Cele 10 cele mai bune coafuri de celebritate pe Instagram în această săptămână

Cele 10 cele mai bune coafuri de celebritate pe Instagram în această săptămână

7 Tunsori Ciudate Si Amuzante (Mai 2019).

Anonim

Cu fiecare zi care trece, ne găsim dorinței pentru unele lucruri care doar căderea poate aduce, frunzele, retetele de condimente dovleac și o nouă tunsoare. Luăm un semn de la unele dintre celebritățile noastre preferate și ne inspirăm cu tăieturile și culorile sfârșitului de vară. De la răcorirea acestor rădăcini blonde la tăierea totul, Instagram a servit un pic de păr celebritate în această săptămână. Pregătește-te să-i apelezi stilistul.

1. Ariana Grande: Noul ei album, Dangerous Woman

, a scăzut în luna mai și nu putem ajunge destul. Ne simțim la fel în legătură cu noile sale bremete de ochi. Dacă sunteți un membru mândru al clubului de fete pentru copii, încercați o fringă mai închisă în această toamnă pentru o acțiune mai matură.

2. Karlie Kloss: Modelul Victoria's Secret a devenit un pic mai blondă în această săptămână și ne place aspectul natural al acestei umbre. Data viitoare când vă aflați în scaunul salonului, spuneți-vă stilistului dvs. să se ferească de aspectul albite și să meargă pentru o blondă cu mai multe subtilități de aur în această toamnă.

3. Selena Gomez: Ea se află în turneul Revival și pare să aibă o revigorare a părului ei, tranzacționând în locurile ei lungi pentru un lob curat cu breton. Această reducere este perfectă pentru cei care sunt obosiți de întreținerea care vine cu părul mai lung, dar totuși doresc o lungime.

4. Sarah Hyland: actrita Moderna Familie

a vopsit adorabil bob o nuanta a ceea ce ea a numit "bronz. "Această blondă maro-y este o nuanță sublimă pentru trecerea de la vară la căderea părului.

5. Modelul și actrița Cara Delevingne au debutat în săptămâna aceasta la Comic Con, schimbându-i încuietorile de lungă durată, de lungă durată, pentru un lob de plajă, parțial împărțit. Ca o reducere care a fost destul de populară în acest an, lobul - sperăm - este mai mult decât o tendință. 6.

Lupita Nyong'o : Admirăm actrița câștigată de Oscar, Lupita Nyong'o, pentru o schimbare constantă a rutinei ei de frumusețe. Ea și-a dezvăluit bobinele recoltate recent într-o lovitură de tip Instagram pe care a luat-o în vacanță. Urmăriți plumbul lui Lupita și îndrăzniți să faceți plonjorul. 7.

Alicia Keys : Suntem cu toții la bordul avizului recent al lui Alicia Keys de a face machiajul șanțului și iubesc toate loviturile pe care le are fața frumoasă, fără machiaj și buclele naturale. Încercați să rotiți o batică, lăsându-vă stralucirea naturală și făcând machiajul mai puțin pentru o zi. S-ar putea să-l găsiți super eliberat. 8.

Zendaya : Dragul lui Disney Zendaya este regina modelului de covor roșu, dar este frumos să-i vedem cascadele ei casual, ieșite să joace. Purtați acest aspect o zi pe plajă sau o rochie pentru o noapte de fete în oraș. Toți ochii inimii. 9.

Khloe Kardashian : Khloe Kardashian ne face să credem că poate blondele nu se distrează mai mult cu bobul ei asimetric de aur.Adăugați o textura cu un fier plat sau o baghetă de curling pentru a juca simetria unei tăieturi mai scurte.

10.

Kim Kardashian West : Bunul obișnuit al lui Kim K este unul dintre coafurile noastre preferate de a face sport în jurul casei sau de a lucra în timpul weekend-urilor. Motto-ul nostru de viață? Trăiește în fiecare zi ca și vineri. Urmați-ne pe

Pinterest pentru mai multe celebrity hair inspo.