Cele 10 cele mai bune Celeb Celebri pe Instagram Această săptămână

Cele 10 cele mai bune Celeb Celebri pe Instagram Această săptămână

5 Truly Insane Cases of Human Disappearances, Involving UFOs & Extraterrestrial Life (Mai 2019).

Anonim

Saptamana trecuta, am fost recunoscuti pentru unele episoade destul de epice post-Emmy selfies (ahem, Kristen Bell) vorbește despre două rânduri din celebritatea noastră de selfie (cu un scor de unul fiind semi-interesant și cinci fiind grozav de mare), celebrități precum Gwyneth Paltrow, cu minunata (și fără machiaj), alături de Miley Cyrus, o parte gravă

. Afla cine (dacă cineva!) Are un scor perfect de selfie de mai jos!

1. Gigi Hadid, Selfie Rating 5/5: Bine, dacă acest lucru nu vă topeste inima moartă rece, nimic nu va fi. O pereche perfectă pentru a fi etalonul de aur al cuplului, pe care toți aspirăm să fie (lăudat).

2. Jessica Biel, Rating-ul Selfie 4/5: Jess a demonstrat cum ne simțim cu toții noștri fără o ceașcă obișnuită de joe pentru #NationalCoffeeDay, scriind, "Descărcarea de cafea merge bine. "În timp ce acest lucru vorbește mai mult sau mai puțin despre sufletul nostru, deducem un punct pentru un vertij posibil după vizionarea acestui videoclip. Ochii noștri!

3. Emilia Clarke, Selfie Rating 4/5: Uita de fata de rață: Emilia Clarke tocmai și-a inventat propria semnătură de autoevaluare, numită în mod corespunzător "dinți Dragon. "" Sezonul 7? " ea spune. "Oh da. Suntem gata. "Cu o astfel de față, nu ne îndoim!

4. Gwyneth Paltrow, Selfie Rating, 4/5: Deși nu este prima auto-machiaj liberă pe care am văzut-o de la superba Gwyneth (minus una pentru originalitate), există ceva deosebit de liber și încântător. Poate că strălucirea acelei zile de naștere? "#numea pentru ziua mea <<99>, îmbrățișând trecutul și viitorul meu", scrie Gwyn. Îți convine, BB! 5.

Kate Hudson , Selfie Rating 1/5: Probabil că mai multe lucruri sunt în neregulă cu acest selfie decât drept (acel unghi, lumina! Luminozitatea!), Dar acest lucru al lui Kate și Nicole (luat de disco- tematica b-day bash săptămâna trecută) ne-a simțit puternic rock and roll Penny Lane, și pentru aceasta, cel puțin merită un loc pe listă. 6.

Taylor Schilling , Selfie Evaluare: 3/5: Taylor primește două puncte automate pentru a fi agățat cu OITNB co-stară cu Uzo Aduba și Yael Stone. Dezbaterea prezidențială. "#ImWithHer", spune ea.

7.

Zayn Malik, Rating-ul Selfie, 5/5: Ultimul selfie al lui Zayn Malik a fost atât de bun, încât a provocat o reacție completă (și totală de hărțuire) de Twitter. In timp ce acest lucru arata ca o medie a taurului, Zayn stie ca cheia unui ucigas este o valoare curata si totala a socului - chiar moreso cand este prezentat fara comentarii, asa cum Zayn a facut-o aici in timp ce si-a facut debutul pe fata nou-nascuta (GASP!). Un perfect cinci, dacă spunem și noi înșine.

8.

Miley Cyrus , Selfie Rating 2/5: În timp ce nu există substanță aici (ea este doar Miley!), prin urmare, semnul scăzut de două, suntem un fel de săpătură simplă, dar totuși prea important memento (împreună cu acea față gooasă): "Alegeți fericirea", spune ea. Credem că o vom face, Miley. Credem că o vom face. 9.

Hilary Duff , Selfie Rating 3/5: Hilary primește puncte pentru acest pic din același motiv pentru care le pierde: legenda. "NU-MI VINE SĂ CRED. În curând am 29 de ani ", scrie ea. În timp ce apreciem încercarea ei de relatabilitate (plus două!) Și fața adorburilor pe care le face (plus unul!), 29 ESTE NECESITAT. Minus două pentru tine! 10.

Naomi Watts , Selfie Rating 3/5: Privind ca un indignat bomboane de bomboane, Naomi Watts isi indulge monstrul de zahar interior pe b-day. "De ce să mănânci când le poți avea pe toate? "Spune ea, adăugând" #cantstopme, #mybirthday și #sorrynotsorry ", pentru a numi câteva. Putem relaționa în totalitate, dar acest lucru a avut un potențial mult mai mare de comedie dacă ar fi luat-o post-binge! Am prefera să o vedem cu ciocolată pe fața ei, Augustus de la stilul Willy Wonka.

Ce credeți că credeți că l-ați bătut în această săptămână? Spune-ne @feminineclub.

(Fotografii prin Tristan Fewings + Pascal le Segretain / Getty)