10 Produse pentru frumusețe înainte de a vă întoarce la școală

10 Produse pentru frumusețe înainte de a vă întoarce la școală

Testerele din magazinele de cosmetice, pericole pentru sanatate (Iulie 2019).

Anonim

Școala se întoarce în sesiune și este timpul să faceți stocuri preferate - aprobate esențiale. Ne concentrăm pe frumusețea pe care trebuie să o faci pentru a-ți aventura BTS. În acest semestru, apucați o mulțime de produse care vă vor ajuta să vă arătați aspectul atunci când umblați în săli și vă opriți nervii în timpul studiilor stresante. Indiferent dacă aveți nevoie de umiditate mega sau în căutarea unui farmec cum ar fi acest farmec, aceste bunatati nu sunt negociabile. Parcurgeți-vă pentru 10 produse de frumusețe care vă vor garanta un aspect de frumusețe de calitate.

1. Prea cool pentru Balsam de buze Dinoplatz de școală ($ 19): Știi ce e chiar mai rău decât finalele? Buzele crapate. Păstrează-ți punga cu acest balsam texturat. Făcut cu uleiuri nutritive și emolienți bogați, această formulă prea rece pentru școală (vezi ce am făcut acolo) va bloca umiditatea și va reduce la minimum liniile fine. În plus, vă va oferi buzelor o nuanță frumoasă pentru o uzură perfectă pe tot parcursul zilei.

2. Rămâneți pe tot parcursul zilei RĂSPUNSUL MATTE'ificent ($ 22): După ce ați setat scena pentru buzele pline cu un balsam de nivel superior, este timpul să adăugați un pic de culoare. Acest ruj toată ziua vă va oferi o finisare matasoasă, mată, care nu va necesita o aplicare din nou la jumătatea zilei. Există 12 culori pentru a alege, dar am căzut greu pentru această nuanță de culoare neutră (ne puteți da vina?).

3. LANO Hands Rose Cream de mâini ($ 15): Păstrați-vă cifrele căutați proaspete folosind această cremă de mâini pentru a asigura pielea netedă și un an școlar mai lină. Aplicați o cantitate generoasă pe tot parcursul mâinilor pentru a le face să se simtă matasoși de ingrediente precum lanolina triplă și amestecul de ulei de trandafir. Această formulă naturală de 98. 59% vă va pune rușinea în celelalte mâini.

4. Murad Essential-C Day Day Moisture ($ 60): Nu numai că stresul vă poate distruge starea de spirit, dar poate afecta și pielea dumneavoastră. Acest hidratant zilnic bogat în antioxidanți va menține stresorii mediului datorită formulării sale SPF30. De asemenea, va proteja împotriva radiațiilor UVA / UVB și a distrugerilor cu radicali liberi. Toate acestea într-un tub? Pariezi.

5. Herbivore Saltele de baie din Marea Moartă ($ 29): Aveți nevoie de un nou mod de relaxare după curs? Dați-vă experiența ultimă de spa cu aceste săruri de mare moarte data viitoare când faceți o baie caldă. Strângeți o cantitate mică în cada și lăsați sărurile să vă detoxifieze și să vă lămâie corpul și să vă relaxați mintea. Poți să cumperi doar unul, sau să te tratezi și să cumperi toate cele trei soiuri. Daţi-i drumul; o meriți.

6. Mască de control al uleiului Murad InstaMatte ™ ($ 38): Dacă stresul școlar vă face să izbucniți, una dintre cele mai bune modalități de a scăpa de acei băieți plictisitori este aruncarea pe o mască de față o dată pe săptămână. Această mască de trei minute va curăța profund pielea și va scăpa de excesul de ulei. Bonus: De asemenea, puteți utiliza acest produs ca produs de curățare zilnică. Scor!

7.Sucul Unicorn ($ 50): După cum probabil știți deja, anii '90 s-au întors și ce modalitate mai bună de a adopta această tendință decât prin a adăuga un indiciu de strălucire la aspectul de frumusețe din spate la școală? Glisați o cantitate mică pe pleoape, buze sau obraji pentru un efect de strălucire aprobat de unicorn.

8. Cocotier de curățare a frumuseții, unt de corp și balsam de buze (35 de dolari): Ultimul lucru pe care doriți să vă faceți griji este pielea uscată de orice fel, atunci când aveți finale de studiu pentru, amirite? Investește în această combinație de hidratare de nucă de cocos, astfel încât pielea (și buzele) să se simtă moi, indiferent de starea voastră de spirit. În plus, aceste produse sunt fabricate cu 100% ingrediente naturale cum ar fi nuca de cocos, miere, sare de mare și lamaie. Corpul tău nu se va mai simți niciodată uscat - garantăm asta.

9. Maybelline Instant Age Rewind Eraser Cercul întunecat Concealer Tratament ($ 9): Nimic nu este mai rău decât să mergi la școală cu saci de dimensiuni balon sub ochii tăi după ce tragi un all-nighter. Spuneți atât de mult cercurilor întunecate prin utilizarea acestui concealer clasic cult. Cu o singură lovitură, acest tratament anti-îmbătrânire a ochilor va șterge umbrele sub ochi, astfel încât să priviți cu ochii strălucitori și încurcați în dimineața.

10. True Botanicals Deep Hydration Oil (95 dolari): Ce modalitate mai buna de a combate ickinessul unei situatii comune de dus decat cu o simpla atingere a luxului dupa spalare? Acest ulei de corp hidratant adânc conține EFA, care vă va ajuta să vă scăpați corpul de toxine și să vă mențineți elasticitatea pielii. Făcut cu ingrediente naturale 100%, cum ar fi ulei de semințe de pepene verde, corpul tău se va simți revigorat și mătăsos ca și cum ai petrecut ziua la spa - bine ai meritat să cheltuiți aluatul suplimentar.

Vrei mai mult frumusețe inspo? Urmăriți-ne pe Pinterest!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.