10 Notebook-uri cu buget care vă vor ajuta să vă faceți ordinele înainte de sărbători

10 Notebook-uri cu buget care vă vor ajuta să vă faceți ordinele înainte de sărbători

Calling All Cars: The Blood-Stained Coin / The Phantom Radio / Rhythm of the Wheels (Iulie 2019).

Anonim

Chiar dacă preferăm să bem cu ceapă lucrurile distractive din lista noastră de toamnă, ne dăm jos pantalonii noștri adulți (bine, legăturile) și folosim weekend-urile noastre prețioase pentru a obține niște lucruri foarte importante realizate. Prima noastră ordine de afaceri este de a începe procesul de a obține un mâner cu privire la finanțele noastre plictisitoare înainte de facturile de vacanță începe să se strecoare inch Deci, pentru a ne ajuta să ne motiveze să rămână pe drumul cel bun și să ne salva moola pentru santas noastre secrete, am vânat primii 10 cei mai buni și cei mai buni planificatori de bugete și notebook-uri. Parcurgeți-vă pentru libertatea financiară, oameni buni!

1. Planificatorul bugetului simplu pentru albine ($ 15): Acest notebook artizanal este o modalitate ușoară de a urmări cheltuielile și de a-ți îndeplini obiectivele financiare personale. Planificatorul lor bugetar clasic include un design manual al coperții, precum și un an calendaristic complet al paginilor lunare de bugete, o prezentare generală a datoriei, o secțiune de stabilire a obiectivelor, un tracker de economii și un ghid de bază pentru bugetare.

2. May Designs Notebook Planificator de Buget ($ 12 +): Personalizarea este cheia cu acest planificator de buget adorabil și mega popular de May Designs. Acesta vine în trei dimensiuni cu sute de opțiuni de design unic de acoperire și poate fi chiar monogramată cu inițialele. Cu o secțiune anuală pentru a previziona cheltuieli mai mari, un buget lunar cuprinzător și o urmărire săptămânală a cheltuielilor pentru a scăpa de toate detaliile ciudate, acest planificator de buget personal va fi cu siguranță un plus de bun venit pentru biroul oricărui șef.

3. Creați un pachet de extensii Happy Planner 365 Happy Planner ($ 10): Dacă ați investit deja într-un clasic Creator 365 Happy Planner ($ 30), veți fi bucuroși să știți că marca poartă și un pachet extins pe care le puteți adăuga direct pe partea din spate a planificatorului dvs. legat de discuri. Împreună cu dividere și dosare de buzunar pentru a aranja note, facturi și chitanțe, pachetul vine cu o secțiune de la o clipă, un tracker de cheltuieli și un loc convenabil pentru a vă scrie toate facturile dvs. reoccuratoare.

4. Planificatorul de finanțe personale Planificatorul de finanțare ($ 56): Acest planificator financiar și planificator săptămânal este perfect pentru cei care caută să-și stocheze toate informațiile și planificarea într-un singur loc convenabil. Folosind un sistem de plicuri de numerar, acest planificator complet aprovizionat vine cu pagini săptămânale de planificare, pagini de planificare a meselor, liste de cumpărături cu produse alimentare și un șablon complet de buget pentru fiecare lună pentru a vă ajuta să vă salvați salariul.

5. Cartea Bugetului Erin Condren ($ 6): Cartea de buget a lui Erin Condren este un planificator datat din ianuarie până în decembrie pentru a vă ajuta să creați și să vă mențineți obiectivele financiare. Este suficient de portabil pentru a vă arunca în geantă și, deși nu are toate aranjamentele unui planificator mai elaborat, are toate elementele de bază necesare pentru a planifica cu succes.În plus, ne place designul vibrant și colorat.

6. FeminineClub.com Mini Ring Binder ($ 6) și Paper Storm Studio Imprimante de Planificare Financiară Imprimantă ($ 7): Ați oprit-o de către Target pentru a sari peste noua linie de planificator încă? Mini-inelul nostru de inel este o opțiune de planificare accesibilă, care este complet personalizabilă cu inserții diferite pentru a vă satisface nevoile personale de planificare. Împreună cu inserțiile noastre clasice de pagini de calendar ($ 3), consultați inserțiile de planificare financiară tipărite de pe Paper Storm Studio pe care le puteți tipări și tăia acasă.

7. Indigo Monster's Cash Book ($ 20): Această carte adorabilă cu monștrii tematice este o alternativă drăguță pentru oricine crede că planificarea financiară este un eveniment de snooze. Are bugete anuale, lunare și săptămânale incluse, astfel încât veți putea să utilizați acest planificator de buget nededicat pentru un an întreg - și să vă distrați cu ilustrații adorabile de monstri pe tot parcursul anului.

8. Tipărirea foilor de lucru pentru bugetul ediției de tipărire ($ 3): Atunci când inspirați pentru a începe planificarea financiară, trebuie să acționați rapid - chiar dacă aceasta înseamnă a renunța la o comandă Amazon Prime pentru a imprima foile de lucru bugetare acasă. Această minunată foaie de calcul tipărire la domiciliu include un buget lunar simplu și o foaie de cheltuieli care este perfectă pentru a vă agăța de frigider.

9. Mead Expense Tracker în poli roz ($ 16): Notebook-urile Mead nu sunt doar pentru a te întoarce la școală, oameni buni. Acest tracker de cheltuieli dulce este ținut într-un liant de inel de acoperire moale și include foi de lucru pentru a ajuta la monitorizarea cheltuielilor și un an calendaristic complet de buzunare lunare pentru a ține facturi și chitanțe. Asigurați-vă că verificați paginile de buget suplimentare pe care le puteți descărca online odată ce ați achiziționat planificatorul!

10. Notebook de buzunar Ashley Shelly Foil ($ 18): Acest notebook compact de buget va arăta elegant pe birou și vă va menține economiile organizate pe tot parcursul anului. Este extrem de personalizabil și va dura 13 luni pe un buget lunar, șase luni pe un buget bi-săptămânal sau trei luni pe un buget săptămânal. Deși planificatorul este mic, obțineți un număr de foi minunate pentru a vă ajuta să economisiți mai eficient, inclusiv o listă de facturi, un tracker de economii, o pagină cu obiective financiare, o listă de dorințe de cumpărare (Crăciunul vine, toate!), 13 planuri complete pentru bugetare.

Utilizați un notebook fizic sau planificator pentru planificarea financiară? Trimiteți-ne prin menționarea@ 111.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.