10 Lucruri minunate de făcut la Copenhaga pentru $ 10 sau mai puțin

10 Lucruri minunate de făcut la Copenhaga pentru $ 10 sau mai puțin

Túlélés a farkasokkal(Supravietuitor cu lupi)+Srt in limba rom (Mai 2019).

Anonim

Unul dintre orașele cele mai recunoscute (și subevaluate!) Din lume pentru mâncare, modă și design fabulos, Copenhaga este locul pentru a pleca într- sau prima excursie solo. Și, deși orașul danez are un rap pentru că este mai puțin costisitor decât alte țări, există o tonă * pentru a vedea și a face un buget. Pentru a dovedi că este absolut adevărat, am făcut o listă cu 10 lucruri incredibile pe care le puteți face cu 10 dolari sau mai puțin. Parcurgeți-vă pentru deets despre faves noastre!

1. Vizitează turnul rotund. O atracție populară, Rundetaarn sau turnul rotund, este cel mai vechi observator de funcționare din Europa. Este ceva ce cu siguranță nu doriți să pierdeți, și costă doar 5 dolari pe persoană pentru a merge înăuntru, unde veți fi tratați cu opinii Insta-vrednice de la Copenhaga. La fel de fotografios? Turnul spiralat lat și plat, care înlocuiește scările tipice ale turnului.

Pro Tip: Nu ratați galeria mică pe drumul spre vârful turnului rotund - găzduiește expoziții de artă schimbătoare și are un mic magazin care este plin de suveniruri unice pentru a aduce acasă.

2. Închiriați o bicicletă pentru ziua. Fără îndoială, cel mai bun mod de a vedea Copenhaga este pe o bicicletă. Nu numai că puteți pedala rapid de la muzee până la castele, dar puteți lua ușor ocoluri prin unele din cartierele super-fermecătoare ale orașului. De vreme ce bicicletele domnesc în Copenhaga, găsirea unui loc pentru a închiria unul este la fel de ușor ca și cum ați face o căutare rapidă pe Google sau căutați o hartă. Vă puteți aștepta să plătiți aproximativ 10 $ pentru o zi întreagă. Da, fată!

3. Bucurați-vă de un tratament dulce (sau mai mulți!). Șocant, patiseria populară "daneză" nu există în realitate. Nu vă faceți griji - Danemarca are multe alte dulciuri care vă vor face să uitați totul despre popularitatea americană. Pentru un adevărat gust de tradiție daneză de coacere, opriți de Lagkagehuset, Bakery Andersen și Cafe sau Leckerbaer. O meriți.

4. Vizitați Christiania. Rătăcind în jurul "orașului liber" din Copenhaga este o experiență super-unică, care nu vă va costa nimic deloc. Atât mai mult decât o parte prietenoasă a orașului, Christiania are galerii de artă, ateliere de lucru și o piață de Crăciun binecunoscută.

5. Parcurgeți străzile cele mai colorate ale orașului. Pentru unele bomboane serioase, faceți o plimbare pentru a admira unele dintre cele mai frumoase străzi din Copenhaga. Olufsveg și Magstraede se înalță cu case colorate cu fațade perfecte, în timp ce priveliștea frontală a portului din Nyhavn pare a fi chiar dintr-un basm. Ați înnebunit că trebuie să capturați Copenhaga într-o zi tulbure în timpul călătoriei dvs.? Nu fiți - unele dintre aceste frumusețe strălucitoare arată chiar mai bine împotriva unui cer mai neutru.

6. Caiac în Kaffesalonen. Pentru $ 10, puteți închiria un caiac pentru o oră întreagă și vă puteți bucura de priveliști superbe în timp ce obțineți un antrenament pe brațul lacului orașului.Pentru doar 5 dolari mai puteți face upgrade la o barcă de pedale cu lebada, care se simte total T. Swift demnă. Împărțiți prețul cu un partener de călătorie pentru a rămâne în bugetul dvs. zilnic.

7. Bucurați-vă de un picnic în grădinile din castelul Rosenborg. Copenhaga are câteva castele diferite pe care le puteți vizita. Amplasat lângă Galeria Națională și turnul rotund, Castelul Rosenborg și grădinile sale sunt amplasate perfect pentru un prânz la picnic în timpul unei zile de vizitare a obiectivelor turistice. Du-te la supermarket pentru a lua gustări ieftine sau gustări sandviș înainte de a merge peste pentru a mânca masa de prânz în timp ce vă bucurați de soare și o vedere cu adevărat regal.

8. Prindeți un apus la Skuespilhuset. Obțineți o priveliște extraordinară de la una dintre cele mai noi minuni arhitecturale din Copenhaga! Este liber să admirați și puteți să vă odihniți în fața canalelor sau să mergeți pe malul apei. Bine de știut: Teatrul Skuespilhuset este un loc minunat pentru a prinde o piesă și are o cafenea gustoasă în interior.

9. Vezi Little Mermaid. Aflați sculptura de renume mondial din Copenhaga, Little Mermaid, din Langelinie, o zonă care are magazine de vânzare, un deli de drool-vredy (Løgismose) și Kastellet, o fortăreață militară superbă. Pentru cele mai bune instantanee, vizitați Little Mermaid într-o după-amiază în timpul săptămânii sau în dimineața devreme pentru a evita mulțimea de turiști.

10. Ține-te pe Insula de Hârtie. Două cuvinte: ochii inimii. Insula de hârtie este răspunsul Copenhaga la mâncarea de pe stradă și nu este nimic mai puțin decât AMAZING. Alegeți din bucătăria globală, care variază de la brânzeturi la Thai, împreună cu băuturi delicioase, cum ar fi bere craft sau mojitos de căpșuni, în borcane enorme de mason. Dacă sunteți destul de norocoși să vizitați Copenhaga atunci când vremea este caldă, luați mâncarea și băutura afară pentru a mânca în timp ce vă așezați în interiorul containerelor transportate transformate.

Ai fost la Copenhaga? Spuneți-ne despre lucrurile pe care trebuie să le faceți pentru un buget @feminineclubpe Twitter!

(Fotografia recomandată prin Getty

)