvs. (chiar dacă a fost concepută să o ruineze). Puteți chiar să deblocați caracterele Grumpy Cat și să le utilizați ca autocolante în iMessage și să împărtășiți memorii Grumpy Cat de asemenea!

DL It: Gratuit pe Android și iOS

5. Cat Mate: Probabil ați urmărit deja videoclipul viral al pisicii jucând Fruit Ninja * ori * bazilion *, dar această aplicație de joc a fost concepută special pentru a vă distra felinele. Da, este corect: cu jucării care includ un laser roșu, șoareci și pești, alegeți jucăria pe care o preferă cea mai mare pisică și urmăriți-o pe măsură ce o urmăresc în jurul ecranului. (Avertisment corect: probabil că doriți să investiți în Apple Care dacă decideți să lăsați pisica să sară pe ecran.)

DL It: Free on iOS

6. Cam2Pet: Te-ai întrebat vreodată ce naiba te face pisica ta în timp ce ești departe de locul de muncă?Tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația pe două dispozitive diferite (unul care rămâne cu animalul dvs. de companie și unul pe care îl aduceți cu dvs.) și puteți trăi flux video pentru a afla. În plus, ne place că noii membri primesc primele șapte zile libere!

DL It: Gratuit pe Android și iOS

7. Echo autocolante: Dacă sunteți tipul de doamnă care * utilizează * numai pisici emoji pentru a descrie sentimentele ei, acest pachet de autocolante este pentru dvs. Dispunând de o pisică adorabilă numită Echo, care face totul, de la jocul pe calculator până la capturarea de bug-uri, este cu siguranță unul dintre cele mai drăguțe lucruri pe care le-am văzut toată ziua.

DL: $ 0. 99 pe iOS

8. AskPETMD: Cu mii de articole de companie și răspunsuri calificate în domeniul veterinar la întrebările cele mai rapide ale animalelor de companie, această aplicație minunată este excelentă pentru părinții noștri de companie. Împreună cu navigarea prin conținutul lor informativ, puteți să adresați întrebări specifice despre pisicile dvs. și să primiți un răspuns gratuit în limbile veterinarului în decurs de 24 de ore.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

9. Relax My Cat: Dacă pisica ta * iubește * să ruleze la 3am, descarcă această aplicație adorabilă tematică relaxantă ASAP. Bazându-vă pe comunicarea vocală felină și sunetele de mediu concepute să vă intereseze blana-bebeluș, această listă de melodii aprobate de pisici vă va oferi o liniște de spirit … și încă câteva ore de somn neîntrerupt.

DL: $ 1. 99 pe iOS

10. Figo Pet Cloud: Asigurarea animalelor de companie este o decizie personala si exista multi furnizori si planuri pe care le puteti personaliza pentru a se potrivi cu nevoile personale ale pisicii dumneavoastra. Noi iubim personal confortul aplicației Figo Pet Cloud - vă oferă un loc la îndemână pentru a vă stoca toate înregistrările, textul sau mementourile prin e-mail atunci când pisica dvs. este datorată pentru o vizită veterinară și o funcție dulce "lângă mine" care o face ușor de găsit lucruri precum hoteluri de companie și îngrijire de zi.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

Utilizați aplicații pentru a avea grijă de felina ta feistă? Trimiteți-ne prin menționarea @feminineclub.