10 Tendințe de frumusețe care vor fi uriașe în 2018, în conformitate cu Pinterestul

10 Tendințe de frumusețe care vor fi uriașe în 2018, în conformitate cu Pinterestul

A întinerit cu 10 ani! Nepoţica n-a recunoscut-o! | Unica.md (Mai 2019).

Anonim

În timp ce 2017 a văzut cu siguranță o parte echitabilă a tendințelor de frumusețe, variind de la purtător la WTF, 2018 este pe punctul să o arunce afară din apă. Potrivit celor mai recente date Pinterest, există o mulțime de cumpărături, stiluri și tendințe populare de frumusețe din 2017, care vor domina total noul an. Mai jos, primele zece tendințe de frumusețe care vă vor prelua hrana pentru hrănire și machiaj în 2018.

1. Luptătorii: Căutarea pentru genele lungi a fost întotdeauna un lucru, dar Pinterest caută "mișcări" cu o creștere de 152% în 2017. Din fericire, falsii, serii de bile, extensii ale genunchilor,, oferiți mai multe opțiuni decât oricând pentru a vă bucura de această varietate de frumusețe.

2. Soluția de ulei: De mult timp au fost folosite exclusiv produsele "fără ulei". Formulele pe bază de ulei au o popularitate datorită proprietăților lor profunde de hidratare și capacității de a furniza o strălucire roșie, atât de râvnită - chiar și pentru pielea predispusă la acnee, pe care unele uleiuri (inclusiv arganul) le pot regla. Din acest motiv, se așteaptă să se înregistreze un flux de produse de curățare pe bază de ulei, hidratante și șampoane în anul care vine. Căutarea de "ulei de curățare" a fost împinsă cu 555% pe Pinterest în 2017.

3. Formularea Fundației 2. 0: 2017 poate fi un an de maxime și (super) minime din mai multe motive, dar suntem bucuroși să raportăm că căutarea pentru "potrivirea tenului" multitudinea de culori ale pielii - a crescut cu 387% anul acesta. Fără îndoială, noua nuanță vastă se întinde de la branduri precum Fenty Beauty la toată lumea în spiritul mult mai așteptat al incluziunii. 2018 va fi probabil anul pentru un număr din ce în ce mai mare de mărci de produse cosmetice care ar urma exemplul.

4. New Hair Heights: Anul nou, păr nou? Pinii salvați pentru "pixie" și "părul lung" au crescut cu 130%. Traducere: buh pa, bobs.

5. (Unghii) Art Deco: Deasupra artei de unghii de top este inlocuita de varul ei mai subtire, mai racoros: Mani Space Negative. Căutarea de "unghii geometrice" a crescut cu 83% în 2017. Cu toate hack-urile DIY pentru recreația artă geo-inspirată, ne așteptăm ca această tendință să preia scena unghiilor 2018.

6. Ochiul din anii 80: Atât de mult, subtilitatea … cel puțin atunci când vine vorba de machiajul ochilor. "Fardul strălucitor de strălucire" a creat destul de agitați în acest an, cu o creștere de 63% a căutării pe Pinterest. Vedem, de asemenea, că această tendință se reflectă într-o serie de palete noi cu pigmenți puternic lovind piața.

7. You See Me (Derma) Rollin ': Daca ai obtinut o faciala in ultimele luni: A) norocos! B) Probabil ați experimentat fericirea de răcire a unui dermaroller - fie că este vorba de cuarț sau de soiul de jad. Aceste unelte faciale liniștitoare, care se deplasează, devin o necesitate pentru orice set de instrumente pentru persoanele cu îngrijire a pielii, după cum reiese din creșterea fenomenală de 345% a căutărilor numai în acest an.

8. Unul și seturile de produse: 2017 părea să fie anul lansării produsului după lansarea produsului. Nu că ne plângem, dar un milion și jumătate de palete pentru o zillion de zone ale feței pot obține o greutate copleșitoare; probabil că de aceea Pinterest caută "kit de machiaj" a crescut cu 147% anul acesta. 2018 este stabilit pentru a fi un an mare pentru pachetele de frumusete curate, cu tutoriale ușor de urmărit și fără probleme.

9. Doar buzele de buze: Buzele mature nu merg nicăieri în 2018, dar tendința va părea probabil în jos cu formule mai simple. "Tintul cu buze" Pinterest salvează cu 414% în acest an. Traducere: așteptați pete mai subtile, mai lungi, pe viitor.

10. Ventilator de înot: Nu aveți timp să vă uscați lacălele? Sunteți deja la jumătatea drumului spre una dintre cele mai mari tendințe ale părului din 2018. Stilurile umede, umezite, precum și omologii lor curly (think perms!) Fac o revenire majoră pentru noul an. Sa înregistrat o creștere cu 166% a numărului de căutări pentru stilurile "slicked back" și "wavy".

Urmați-ne pe Pinterest pentru 2018 beauty trend inspo!