Cele mai bune 10 coafuri de celebritate pe Instagram în această săptămână

Cele mai bune 10 coafuri de celebritate pe Instagram în această săptămână

7 Tunsori Ciudate Si Amuzante (Mai 2019).

Anonim

Dacă există un lucru pe care ne putem baza, este faptul că celebritățile nu reușesc niciodată să servească niște stiluri super-unice, trendsetting. Indiferent dacă le urmărim pe Instagram sau căutăm paginile unei reviste, celebrul nostru favour mereu

ne-a acoperit când vine vorba de orice altceva decât de parul mediu - și săptămâna aceasta nu face excepție! De la coafuri prospețim voluminoase până la o doză sănătoasă de panglici, am descoperit aspectul care vă va completa cu siguranță stilul de vară (deocamdată). Derulați și vedeți cele mai bune 10 celebrități de păr pe care le-am văzut pe Insta în această săptămână.

1. Jessica Alba: Jess foloseste o lovitura? Această înălțime este doar ireală. Nu numai că actrița / bătrânul #girlboss rock această voluminoasă jumătate de sus "face în timp ce întâlni TV celebrul Jeanne Beker, dar ea a fost, de asemenea, capabil să poarte aspectul versatil la o afacere fantezie cu compania cinstit.

2. Christina Aguilera: Se pare că acest cântăreț îți revigorează în totalitate aspectul. După ce a adus vibrațiile celor de la Jessica Rabbit cu încuietoarea ei roșie și cu valurile Hollywood-ului câteva săptămâni în urmă, Christina a dat lovitura cu o antecedentă cu "40 de ani". Moderne, ornamente sau panglici pentru zile: Nu există coafura pe care acest celeb nu o poate scoate.

3. Bella Thorne: Acest aspect feroce este direct dintr-un film Disney. Bella Thorne și-a canalizat Elsa interioară (cu o răsucire înflăcărată), împerecherea împletită a panglicii de pește cu o rochie pură cu mâneci lungi. Această coafură este * perf * dacă participați la prima dvs. nuntă de vară sau lounging la plajă.

4. Lucy Hale: Cine a stiut ca poti captura aceasta coafura incantatoare cu un bob? Lucy dovedește că fetele cu păr scurt pot purta niște panglici de ah-mazăre cu dulceață și romantică.

5. Miranda Kerr: Nu vă lăsați păcăliți de nasul clovnului. Coafura elegantă, parțial împărțită de Miranda nu este o glumă. Modelul și-a sporit noul ghinion în timp ce susținea Ziua Roșilor înapoi în Australia, arătându-ne cât de strălucitor poate fi părul minimalist.

6. Jennifer Lopez: Acest aspect este proaspăt AF! Jeturile lui Jlo și combo-ul updo, cu cele mai blonde piese ale ei, se împerecheau perfect cu rochia ei de culoare sherbet și buzele de coral strălucitoare. Acesta este un aspect care îmbrățișează cu siguranță acele tonuri de vară.

7. Julianne Hough: În timp ce un coafură tăiată este drăguț, există doar ceva despre a avea încuietori lungi pentru vară. Julianna îi dădu părului o estetică sirenă cu prelungirile ei blonde făcute recent. Ariel, mânca-ți inima!

8. Shiri Appleby: coada din spate a lui Shiri ne dă niște #hairenvy grave. Actrita a apărat un volum major în săptămâna trecută, cu un stup. Stilul sexy a prezentat două fire de încadrare a feței pentru a aduce o anumită ușurință aspectului.

9. Beyonce: Mai întâi aruncă flori pentru lămâi în coroana ei de vară, și acum? Lăsați-l pe Bey să ne arate cum se face cu adevărat părul! Beyonce a dat tricoului tipic o cremă boemă, cu buclele desprinse la sfârșit.

10. Victoria Justice: Bine, poate că acesta este un post de reîntoarcere, dar cine ar putea rezista acestor panglici de poveste? Victoria Justice a dat parului ei o estetică extra dulce cu stilul său împletit din olandeză, împletit. Tragerea în afară este cheia atunci când vine vorba de a oferi acest aspect farmecul moale și natural.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe celebrity hair inspo.