Cele mai bune 10 pungi sub 100 $ care aveți nevoie pentru cădere

Cele mai bune 10 pungi sub 100 $ care aveți nevoie pentru cădere

***CARP FISHING TV*** EDGES VOLUME 5! (Mai 2019).

Anonim

pungi de paie și rafie domină suprem atunci când soarele straluceste și iCal este împachetat cu datele de pe plajă și bătăile din curtea din spate, dar apelurile de toamnă pentru convorbiri cu un alt fel de "tude". Introduceți nuanțe dramatice, textura bogată și finisaje rafinate, care servesc ca partener perfect pentru jachetele inteligente, personalizate, fustele de catifea din față și buzunarele cu gheare cu cătușe. Pentru a pune stilul nou-sezon pe calea spre gloria sartorial, vă aducem 10 genți de mână DDG prietenoși cu bugetul, care sunt garantate că vă vor face să vă mândrească Insta.

1. Mango Metallic Handle Bag Faux-Fur ($ 80): Ce modalitate mai buna de a-ti jazz jacheta de toamna decat cu un tote tare care este egal cu 70s chic si Instababe? Aruncați-vă într-o pereche de ghete roșii cu vârf ascuțit și o eșarfă supradimensionată pentru ansamblul final al noului sezon.

2. Zara brodată cu buchet de geantă de buzunar ($ 60): Velvet se întoarce și suntem mai mult decât bine cu acest infractor repetat. Culoarea gri gri și floralele îndrăznețe populare fac ca un sac perfect echilibrat să găsească orice scuză pentru a lua peste tot.

3. Maud Structurat Mini Crossbody Bag ($ 44): Cu toate straturile necesare suplimentare, nu aveți nevoie de un sac deasupra capului care vă cântărește prea. Dovada că lucrurile bune vin în pachete mici, acest sac plictisitor este mai mult decât demn de prim loc în gama #OOTD.

4. Topshop Cherry Bucket Bag ($ 55): Un sac de crocăte clasic, care poate fi purtat în orice fel? Suntem cu asta. Hardware-ul de tonuri de aur și o nuanță de albastru marin oferă o alternativă sofisticată la geanta standard negru.

5. Chelsea28 Chace Faux Geantă de umăr din piele ($ 79): Saci de lanț au un moment major, iar acest număr roșu-fierbinte este o dovadă a motivului. Posh și practic, vă permite să distingeți cu ușurință elementele esențiale în stil.

6. Anthropologie Stanza Geantă de umăr ($ 88): O silhouette silcă combinată cu piele frizură de culoare caramelă pentru o geantă de umăr cu aruncător pe toc, care vă aduce amestecul perfect de vibrații bune și faleze de toamnă.

7. COS din piele rotundă din piele ($ 35): Lăsați acea ambreiaj cutie iubită la domiciliu și încercați această frumusețe portocalie strălucitoare pentru dimensiune. Indiferent dacă o păstrați într-o tote spațioasă sau o scoateți pentru o noapte în oraș, nuanța de înaltă cifră este garantată pentru a păstra un izvor în pasul tău.

8. Și alte povestiri Bloom din piele Minibag ($ 95): Ce e mai bine decât un buchet proaspăt de flori de vară vibrante? Fall florale, evident. Puneți această pungă drăguță într-o blazură de burgundă, o pereche de denim tăiat și cizme de gleznă pentru un ucigaș de ucidere - oriunde te duci.

9. Geanta H & M cu suede Detalii ($ 60): O geanta spatioasa, mai multe optiuni de transport: Acest hobo de somon somptuos se va potrivi fara efort cu stilul tau de viata fata-in-drum.Pentru o simplă atingere, cravată pe o eșarfă colorată, farmecul blanii faimoase sau o mână de pini jucăuși.

10. Gratuit Oamenii de sex feminin Rotundă rotundă ($ 40): Petit și ambalate cu panache - așa îți place să joci când vine vorba de jocul tău de accesoriu. Cu ajutorul ferăstrăului sale cu lanțuri de aur, a detaliilor de croșetat și a catifea de pluș, acest sac circular este exact ceea ce a ordonat stilistul.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai mult stil inspo!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.