10 Cele mai bune alternative la cele mai noi nume de copii din 2016

10 Cele mai bune alternative la cele mai noi nume de copii din 2016

Locatari în Guinness Book - Cum trăiesc românii din orașul imposibil? Care sunt oportunitățile? (Mai 2019).

Anonim

Prietenii noștri de la Nameberry au clasat recent cele nume care atrag cele mai multe puncte de vedere pe site-ul său în prima jumătate a anului 2016. Până acum, Olivia atrage cea mai mare atenție, Cel mai popular nume al fetelor din 2015, Charlotte, pentru locul intai. Pentru numele băieților, Ezra, cu originile sale în cultura ebraică, este numele cel mai căutat. Și nu este surprinzător, Oliver se situează în topul cinci pentru numele băieților, așa că dacă ai gemeni de fetițo-băieți, poate Olivia și Oliver ar putea fi o pereche drăguță pentru nume de gemene. Dacă ți-ai restrâns lista cu numele de bebeluși, dar * tocmai * ți-ai dat seama că alegerea ta este una dintre acele nume ultra-populare ale bebelușilor, te poți căuta ceva mai puțin obișnuit. Nu te teme niciodată - suntem aici să ajutăm! Am cercetat câteva alternative creative pentru numele copilului, care sunt similare cu numele de top.

1. Olivia: Dacă ai inima pe acest nume latin care înseamnă "măslin", gândește-te la nume similare care sunt la fel de minunate. Alți părinți care i-au plăcut numele Olivia îi plăceau, de asemenea, Sophia, Charlotte, Claire, Isabella și Grace. Fiica lui Drew Barrymore este numită Olive, iar personajul principal regal din Little Miss Sunshine

(interpretat de Abigail Breslin) este, de asemenea, Olive.

2. Amelia: Numele aviatorului eroic feminin a urcat pe lista de popularitate ca o alternativă la numele Emily și Amanda. Emilia și Emelia sunt asemănătoare cu această denumire de origine germană, care înseamnă "muncă", și sunt destul de diferite de cele mai populare Emma sau Emme. Adelaide, Alice, Clara, Eleanor și Genevieve sunt alternative posibile.

3. Charlotte: Acest nume a fost un sprijin pe lista populară, urcând după ce Kate Middleton și prințul William și-au numit fiica Charlotte. Această versiune feminină franceză a lui Charles a avut întotdeauna rădăcini în regalitate. Dar dacă sunteți interesat de nume feminine și sofisticate precum Charlotte, atunci Scarlett, Violet, Elizabeth, Audrey și Caroline sunt alte idei.

4. Ava: Această variație a numelui pe Eve a devenit mai importantă după ce celebrități ca Reese Witherspoon și Hugh Jackman și-au numit fiicele Ava. Nameberry prezice că acest nume va lovi în cele din urmă numărul unu pentru fetele pentru fete, așa că gândiți-vă la Avery, Ada, Aveline, Ella și Lola ca și alte sugestii.

5. Isla: Pronunțată "eye-la", acest nume de origine scoțian este popular în Anglia, Țara Galilor și Scoția. Urmează cea mai recentă tendință de nume care se termină în vocale, cum ar fi Emma și Ivy. Islay, Ailsa, Lila, Lucy și Luna sunt alte nume similare.

6. Ezra: Cu rădăcini biblice în natură, acest nume familiar și unic a crescut în popularitate începând cu anul 2015, lovind primul loc în prima jumătate a anului 2016. Elijah, Gideon, Jude, Emmett și Eli sunt mari alternative care ar putea fi doar mai bune decât Ezra.

7. Asher: Ca Ezra, Asher înseamnă "fericit" și vine din limba ebraică.A avut o renaștere ca nume când a fost ultima populară în anii '90 și a lovit acum lista de băieți de vârf din 2015. Ash este o alternativă drăguță, precum și Archer, Finn, Gabriel, Sawyer și Silas.

8. Atticus: Cine nu se gândește la nobilul Atticus Finch din romanul epic Să ucidă o pasăre mica

când vede Atticus pe o listă de nume pentru copii? Este un nume foarte popular (Casey Affleck la numit fiul lui Atticus), iar nume similare includ Augustus, Nathaniel, Miles, Dexter și Felix.

9. Declan: Pronunțată "Deck-lin", acest nume irlandez, precum Aidan și Liam, este trendy în Irlanda și devine în cerere în America. Caleb, Everett, Ethan, Donovan și Owen sunt la fel de dulci.

10. Oliver: O lovitură imensă în Anglia, Australia și Noua Zeelandă, Oliver a crăpat prima listă de top 100 de copii în 2009 și a câștigat recunoașterea de atunci. Oscar, Theo, Noe, Isaac și Elliot sunt niște posibile înlocuitori.

Mi-a fost dor de oricare dintre numele dvs. alternative? Tweet ne @feminineclubși anunță-ne!