10 Aplicații care îți vor da ouă citate pentru Paste

10 Aplicații care îți vor da ouă citate pentru Paste

Dot Dot Dot | Single by 30 | Ep 2 (Mai 2019).

Anonim

Chiar dacă ne iubim * găzduind Paștele la tamponul nostru, există cu siguranță o mulțime de lucruri care merg în planificarea unui weekend complet de distracție tematică pentru întreaga bandă. De la găsirea aperitivelor perfecte pentru brunch-ul de Paști la organizarea unei vânătoare de ouă distractivă și a unor activități destul de prietenoase cu copiii pentru a păstra copiii noștri distrați tot weekend - suntem întotdeauna în jos pentru orice lucru care ar face procesul de pregătire mai ușor. De aceea am decis să ajutăm colegii noștri ocupați, subliniind câteva aplicații care vor face să vă îndeplinească toate sarcinile legate de Paști o briză. Cumpărați ouă, oameni buni! (Ne pare rău, nu am putut să o ajutăm.)

1. Sunați la iepurașul de Paști: Vă puteți imagina aspectul chipului copilului dumneavoastră când văd că iepurașul de Paști le numește smartphone-ul părinților lor? Cu această aplicație ușor de folosit, tot ce trebuie să faceți este să setați ora la care doriți să primiți un apel de la Bunnică de Paști și să adăugați câteva detalii despre tot ce aveți pentru a vă face visele de Paști să devină realitate. Micutul tău va primi un apel personalizat (chiar dacă preînregistrat), permițându-i să știe că există un coș plin de dulciuri care îi așteaptă pentru tot comportamentul bun.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

2. Retetele lui Jamie Oliver: Fie ca este vorba de prima oara pentru un grup mare, fie ca incerci sa amesteci putin lucrurile in acest an, aplicatia gratuita de reteta a lui Jamie Oliver este un castigator cand vine vorba de grub-ul aprobat de Pasti. Cu rețete sezoniere adăugate tot timpul, este ușor de folosit și cu siguranță unul dintre favele noastre.

DL It: Liber pe iOS

3. BunnyMoji: Dacă sunteți tipul de doamnă care îi place să aibă emoji perfect pentru fiecare situație, vă sugerăm să descărcați această tastatură * adorabilă * bunny iMessage. Serios, hop la el!

DL: $ 0. 99 pe iOS

4. Mâner: Planificarea unui weekend de Paști cu întreaga familie înseamnă cel mai probabil că e-mailurile, calendarul și lista de sarcini vor deveni dintr-o dată ridicol de aglomerate. Aplicația Handle face foarte ușor să transformi e-mailurile în to-dos doar vorbind cu Siri (sau tastând-o, apelul dvs.). În plus, puteți să organizați, să programați și să prioritizați dos-ul și chiar să adăugați mementouri și date scadente pentru a vă asigura că toate lucrările de pregătire se realizează la timp.

DL It: Liber pe iOS

5. Mișcări: În timp ce noi ne străduim întotdeauna să ne reîntoarcem mai mult comunitatea, există ceva despre sărbătorile care ne inspiră într-adevăr să fim mai caritabile. Mișcările sunt o aplicație care vă permite să faceți contribuții la organizațiile caritabile prin intermediul schimbării de zi cu zi prin conectarea sigură a cardului dvs. de debit sau de credit.

DL It: Liber pe iOS

6. Easter Bingo: Dacă sunteți în căutarea unei aplicații Android distractive pentru a păstra copiii distrați în timp ce faceți cina de Paști, această aplicație inspirată de bingo ar putea face doar truc.Este ușor de învățat și complet gratuit pentru a juca, și vă va obține tots într-o stare de spirit festiv în timp pentru cină.

DL: Gratuit pe Android

7. Chairish Home Decor: Cumpărăturile pentru piesele de acasă perfecte pentru a merge cu decorul tău de vacanță pot fi scumpe - plus, nu ne ajută că abia avem timp să ieșim din cumpărăturile magazinelor cu calendarul nostru aglomerat. Această aplicație grozavă face ușor să cumpărați și să vindeți decoruri de înaltă calitate pre-iubite de la branduri de vârf (inclusiv Knoll, Eames și Chanel) direct de pe telefonul dvs. smartphone. Dar fi avertizat: este o dependență mega.

DL It: Liber pe iOS

8. Jibjab: Transformați selfie-ul într-un GIF adorabil de Paști inspirat cu această aplicație de vacanță cu descărcare. Doar prins un selfie de tine și fam și app-ul va introduce automat într-o tonă de clipuri bizare (și hilar!). După ce ați găsit unul care vă place, puteți salva rapid sau partaja prin text, e-mail sau prin intermediul rețelelor sociale preferate.

DL It: Liber pe iOS

9. JustWink: alergând puțin în urma trimiterii cardurilor de Paști? Nu vă faceți griji! Această aplicație cool vă permite să personalizați și să trimiteți felicitări minunate prin mesaje prin melc ȘI prin toate canalele preferate de tehnică (inclusiv mesaje text, e-mail, Twitter și Facebook). Nu numai că au niște cărți de Paști destul de adorabile, dar au chiar și categorii separate pentru "familia" și "iubitorii", astfel că găsirea cărții potrivite pentru persoana potrivită este un moment.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

10. Postați: Să fim sinceri; suntem obligați să uităm ceva când ne pregătim pentru Paști. Postmate oferă de la aproape orice magazin sau restaurant din orașul tău 365 de zile pe an, 24 de ore din 24/7. Deci, dacă ați uitat să luați cartofi pentru masa de familie imensă sau ați realizat că copilul vărului dvs. nu are un coș de Paști, puteți urmări ordinele spontane "oops" pe o hartă live, în timp ce sunteți confortabil la domiciliu totul merge bine.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

Cum pregătiți pentru Easter? Trimiteți-ne prin menționarea @feminineclub.