10 Modele minunate de cărți de vizită pentru reclame

10 Modele minunate de cărți de vizită pentru reclame

Die 5 Biologischen Naturgesetze - Die Dokumentation (Februarie 2019).

Anonim

Fie că tocmai ați început o afacere la colegiu cu BFF sau căutați să vă părăsiți locul de muncă și să faceți o schimbare dramatică a carierei, cărțile de vizită corecte pot fi cruciale pentru a face o impresie de durată. Acum, când ne-am făcut titularul de cărți de vizită, aprobat de # girlboss, suntem în căutarea cardurilor de afaceri perfecte pentru a umple copilul. Iată 10 dintre modelele noastre creative preferate.

1. Bright și Bold: Aceasta este o carte de vizită care se simte bine în mâinile tale. Combinând tehnologia de tip letterpress cu un palet frumos de culori luminoase, această carte de Jukebox vă spune că sunteți gata să vă confruntați cu orice provocare cu un zâmbet.

2. Kathryn Selbert Carduri personalizate personalizate (40 de dolari): Deși poate fi tentant să îți faci papucii de afaceri, probabil că ai o modalitate mai bună de a fi recunoscută. De exemplu, încercați un portret personalizat personalizat ilustrat de designerul Katheryn Selbert. Este elegant, adorabil și foarte memorabil (datorită faptului că puneți un nume cu o față pentru 'em!).

3. Pur și simplu imprima LA Watercolor Design (15 dolari): Nimeni nu va uita vreodată numele tău cu acest tipar dulce acuarelă design de Simply Print LA.

4. Carte de vizită Jukebox Paper Bag (preț oferit la cerere): Nu acordați o carte de vizită plictisitoare. Această frumusețe realizată manual combină funcționalitatea cu un design ciudat pentru a vă asigura că toți clienții dvs. știu că sunteți un gânditor creativ.

5. Natural Geo: O curbă de verdeață, o stropire de forme geometrice asemănătoare unei pietre prețioase, o grămadă de folie de aur … totul despre acest aspect are instinctul nostru de design. (prin Market Creative)

6. Sunlit Letterpress Calligraphy Business Cards ($ 100 +): Cu o mulțime de opțiuni personalizabile, inclusiv alegeri de culori superbe, această carte de cărți de prezentare manuală este perfectă pentru executanți și factori de decizie.

7. Eticheta Design Label și modelul de carte de vizită roz (9 dolari): Subtil și fără efort, acest design minunat de cărți de vizită va aduce brandul dvs. personal la înălțimi noi.

8. Nova Donna Pop Geometric Șablon pentru cartea de vizită ($ 10): Ideal pentru cineva care dorește să-și dea mai multe informații despre cărțile de vizită, acest design prietenos de primăvară ar putea chiar face pe colegii tăi gelos.

9. Bittersweet Design Boutique Fotografii moderne de fotografie pentru fotografi (10 $): dacă culorile luminoase nu sunt gemul tău, designul impresionant al acestei cărți de vizită alb-negru o face cu siguranță o opțiune excelentă.

10. Imprimanta și cartea de vizită personalizată (275 dolari SUA): Combinând un grafic adorabil cu o alegere îndrăzneață în culoarea doar

în jurul margini, acest design al cărții de vizită marchează echilibrul perfect al capriciilor și al punctului.

Care design cărți de vizită vă plac cel mai bine? Trimiteți-ne prin menționarea @feminineclub.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.