10 Aplicații pentru a descărca imediat după ce te-ai angajat

10 Aplicații pentru a descărca imediat după ce te-ai angajat

Cum sa faci bani pe internet cea mai buna si rapida metoda (Mai 2019).

Anonim

Felicitări, sunteți angajat! Acum că ți-ai sunat fam jam și ai postat o imagine dulce de angajament pe Instagram, este timpul să începi planificarea sărbătorii visurilor tale. Dar pentru că începutul etapelor de planificare a unei nunți poate fi hella stresantă, am decis să jucăm nădejdea și să tratăm doamnelor noastre angajate cu câteva instrumente utile pentru a vă ajuta să rămâneți concentrați și organizați în acest timp nebunesc. Așadar, fără a mai fi necesar, aici sunt 10 aplicații care se descarcă imediat după petrecerea dvs. de logodnă. Bibbidi, bobbidi, fac!

1. Sfântul Matrimoji: Trimiterea de texte către domnișoarele de onoare a avut un timp mult mai mare. Aplicația nouă de designer de rochie de nunta Hayley Paige este plină de autocolante și GIF-uri frumos ilustrate, care sunt perfecte pentru * toate * momentele de mireasă - de a vă găsi rochia de mireasă perfectă pentru a fi stresată peste RSVP-uri enervant târzii.

DL: $ 1. 99 pe iOS

2. Momente: Să fim cinstiți - veți lua o mulțime de fotografii în timpul angajamentului tău. Deci, pentru a vă păstra pozele organizate, vă sugerăm să descărcați această aplicație cool de la producătorii de Facebook. Acesta organizează instantaneu fotografiile și videoclipurile de pe telefon în funcție de timp, locație și oameni și face foarte simplu crearea de albume foto private pentru a le împărtăși echipei.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

3. Pantone Studio: De la setările de masă la rochii de domnisoare de onoare, alegerea unei palete de culori este un prim pas esențial pentru planificarea unei nunți. Indiferent dacă găsiți nuanța perfectă de albastru la o cafenea din apropiere sau pur și simplu doriți să verificați un exemplar dintr-un articol minunat pe Pinterest, aplicația minunată a Pantone vă permite să importați poze de oriunde, ori de câte ori găsiți paleta de nunți perfectă într-o clipă.

DL It: Liber pe iOS

4. Polarr: Pentru că veți lua multe imagini cu bae, veți dori un editor de fotografii care este puțin mai evoluat decât cele gratuite Facebook și Instagram freebies. Polarr combină cele mai bune instrumente de auto-îmbunătățire cu filtrele minunate și elaborează unelte de editare unice pentru a oferi cu adevărat pozele tale pop-ul pe care îl cauți.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

5. Șapte: Deși nu trebuie să vă bateți fundul în sala de gimnastică înainte de a merge pe culoar, dacă doriți să rămâneți în formă în timpul programului dvs. de mireasă, această minunată aplicație este cu siguranță o opțiune excelentă. Toate antrenamentele din program durează șapte minute și necesită doar un scaun, un perete și greutatea corpului dumneavoastră - heck, nici măcar nu aveți nevoie de internet!

DL It: Gratuit pe Android și iOS

6. Planificator de nunta de WeddingWire: Dacă vă planificați ziua mare fără un planificator de nunți, veți dori să verificați această aplicație minunată ASAP. De la găsirea vânzătorului perfect de nunta indie la crearea unui buget fără nonsens și a unei liste de lucru, aplicația dulce all-in-one a WeddingWire este ca o servitoare virtuală de onoare pe care nu ați știut niciodată că aveți nevoie.

DL It: Gratuit pe Android și iOS

7. RSVPify: Această aplicație extrem de utilă face ușor să vă gestionați lista de oaspeți direct de pe dispozitivul dvs. mobil. Odată cu anunțarea de către oaspeții dvs. a preferințelor lor de participare și de masă, puteți, de asemenea, să adresați întrebări personalizate specifice nunții dvs. și să aveți și un filtru de șezut drag-and-drop la îndemână.

DL It: Liber pe iOS

8. Nunta numărătoare inversă: Chiar dacă nunta ta este încă probabil luni de zile, vei dori să savurezi orice moment al nașterii din acest minunat sezon al vieții. Această aplicație numărătoare inversă este perfectă pentru mireasa care dorește să-și amintească zilnic fericirea lor după aceea. Nu numai că aplicația vă permite să vă alegeți propriile fotografii pentru a vă seta ca imagine de fundal, dar are chiar și unități numeroase de numărătoare inversă care vă vor face să se topiască inima (AKA împreună cu luni, zile și ore, puteți urmări și suma de batai de inima pana la nunta prea).

DL It: Gratuit pe Android și iOS

9. WeddingHappy: Dacă sunteți doar în fazele de început ale planificării nunții dvs., această aplicație distractivă este o necesitate. Împreună cu ajutorul dvs. cu dvs. de zi cu zi-dos și urmărirea tuturor plăților și întâlnirilor dvs., este cu siguranta o opțiune minunată pentru orice mireasă pe un buget. În plus, ne place că sprijină în mod activ căsătoriile între persoane de același sex pe aplicație, prin adaptarea planurilor cuplului fericit în funcție de S. O.

DL It: Liber pe iOS

10. Honeyfund: Acest registru de nunti face foarte usor sa te inregistrezi pentru ceva practic pe web - incluzand acel titular de sticle de vin Star Wars pe care l-ai mancat pe Amazon. Este pe deplin personalizabil și cu siguranță o modalitate drăguță de a petrece o după-amiază de sâmbătă leneș (după ce nu mai stați la inelul de logodnă, desigur).

DL It: Gratuit pe Android și iOS

Utilizați aplicații pentru a vă ajuta să vă planificați nunta? Trimiteți-ne prin menționarea @feminineclub.