10 Cărți pe care să le citiți când nu puteți vizita Irlanda IRL

10 Cărți pe care să le citiți când nu puteți vizita Irlanda IRL

James Watson: How we discovered DNA (Mai 2019).

Anonim

Irlanda primește o mare atenție în jurul zilei Sf. Patrick, dar este o țară care merită o dragoste pe tot parcursul anului. Dacă aveți bani (și PTO), drumeții în parcul Killarney superba și hrănirea cu mâncare irlandeză, cum ar fi cartofi de grâu, după aceea este modul ideal de a petrece 17 martie. Dar dacă așteptați o năsătoare de zână un bilet câștigător la loto pentru a-ți finanța vacanța (#guilty), avem câteva cărți care te pot face să te plimbi până când poți merge în vacanța irlandeză a viselor tale.

1. În Tărâmul Pădurilor de Tana Franceză ($ 16): Tana franceză este regina misterelor de crimă și ne plecăm spre paginile ei de cotitură și răsturnări incredibile. Îndrăzniți cartea care iese la iveală din seria Dublin Murder Squad și se aruncă cu capul în partea aspră și sinistră a Irlandei.

2. Skippy Dies de Paul Murray ($ 16): Prima dragoste, sărutări și secrete periculoase: Această carte fermecătoare, hilară și da, devastatoare trist are totul. Călătorește-te la o școală internat irlandeză și reînsufleșește amintirile tale dureroase și haotice din adolescentă cu acest roman.

3. Tara Road de Maeve Binchy ($ 8): Este unul din oprah's OG carti de carte alege. Trebuie să spunem mai mult? Nu există nici un fel în care să nu te descurci cu Tara Road - sau cu oricare dintre cărțile lui Maeve Binchy, într-adevăr. Dacă v-ați dorit vreodată să schimbați casele cu un cuplu internațional misterios, iată-ți șansa să o faceți în mod repetat prin cuvintele lui Binchy.

4. Copilul furat de Lisa Carey ($ 16): Descoperiți partea fermecată a Irlandei cu romanul englez al lui Lisa Carey despre secrete, un fantă magică și legăturile șocante care leagă trei femei împreună.

5. Întrebați-o de Louise O'Neill ($ 17): Dacă sunteți în căutarea unei citiri sumbre, parcurgeți această capodoperă. Dar, dacă căutați o privire profundă și plină de uimire asupra modului în care cultura violurilor poate afecta pe toți, chiar și pe locuitorii unui mic oraș irlandez, faceți imediat clic pe Asking for It imediat. Nu veți regreta.

6. Micul dejun la Cannibal Joe's de Jay Spencer Green ($ 13): Iată un caz clasic: "Nu judeca o carte prin coperta ei. "În spatele acoperișului pietros al romanului lui Green se găsește o poveste hilară despre un operativ al CIA, care se confruntă cu mult timp și este trimis la Dublin pentru o misiune aparent plictisitoare … până când totul se ridică în flăcări.

7. de către Colm Toíbín ($ 25): Dacă sunteți sfâșiat între viața voastră în SUA și fanteziile voastre despre viața în străinătate, ridicați acest roman despre o tânără care se simte la fel. 8.

Gracelin O'Malley de Ann Moore ($ 8): Luați-vă calea de lectură, întoarceți-vă cu această poveste tragică și captivantă stabilită în timpul foametei irlandeze și a războiului civil. Vei plânge și înveseli pe protagonistul Gracelin O'Malley pe măsură ce încearcă să facă tot ce-i mai bun cu resurse limitate. 9.

Edna O'Brien ($ 16): Partidul nebun, Hollywood în anii '70 și povesti de necrezut de la școala de legături din Irlanda? Iadul da, vrem să citim totul și mai mult. Acest memoir nu trebuie ratat. 1 0.

Sunteți cineva? de Nuala O'Faolain ($ 18): Memoriile lui Nuala O'Faolain despre copilăria ei dureroasă și de a deveni unul dintre cei mai iubiți cronicari ai Irlandei vă vor lăsa recunoscători pentru părinții voștri și inspirați să rupă niște plafoane din sticlă. Ce mai puteți cere? Ce urmează în lista dvs. de citire? Tweet ne @feminineclubși anunță-ne! Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

(Fotografia recomandată prin Getty)