10 Sfaturi pentru siguranța scaunelor

10 Sfaturi pentru siguranța scaunelor

Ce trebuie să ştii despre siguranța copilului în mașină (Mai 2019).

Anonim

Când Kim Kardashian a postat un "Aww! "- o fotografie demnă de Saint online, ați crede că toată lumea ar fi rătăcit peste minunata adorabilitate a copilului frumos. Cu excepția celor de un an, a fost fotografiat într-un scaun auto față. Să începeți șantajul! Da, Kardashianul de Vest a fost prins în centrul unui scandal de scaun auto. Facebook a aprins cu comentariile sablare a mamei pentru a transforma copilul în jur prea repede - Legea din California necesită copii sub vârsta de doi ani și mai puțin de 40 de lire sterline sau 40 de centimetri pentru a fi în scaune cu spate. În timp ce toată lumea ar vrea doar să se răcească, deoarece nu știm statisticile cu privire la mărimea Sfântului, aceasta nu aduce în discuție faptul că există scaunul auto confuzie aplenty. Verificați ce trebuie să știți despre aceste dispozitive de siguranță super-necesare.

1. Ei lucrează. Da, da, am auzit-o mai devreme - mama ta te-a lăsat să te plimbi pe batul scaunului din față ca un copil și nu ți sa întâmplat nimic. Sigur, ai rămas fără să ai incidente călătoriile de vagon de la stația ta total nesigure. Dar asta nu înseamnă că ești în siguranță. Scaunele auto reduc în mod serios riscul de deces cauzat de accidentele auto. Statisticile vorbesc de la sine. Utilizarea corectă a scaunului pentru mașină reduce riscul decesului infantil cu 71%, iar riscul decesului cu 54%, potrivit CDC.

2. Nu sunt doar pentru copii. Copilul tău nu mai este copil. Sunt un grădiniță de vârstă întreagă și prea cool pentru un scaun de mașină… sau nu. Încă mai trebuie să meargă într-un rapel până la opt ani (sau să îndeplinească cerințele de înălțime și greutate). La fel ca scaunele pentru mașină pentru setul mic, stimulatorii pot scădea drastic riscul decesului de la un accident de mașină pentru copii de 4-8 ani. Potrivit CDC, rata de reducere este de 45%.

3. Există atât reguli de vârstă, cât și dimensiuni. Revenind la situația lui Kim K - multe mamici nu știu dacă ar trebui să meargă după reguli de vârstă sau dimensiune. Iată o lunetă din orientările AAP și NHTSA, printre alte organizații și agenții. Sugarii și copiii mici sub doi ani ar trebui să călătorească în scaunele din față orientate spre autovehicule. Adică, dacă nu ating cea mai mare greutate sau înălțimea permisă de producătorul scaunului. Dacă copilul tău își depășește scaunul, e timpul să-l întorci (dacă este convertibil) sau să primești o față nouă.

4. Problema copilului vostru contează. Întregul lucru / sau lucru este total confuz. Vârsta, lire, centimetri… nu ai idee ce să crezi. Evident, vrei să faci ce-i bine pentru copilul tău. De aceea trebuie să vă asigurați că se află în direcția corectă pentru modul în care se potrivesc în scaunul auto. Iată motivul pentru care vârsta nu contează (da, știm că contează - dar este doar o parte a ecuației). Vechiul dvs. de 22 de luni probabil nu are aceeași dimensiune ca și copilul vecinului tău.După o pauză de vârstă, orientarea nu face prea multe lucruri pentru a vă asigura că copilul dvs. se potrivește în mod efectiv. Punctul unui scaun de mașină este să vă asigurați că copilul dvs. mult mai mic decât cel adult este sigur și sigur. Un scaun auto necorespunzător îți pune copilul într-o situație mai periculoasă decât să-i păstrezi întorcându-se până când ajung la o vârstă arbitrară.

5. Regulile se aplică și pentru boosters. Problema lui Kim K nu este izolată față de dezbaterea din spate față de față. Există și o problemă atunci când vine vorba de tranziția între mașină și scaun-navă. Copilul tău e cinci, așa că evident că se îndreaptă spre față. Dar sunt mici pentru vârsta lor. Vârsta singură nu înseamnă că sunt pregătiți pentru racheta marelui copil pe care prietenii lor o folosesc. Din nou, trebuie să respectați instrucțiunile privind vârsta sau greutatea.

6. Centurile de siguranță joacă un factor. Da, trebuie să reanalizăm asta. Din nou, vârsta nu este singurul indicator al momentului în care copilul dvs. se mută dintr-un loc în altul. Toți copiii trebuie să fie legați pe bancheta din spate - indiferent dacă este într-un scaun de mașină, un rapel sau o centură de siguranță regulată. Când copilul își depășește scaunul de rapel, funcția de siguranță a poziționării centurii nu mai funcționează. Sunt prea înalți pentru centură, lăsând posibilitatea ca ei să-i rănească într-un accident. Verificați instrucțiunile producătorului și mutați-vă copilul de la un rapel la o bandă de siguranță doar atunci când le depășește.

7. Instalarea corectă este esențială. Nu contează cât de bine respectați regulile de vârstă, greutate sau înălțime dacă nu instalați corect scaunul. Un scaun de mașină instalat necorespunzător nu vă poate împiedica pe cel mic să se îmbine într-un accident. Nu vă faceți griji dacă nu aveți nicio idee despre ce se întâmplă în aceste diagrame ciudate, producătorul scaunului a fost ambalat în broșura de instrucțiuni. Mulți polițiști din comunitatea locală și stațiile de pompieri fac verificări gratuite pentru scaunele de mașină pentru a vă asigura că acestea sunt instalate corespunzător.

8. Există mai multe opțiuni de localizare a scaunelor în mașină. Există trei opțiuni atunci când vine vorba de instalarea scaunului auto - în spatele șoferului, în spatele pasagerului și în mijloc. Bine, nu este un test cu multiple opțiuni aici: Mediul nu este întotdeauna cea mai bună opțiune. Unele mașini au un scaun mijloc îngust, care se lovește în centru. Acest lucru face aproape imposibilă instalarea strânsă a scaunului. Este, de asemenea, posibil să nu aibă o ancoră inferioară, ceea ce înseamnă că scaunul nu va fi la fel de sigur ca într-una din pozițiile laterale.

9. Trebuie să aveți un scaun de mașină pentru a vă întoarce acasă de la spital. Experiența copilului dvs. cu primul scaun de mașină va fi pe drum spre casă de la spital. Asta este, dacă nu umblați. Majoritatea spitalelor și centrelor medicale nu vă vor lăsa să plecați decât dacă aveți un loc și personalul vă va urmări să îl asigurați de copil. Vestea bună este că copilul dvs. va fi în siguranță de la început. Oh, și personalul spitalului de super-cunoștințe va fi la îndemână pentru a vă ajuta cu cataramele, lanțurile și alte probleme de scaun auto.

10. Scaunele auto au date de expirare. Ca și laptele din frigider, scaunul pentru mașină are o dată de expirare.Asta e corect. În timp ce nu va "merge rău", eficacitatea sa este considerată depășită după data de "folosire până". Cu progrese constante în tehnologie și mai multe cercetări făcute în domeniul siguranței mașinilor, cei șase ani pe care majoritatea producătorilor le dau sunt absolut necesari pentru o reîmprospătare.

Care este cea mai mare sursă de confuzie pentru scaunul auto? Tweet ne @FeminineClub.com!