10 Balayage Idei de culoare trebuie să încercați această cădere

10 Balayage Idei de culoare trebuie să încercați această cădere

JFK Assassination Conspiracy Theories: John F. Kennedy Facts, Photos, Timeline, Books, Articles (Aprilie 2019).

Anonim

După cum probabil știți deja, la Feminine Club ne place un balayage putin pentru parul de vara. Pentru cei dintre voi în întuneric, balayage, o tehnică care își face numele de la cuvântul francez pentru a "picta" sau "a mătui", implică stilistii care aplică în mod gratuit aplicații de culoare, îndepărtându-se de folii și lăsând culoarea umezită de toate de-a lungul capetelor firelor tale. Rezultatul este o lucrare de colorare profund personalizată și naturală - modalitatea perfectă de a vă lumina aspectul căderii. Stilistii laudă tehnica pentru efectul său moale și natural, ceea ce înseamnă o tranziție fără cusur atunci când părul începe să crească. Nu trebuie să-ți faci griji să atingi rădăcinile astea, doamnelor. Derulați în jos pentru a vedea stilurile noastre preferate de balayage pentru toamnă.

1. Blondă: Căutați cea mai bună modalitate de a dezvolta acea slujbă de colorare în alb-gălbui? Adu balayage-ul. Îmi place cât de delicată apare această culoare pe bobul lung popular. (Fotografie prin Conlee Borchard)

2. Sky Blue: Nu vă fie frică să fiți îndrăzneți în această toamnă cu o nuanță de albastru deschis inspirată de sirene. Efectul de balayage oferă o atracție mai naturală acestui stil îndrăzneț.

3. Maro: Înclinați-vă în lungimea părului cu un tratament de balayage maroniu, care se estompează la o blondă strălucitoare de miere. Balayage vă va permite să testați o culoare mai deschisă, fără a vă da un șoc în scaunul pentru salon. (Photo via Bloggers elegant)

4. Verde: frumusețile cu părul închis pot scoate cu ușurință culori jucăușă cu balayage. Culorile ne-tradiționale, cum ar fi această verde pădure, au un upgrade sofisticat când sunt asociate cu încuietori de corbi.

5. Curly: fete naturale, curly și cu părul în relief, nu trebuie să vă faceți griji. Balayage este un stil all-inclusive, care arată bine pe toate texturile. Îl iubim mai ales pe acest ballaj întunecat maro închis / blond, pentru că aduce o dimensiune atât de mare. (Fotografie prin Betty Ghebs)

6. Gray: Gray nu mai este rezervat pentru bunicuți, iar toamna 2016 este sezonul de tonuri prăfuite și nuanțe slabe. Alegeți această culoare dacă aveți un ton natural profund care are nevoie de un fler de modă înainte. (Fotografie prin Etika Heath)

7. Bronde: Bronde este oh-atat de frumoasa toamna. Combinația minunată a blondei murdare și a brunului deschis completează cele mai multe tonuri ale pielii și este o modalitate foarte bună de a aduce în toamnă o vară puțin sărută de soare. Tot ce ai nevoie acum este un dovleac de dovleac. (Fotografie prin Macadamiea)

8. Burgundia: Răscuiți o visiniu adâncă dacă doriți să acoperiți decalajul dintre brun deschis și un roșu mai dramatic. Asociați-l cu bobul acela de vară și sunteți pregătiți să cădeți. (Fotografie prin Danielle Roble)

9. Lavandă: Această lavandă moale ne dă toate simțurile. Șireturile de roz și gri îl fac să se simtă puțin mai aspru și să contribuie doar la cantitatea potrivită de textură a stilului.

10. Caramel: Un alt mod de a merge lumina pentru femeile cu păr brun este o culoare caramelă.Nu este destul de blondă, nu este maro și nu este încă destul de bronz. Caramelul este o frumusețe proprie. Puncte bonus pentru potrivirea acelor frunze de toamnă. Urmați-ne pe Pinterest

pentru mai mult stil inspo!