10 Rețete de grătar fără grătar pentru a vă ușura mâncarea de vară

10 Rețete de grătar fără grătar pentru a vă ușura mâncarea de vară

Prajitura Alba ca zapada | Snow White Cake (CC Eng Sub) | JamilaCuisine (Mai 2019).

Anonim

Incercati sa mancati cea mai mare parte retete cu carbohidrati, dar nu doriti sa ratati evenimentele de vara distractive, out și grătare? Nici o problema! Când vine vorba de tariful de vară, probabil că mâncarea cea mai problematică pe care o veți întâlni atunci când încercați să mâncați Paleo este bunul omniprezent. Chifle. Sunt. Pretutindeni. Dar norocos pentru tine, una dintre cele mai moderne rețete paleo-prietenoase de la Pinterest chiar acum este castronul fără grătar. Deși nu este neapărat strict Paleo, aceste 10 rețete sunt perfecte pentru oricine dorește să sări peste pâine, dar totuși să se bucure de vara de mâncare.

1. BBQ Salata de pui: Încărcată cu aromă, această salată fără supă nu este în totalitate Paleo (se numește fâșii de tortilla), dar este gluten și bun-free. În schimb, vine plin de ingrediente cum ar fi fasole neagră, porumb, pui, sos de grătar și Ranch. (via Damn Delicious)

2. BBQ Lentil Pulpă Bowl de cartofi: Iată ceva diferit puțin. Această rețetă veche de 100% se mândrește cu toate gusturile de grătar combinate cu încălzirea, textura consistentă a cartofilor piure. (prin Grateful Grazer)

3. Spicy BBQ Năut și mâncăruri de Polenta crocante cu sparanghel și fermă Hummus: Lucrul cu bolurile de mâncare este că poți arunca în realitate ceva în ele și tot vor gusta delish. Cazul din punct de vedere: acest castron alimentar uber-nutritiv, cu gălbenușuri aromate la grătar, roșii, avocado, polenta, sparanghel și humus. (prin recolta semipreparată)

4. Bucătăriile tobe din grătar tofu cu legume amestecate și Quinoa: Acum, realizăm că gratarul coreean este un animal întreg separat de, de exemplu, coaste de grătar. Dar asta nu o face mai puțin delicios. Luați, de exemplu, acest vas tradițional ambalat cu tonuri de aromă autentică și sănătoasă. (prin Pinch of Yum)

5. Hawaiian BBQ Tofu Bowls: Și ați crezut că grătarul avea doar o aromă! În plus față de bolul coreean de grătar, acum avem castronul pentru grătare hawaian pentru opțiunile de numire gratuite. (via Emilie Eats)

6. BBQ Chicken Coleslaw Bowls: Acum pentru ceva puțin mai tradițional. Acest bol de bun-free caracteristici coleslaw, gratar-pui marinat, muraturi, și avocado. (prin Destination Delish)

7. Gheață de pui cu gheață de pui: Aceste boluri folosesc quinoa pentru cerealele lor, făcându-le chiar mai multe proteine ​​ambalate decât bolurile de orez. Sfat pentru Pro: Ca majoritatea rețetelor de pe această listă, puteți să împachetați acest vas și să-l luați cu dvs. pentru a lucra, făcându-l o opțiune de prânz perfectă pentru prânz. (prin A Dash of Sanity)

8. Smokey BBQ Bowl: Aceasta este cu greu prima opțiune vegană pe lista noastră, dar cu siguranță are o aromă diferită. Dacă vă place gustul alimentelor afumate, acesta este pentru dvs. (via My Darling Vegan)

9. Biscuiți cu pui de găină și castraveți dulci cu cartofi dulci: Atunci când vă gândiți la asta, grătarul și cartofii dulci se completează reciproc.Și acest vas consistent este dovada în budincă. (prin The Bite Creative)

10. Băut de grătar de vară: Mănâncă-ți culoarea cu acest vas proaspăt și cu plante. Este ambalat cu toate arome de vară, de la porumb dulce la squash de vară. (prin cafea și Quinoa)

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe idei de rețete și hacuri de alimente sănătoase!