Cele mai bune 10 coafuri de celebritate pe Instagram în această săptămână

Cele mai bune 10 coafuri de celebritate pe Instagram în această săptămână

7 Tunsori Ciudate Si Amuzante (Mai 2019).

Anonim

Cu vara în plină desfășurare, celebritățile servesc zilnic părul proaspăt și îl iubim. De la încuietori luxuriante, care sunt în mod serios strălucitoare și sănătoase, cu aspect de trandafiri proaspeți și culori amuzante, putem să ne bazăm întotdeauna pe celebritățile noastre de favoare pentru a păstra interesul frumuseții lumii. Iată cele 10 cele mai bune celebrități ale părului pe care le-am găsit pe Gram în această săptămână.

1. Nina Dobrev: Verifică corpul! Vorbim despre părul ei (duh!); Nina Dobrev a stârnit lovitura * perfectă (grație stilului celebului păr guru Riawna Capri) pentru a-și finaliza stilul de vară. Blowouts sunt aspectul ideal pentru o coafura sportiva care arata straturile dvs. atent tăiate.

2. Kylie Jenner: Kylie a luat la revedere la încuietorile ei de lungime medie după ce a obținut o tăietură asimetrică cu o vibrație super modernă. Chiar daca starul de televiziune / mogulul de cosmetica in devenire este cunoscut pentru schimbarea coafurii cat de repede se schimba de cele mai multe dintre noi, speram ca acest look sa fie blocat pentru un timp.

3. Ashley Benson: Ashley Benson optează pentru întuneric în mijlocul verii?! TBD, deoarece aceasta ar putea fi o imagine #TBT. Throwback post sau nu, un lucru este clar: Ashley Benson arata ah-mazing in ambele nuante blonde si

.

4. Meghan Trainor: În această vară este roșu fierbinte - uită-te doar la noile încuietori Meghan! Luând o pagină de la lucrarea de colorare a lui Christina Aguilera, Meghan aduce acele vibrații ale Jessica Rabbit cu buclele ei de pinup și combo-ul de păr fioros.

5. Rachel Platten: Rachel strălucește strălucitor între colegii frumosi ai Hollywood-ului Elizabeth Banks și Connie Britton, mulțumită în parte furtului ei de spectacol - furie! Melodia a canalizat printesa interioară a lui Disney, sporind o privire care oglindea panglica visatoare a lui Elsa cu o grămadă de textura incredibilă. Partea laterală adâncă este ucigașă!

6. Elle Fannin g: Se pare că Elle Fanning tocmai a plecat de la Neon Demon

la prințesa pastel cu rozul ei adorabil de bule. Blondă notorie a dat-o umbra naturală o actualizare jucăușă cu această culoare proaspătă de trandafir praf. Credem că se potrivește perfect!

7. Taylor Hill: Taylor Hill a rotit un aspect dulce și plin de suflare prin împerecherea buclelor vechi de la Hollywood cu un ochi fumos fără cusur. Îndepărtarea buclelor dvs. este esențială atunci când perfecționați acest stil clasic, plin de corp. Dacă nu le pensați cu blândețe, veți fi lăsați cu chingile care rivalizează Templul Shirley.

8. Mindy Kaling: Pantalonii nu sunt doar pentru fetele leneș, BTW. Mindy și-a luat coada de coadă la nivelul următor cu efectul ei de mare și plin de farmec, care ridică literalmente această coadă medie la ceva total adecvat pentru eveniment.

9. Zendaya: De la tăieturi pixie la coafuri osoase drepte, există vreun aspect Zendaya care nu poate să scape? Buclele sale voluminoase dovedesc că optarea pentru aspectul natural este întotdeauna o alergare acasă când vine vorba de părul tău.

10.

Maisie Williams : Arya, ești tu? Maisie folosește bine timpul când nu se află în fața camerei, schimbând-o cu o culoare plină de vibrații. Această culoare întunecată, plină de bijuterii, ne dă leneșuri serioase. Urmați-ne pe

Pinterest pentru mai multe celebrity hair inspo.