10 Fresce de vară de vară pe care trebuie să le luați RN

10 Fresce de vară de vară pe care trebuie să le luați RN

Lazer Team (Mai 2019).

Anonim

Suntem bine în vară în acest moment și în timp ce suntem mai mult decât pregătiți să încercăm tot sezonul tendințele, știm că nu e ușor să te îmbraciți. Când este fierbinte și umed, ultimul lucru pe care îl doriți sunt țesăturile grele și siluetele strânse. Deși acceptăm cu totul să ne cheltuim toată ziua într-un costum de baie, știm că uneori trebuie să pună haine reale și că suntem aici pentru a ne ajuta. Noi am rotunjit 10 fuste brizante care sunt perfecte pentru vara si sunt in vanzare chiar acum. Cumparaturi fericite.

1. Zara Gingham Check Skirt and Top ($ 36): În fiecare sezon, Zara are câteva elemente de excepție pe care iubitorii de modă nu le pot obține. Chiar acum, aceasta fusta gingham si combinatia de top care dovedeste ca seturile potrivite pot pot fi elegante. Acționați repede, deoarece acest set este aproape vândut.

2. Casa de Olanda Ruffle Hem Midi-Fusta ($ 249): Această fustă multicoloră de bumbac amestecă robe într-un mod care nu este prea prețios. O pereche de tocuri albe, elegante, iau tinuta de la o zi la alta, iar camisolele potrivite trag cu toata tinuta impreuna.

3. ASOS Influence Plus Mix și Match Fusta Asimetrică de tip Print Floral ($ 32): Dacă esteticul tău este mai monocrom și mai puțin, uneori e greu să găsești bucăți care stau la fel de gust, dar încă țipă de vară. Florariile mici, alb-negru sunt o modalitate excelentă de a intra în spiritul sezonului fără a face nuci pe amprente și culori.

4. Cinq a Sept Luella Skort ($ 207): Simplu și clasic, cu un pic de fler, acesta este un fel de fustă care va deveni un discontinue în garderoba dvs. în orice sezon. Faptul că este de fapt o criză (amintiți-i pe aceștia) ne face să-l iubim și mai mult.

5. Eloquii Studio Color Block Fusta metalica ($ 60): Sezonul de nunta este peste noi si este intotdeauna o provocare sa gasim o tinuta atat de formala suficient pentru o nunta, dar si destul de confortabila pentru vremea calda. Această fustă metalică pliată se potrivește cu factura și vine și în alte două combinații color.

6. Mara Hoffman Patchwork Midi Fusta ($ 150): Daca cineva stie cum sa faca haine perfecte in vara, este Mara Hoffman. Culorile lăcuite și margelele luminoase arată că Hoffman se concentrează pe crearea pieselor bogate în texturi și vibrante.

7. Fusta Zara Midi cu detalii la maneca ($ 36): De unde incepem cu tot ceea ce ne place despre aceasta fusta? Ceea ce ar fi putut fi un standard midi este ridicat la un nou nivel de răcire cu o centură de mânecă legată.

8. Fusta Alcoolique Mafalda ($ 167): Obțineți vibrații tropicale majore pe plajă. Aruncați acest liliac și bucata de bumbac alb pe costumul de baie și sunteți gata să mergeți instantaneu de la plajă la bar.

9. Farfuria Farrow Accordion Pleat ($ 87): ICYMI, gingham are un moment important chiar acum, și ne place să ne gândim la această imprimare îngustă, albastră și albă, cu dungi, ca o altă variantă de imprimare pe care o cunoaștem și o iubim.Silueta jucăușă este, de asemenea, suficientă pentru birou.

10. Fusta Topshop Boutique Ditsy Mix ($ 75): Fusta usoara si brizoasa, aceasta fusta florala de culoare gri este una pe care o putem vedea in viata vara. Cumpărați cablul de coordonare Boutique Ditsy Draped Camisole ($ 30) și îmbrățișați pe deplin aspectul matchy-matchy, care este peste tot setul de stil de stradă.

Căutați mai mult stil de vară inspo? Verificați-neFeminineClub.com Pagina Pinterest.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.