10 Aplicații pentru descărcare înainte de ziua alegerilor

10 Aplicații pentru descărcare înainte de ziua alegerilor

Top 10 Oameni Care S-au Făcut De Râs (Mai 2019).

Anonim

2016 a fost unul dintre cele mai tehnologice alegeri din istoria americană votați, vizionați dezbaterile și donați campaniilor doar prin conectarea pe Twitter). Indiferent dacă sunteți încă nedecis sau doriți doar să rămâneți la zi în zilele care au condus la alegerea unui nou POTUS, aici sunt 10 aplicații reale care se pot descărca înainte de petrecerea de vizionare a rezultatelor alegerilor.

1. Hillary 2016: Creat special pentru nominalizarea democratică a candidatului prezidențial Hillary Clinton din 2016, această aplicație interactivă permite suporterilor să afle mai multe despre platforma ei, să concureze în chestionare zilnice și să obțină recompense digitale și IRL. Puncte bonus pentru ștergerea în timpul descărcării.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

2. America: campania prezidențială a lui Donald J. Trump a creat, de asemenea, o aplicație care vizează alegătorii potențiali. Suporterii Trump (sau doar cei care doresc să fie zboară pe perete) pot comenta, RSVP la evenimente și check in.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

3. Noi, oamenii, să fim reali, să discutăm problemele sensibile și controversate cu bobocurile de la liceu și cunoștințele de muncă ar putea să nu fie calea de a vorbi despre politică mai inteligentă

. În această aplicație gratuită gratuită, puteți discuta anonim alegerile cu alți utilizatori de aplicații - poți vedea chiar și o hartă live a modului în care oamenii din jurul tău se înclină politic.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

4. Alegător: Deplasează-te din dreapta nu te va găsi un hubby pe această aplicație distractivă … te va găsi următorul tău POTUS. Corect, la fel ca aplicațiile de dating populare, Voter analizează pozițiile publice, înregistrările de vot și discursurile pentru a crea întrebări ușor de înțeles, care vă vor găsi candidatul ideal prin simpla mutare în stânga sau în dreapta.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

5. Ascultați-mi vocea: Uneori poate fi greu să găsiți surse de știri non-partizane. Pe această aplicație neutră, puteți afla despre aspecte importante cu comparații politice side-by-side pe o varietate de probleme legate de butonul fierbinte.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

6. Politico: Unul dintre cele mai populare site-uri pentru știri electorale și politice, aplicația Politico este cu siguranță o necesitate de descărcare pentru acoperirea alegerilor. În plus, aceștia se actualizează de mai multe ori în fiecare zi, astfel încât veți fi întotdeauna în bucla celor mai recente Trump și Clinton-isms.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

7. Alegerea 2016 Emojis: Pentru prețul unei cani ieftine de cafea, investește într-o mână de emoji haioși, prezentând câteva din momentele politice cele mai înclinate ale anului 2016, cu această aplicație LOL-inducing. Serios, când NU aveți nevoie de un emoji de Hillary Clinton, care să spună: "Pa pa? "

DL: $ 1. 99 pe iOS

8. PollTracker: Dataheads se vor bucura de această aplicație informată, produsă de TPM Media. Dispunând de date de ultimă oră și de sondaje pe teme precum aprobarea prezidențială și căsătoria între persoane de același sex, este perfect pentru cei care votează prin numere.

DL It: Liber pe iOS

9. AllPolitics: Dacă sunteți în căutarea unui loc pentru a găsi o tona de știri politice din diferite surse, încercați această aplicație gratuită. Curatarea conținutului din surse precum Politico, Fox, MSNBC și emisiuni radio vorbesc, este un ghișeu unic pentru actualizări ale alegerilor și povestiri politice.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

10. Tinder: Pornind probabil de la vot, Tinder tocmai a lansat o inițiativă cu Rock the Vote pentru a încuraja utilizatorii să înțeleagă mai bine politicile candidaților prezidențiali. Încercând utilizatorii pe 16 probleme, aplicația îi va lăsa pe utilizatori să afle care dintre cei mai buni candidați se potrivește opiniilor lor și oferă informații utile despre cum și unde să voteze.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

Cum te pregătești pentru noaptea alegerilor? Trimiteți-ne prin menționarea @feminineclub.