10 Scenele din spatele scenei se apropie de emisiunea 2017 Emmys, care vă va da majora FOMO

10 Scenele din spatele scenei se apropie de emisiunea 2017 Emmys, care vă va da majora FOMO

Calling All Cars: The Flaming Tick of Death / The Crimson Riddle / The Cockeyed Killer (Februarie 2019).

Anonim

În primul an de premiere al sezonului, Emmys tind să stabilească bara pentru restul ceremoniile viitoare, iar evenimentul din acest an a avut drept scop! Cu tot stilul de spectacol am putea să ne ocupăm și să găzduim numărul muzical de deschidere al lui Stephen Colbert, trebuia să fie o noapte bună și sa îmbunătățit doar pe măsură ce mergea mai departe. Au existat chiar și mai multe momente magice în spatele scenelor, în care stele precum Sofia Vergara și Jessica Biel s-au amestecat cu idolii lor, iar alții au primit tratamentul regal. Continuați să citiți pentru a vedea toate snap-urile pe care le-ați pierdut de la stelele dvs. preferate! 1. Sofia Vergara: Vergara nu a participat doar la Premiile Emmy din acest an - ea a fost… botezată? "Ziua @dollyparton ma botezat", a scris pe Instagram un moment special împărțit între cei doi.

2. Gabrielle Union-Wade: Actrița

Being Mary Jane a făcut o pauză pe covorul roșu, pentru a-și da un zambet într-un moment inovator, care a fost capturat în mod lent. 3. Jessica Biel: Dupa ce a parasit o calatorie cu limuzina fara AC, starul

Sinner a fost recompensat cu un pic de fata cu unul dintre eroii ei personali, Jane Fonda. "Stați liniștit, activistul meu, feministul, icoana adorându-se inimii", a făcut o fotografie împreună cu ei. 4. Shailene Woodley: Woodley ne-a aruncat o privire asupra muncii în care a participat la un astfel de eveniment, deoarece doi asistenți au ajutat-o ​​în rochia ei. "Este nevoie de un sat", a întrebat ea.

5. Heidi Klum: Klum ne-a dus prin rutina ei glamă într-un clip video de timp care a condensat procesul greoi într-un clip rapid de 20 de secunde. Dacă ar fi fost atât de ușor!

6. Felicity Huffman: Huffman ne-a dat niște fotografii glorioase înainte și după, care au început cu o cămașă supradimensionată, cu părul despărțit și un uscător de suflare, și sa încheiat cu bucle superbe și o rochie de tunică albastră pentru copii Tony Ward.

7. Neve Campbell: Actrița

House of Cards a cedat un autocolant cu sotul JJ Feild în drum spre eveniment, scriind: "M-am îndreptat cu omul meu la Emmy. Excitat pentru a sărbători nominalizarea Casa Cartelor. Mândru să fie o parte din ea. Așteaptă cu nerăbdare să fugi în prieteni vechi și noi. „ 8. Uzo Aduba: Dupa ce sa trezit cu ratacirea de a merge cu echipa ei de glam, Aduba a dat un strigat special la data ei pentru seara, sora Chioma.

9. Oprah Winfrey: Legendarul gazdă a avut o zi plină de frumusețe, completată cu pedis, machiaj, păr de Nicole Mangrum și stil.

10. Elisabeth Moss: Cea mai bună actriță de plumb într-un câștigător al seriei Drama a fost relaxată înainte de spectacol, obținând un mic TLC de piele de la estetica celebrității Joanna Vargas.

Care moment a fost favoarea ta? Spune-ne @FeminineClub.com.