Cele mai bune 10 coafuri de celebritate pe Instagram în această săptămână

Cele mai bune 10 coafuri de celebritate pe Instagram în această săptămână

7 Tunsori Ciudate Si Amuzante (Iulie 2019).

Anonim

Apeluri de vară pentru aspectul fără griji, părul infuzat de apă sărată și balansarea încuietorilor naturale, exact ceea ce am văzut săptămâna aceasta pe "Gram. De la valuri simple de plajă la poneiile super-înalte și de tone de actualizări de culoare, a fost o săptămână importantă în părul celebrităților. Iată cele 10 cele mai bune vedete de păr din cele șapte zile.

1. Shay Mitchell: Nu ne înșelăm - noi iubim minunatele încuietori închise ale lui Shay Mitchell. Acestea fiind spuse, suntem obsedați de AF cu culoarea părului blond căpșuni răcoritoare pentru vară. Îl încălzește cu fața în sus și merge perfect cu pielea bronzată.

2. Sarah Hyland: În timp ce noi toți am crezut că Sarah Hyland a fost cea mai recentă vopsea de vopsele care amintea de Ginger Spice, era total temporară. Sarah a zguduit roșul pentru câteva zile, pentru că era în mijlocul tranziției părului înapoi la blonda pentru rolul ei Modern Family și am fost îngrozit!

3. Serena Williams: Um, sunt complet obsedat de totul despre această imagine. Dincolo de puterea și încrederea pură pe care Serena le emană, părul ei este serios în punctul ei. Coada ei superioară are o senzație asemănătoare Arianei Grande, dar valurile și textura ei naturale îi dau o rotire total nouă.

4. Miranda Kerr: Modelul recent angajat (spre modelul CEO-ului Evan Spiegel) este un sport bob proaspăt în această săptămână. O parte laterală moale este stilul perfect pentru o tunsoare ca aceasta deoarece conferă o înălțime naturală părului de la rădăcină. Spritz pe ceva pulverizator de texturi și sunteți bine să plecați!

5. Emily Ratajkowski: De la aspectul legendei fotografice a lui Emily, ea ar putea folosi o lovitură de păr care creează bretonuri false prin bretele de la o coadă înaltă. Indiferent dacă bretonul este sau nu real, arată uimitor (ca întotdeauna).

6. Mariah Carey: Mariah Carey a absorbit soarele și apa sărată în timp ce era în vacay cu familia ei săptămâna aceasta și ne iubește ce i-a făcut părului ei. Textura asta! Aceste bucle! Ca și cum această doamnă elegantă avea nevoie de un alt motiv să o facă serios.

7. Jennifer Lopez: FYI: Textură, topknots jumătate și valuri de plajă nu vor ieși din stil în curând. Aspectul echilibrat al lui Jennifer Lopez - datorită părului său obișnuit, dar elegant, este un lucru extraordinar dacă nu ai timp să-ți agiți părul.

8. Sophia Amoruso: Cine are nevoie de legături de păr?! Nu este șeful nostru preferat fata! Fondatorul Nast Gal a zguduit panglica groasă de panglică și banda elastică. În schimb, tocmai a lăsat brațele să-și facă lucrurile și le-a numit "plictisitori leneși". „

9. Ciara Wilson: Notați noul nume de familie, y'all! Asasinul uimitor a postat o fotografie de la petrecerea ei de bachelorette balansoar #WokeUpLikeAceste valuri de plajă care arătau perfect cu costumul de baie de nuntă.

10. Blake Lively: Undele tulbure sunt peste tot în aceste zile, dar Blake Lively a luat o abordare cu totul diferită față de buclele ei structurate, vechi de la Hollywood.Miezul acestui aspect păstrează părul lui Blake strălucitor, strălucitor și sănătoasă.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe par.