10 Cele mai bune pantofi pentru picior plat

10 Cele mai bune pantofi pentru picior plat

Incaltaminte ortopedica novak Healthcare Concept (Mai 2019).

Anonim

Găsirea perechii potrivite de pantofi poate fi dificilă pentru cineva cu picioare plate. Drumul neiertător se poate purta cu adevărat la arcuțele minuscule (sau inexistente) ale piciorului - care pot pune într-adevăr un amortizor pe rutina cardio. Mai ales dacă sunteți dornici să transpirați în îmbrăcămintea super-drăguță. Dar găsirea pantofului potrivit, care se îmbracă cu piciorul, face diferența între o alergare energizantă sau o supapă de absorbție a energiei. Din fericire, o multime de producatori de pantofi au in minte un jucator de foarfece atunci cand isi deseneaza cateva lovituri. Iată câteva dintre cele mai bune pantofi de alergat de acolo pentru a ușura durerea pe picioarele obosite.

1. ASICS Gel Kayano 24 ($ 160): Acest pantof este totul despre stabilitate. Cu termeni fantezi precum DuoMax și ASICS FluidFit pentru a descrie designul, aceste sisteme high-tech promit sprijin, întindere și întăriri întinse care se adaptează piciorului tău. Pur și simplu pune, acest pantof se potrivește ca o mănușă, lăsând nici un muschi nesuportat.

2. Nike LunarGlide 9 ($ 120): Acest pantof super-ușor este grozav pentru depășire (un cuvânt de 50 de cenți pentru picioarele plate). Nike a construit-o pentru a fi bine amortizată și susținută, îmbunătățind în același timp ventilația, astfel încât picioarele dumneavoastră să poată respira în timp ce își fac treaba.

3. Saucony Omni 15 ($ 130): Saucony a actualizat Omni cu o nouă construcție de topsole pentru a oferi o aterizare mai ușoară în călcâie și o presiune redusă în partea din față a piciorului, care este muzica oricărei urechi a alergătorului.

4. Mizuno Wave Inspire 13 ($ 120): Acest pantof îți va da picioarele o îmbrățișare mare și mare, astfel încât să poți alerga mai mult. Mizuno se mândrește cu compatibilitatea pentru supraponenții datorită platformei sale de încălțăminte U4ic, care oferă alergătorului o atingere mai ușoară în fiecare pas.

5. Brooks Adrenaline GTS 17 ($ 120): Brooks oferă o potrivire confortabilă și amortizată în acest adidași, iar modelul Adrenaline dispune și de o diagonală progresivă, care asigură corpului dvs. o aliniere corespunzătoare cu fiecare pas.

6. adidas UltraBoost ($ 180): Verificați că absorbția șocurilor! Îți poți spune doar dacă te uiți că acest pantof va face munca pentru tine. Colivia special creată în jurul tălpii interioare se înfășoară de asemenea în jurul arcului tău inferior, astfel încât să simți sprijinul.

7. Brooks PureCadence 6 ($ 110): Acest pantof elegant oferă barbotor un suport ușor în timp ce încă se simte conectat la drum.

8. Nike Air Zoom Odyssey 2 ($ 150): Aveți posibilitatea să măriți tot ceea ce doriți cu acest obișnuiți super-moale și receptiv. Zoom Odyssey 2 este conceput pentru a vă menține confortabil, stabil și energizat. Du-te, du-te pentru sprintul ăsta.

9. Ghidul Saucony 10 ($ 120): Pentru cei cu pronatie moderata, pantoful Guide 10 ofera un suport intermediar usor si stabil. Ghidul este, de asemenea, incredibil de flexibil, astfel încât să puteți simți pământul în timp ce alergați.

10. Brooks Glycerin 15 ($ 150): Puteți spune prin modul în care Brooks a inclus "glicerina" în titlu că acesta este un pantof de alergare netedă.Suportul intermediar pentru pantofi absorbește cu 25% mai mult impact decât celelalte medii standard ale lui Brooks și promite o zonă de tranziție foarte lină în timp ce pasi.

Ce fel de pantofi de alergare faceți în sprint? Anunță-ne @FeminineClub.com!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.