10 Elegante de logodnă pentru celebrități Suntem obsedați în 2016

10 Elegante de logodnă pentru celebrități Suntem obsedați în 2016

Suspense: Mortmain / Quiet Desperation / Smiley (Iulie 2019).

Anonim

Nu ne vom nega - inelul de logodnă al lui Blac Chyna ne face să ne dorim că era un alt frate Kardashian Mie. Dar știrile de la clanul Kardashian sunt doar una dintre cele mai multe nunți de celebritate care merită vizitate de OMG. În această vară ne-a oferit un eveniment cu adevărat uimitor, incluzând poze frumoase de nunți celebritate, rochii perfecte boho și chiar și un mic ajutor de la oaspeții de nunți celeb. Cel mai important lucru este că anul 2016 ne-a adus niște inele de logodnă destul de epic, de la formația dublă de vis a lui Ciara la inelul de aur roșu al lui Anna Camp - acest sezon de nuntă este cu totul despre bling. Indiferent dacă vă aflați în stiluri clasice cu eleganță din lumea veche sau roci radiante în culori neașteptate, aceste stiluri aprobate de celebrități vă vor face să țipați "Eu fac! „

1. Blac Chyna: Rob Kardashian urmează să se căsătorească pe Blac Chyna în cursul acestui an, ceea ce va fi, fără îndoială, o ceremonie de nivel următor, dacă solitația ei de șapte carate este o indicație. Perechea va face debutul noului lor spectacol de realitate în lunile următoare, cu o specială cu privire la nașterea fetiței și o nuntă în lucrări. Inutil să spun că vom vedea foarte mult din acest duo foarte curând.

2. Ciara: Inelul lui Ciara poate fi clasificat doar ca un full-on ROCK. Acest asomare masiv are două benzi de diamante și pietre laterale potrivite pentru o prințesă. Presupunem că este potrivit doar ca ceremonia să fie ținută într-un castel englezesc. Du-te mare sau du-te acasă, nu-i așa, Ciara?

3. Audrina Patridge: Steaua Hills

a născut recent fetița Kirra Max cu logodnica Corey Bohan. Cuplul sa angajat în noiembrie 2015 și sperăm în prezent să transmită nunta ca un episod de reuniune specială a plăcerii noastre de vinovăție - numai în visele noastre. Nu putem decât să sperăm că nunta folosește toate mărcile comerciale ale lui Audrina Boho-meets-city-girl pentru a-și completa inelul de piatră, inspirat de anticuri.

4. Anna Camp: Pitch Perfect

actorul Skylar Astin a propus să colaboreze la Anna Camp la începutul anului 2016 cu acest inel de aur de trandafir, cu tăietură pătrată și diamant mini pave. Să facem doar un moment pentru a ne minuna, de asemenea, în mani franceză geometrică adorabilă a Campului, care este atât de RN.

5. Misty Copeland: Frumoasă, simplă și elegantă, diamantul tăiat pătat de la Misty este minunat pe pointe. Prietenul ei de 10 ani, Olu Evans (care se întâmplă a fi vărul actorului Taye Diggs) a ales inelul perfect pentru a completa stilul fără sfârșit al lui Copeland și grația fără efort.

6. Emilie de Ravin: După primirea primului lor copil în martie, actrita Once Upon a Time

și logodnicul ei Eric Bilitch sunt destinate să trăiască fericit vreodată după aceasta cu acest sclipitor clasic de dimensiuni medii. Inelul delicat este dimensiunea și forma perfectă pentru nuntă cu tematică de poveste.

7. Becca Tobin: Glee

actrita și gazda lui Podcastul Ladygang

Becca Tobin intenționează să se căsătorească cu logodnicii antreprenor Zach Martin în timp ce a sportat acest inel de piatră neașteptat circular. Lăsați-o pe Becca să opteze pentru un stil neconvențional. Nu ne-am aștepta la nimic mai puțin de la cineva care a fotografiat această fotografie cu: "Cât timp până când își dă seama că se căsătorește cu un nebun complet? #așa de binecuvântat. „

8. Tory Burch: Designerul de moda Tory Burch este pregatit sa-l uneasca pe Pierre-Yves Roussel in ceea ce va fi cu siguranta o ceremonie eleganta si ubera. Dacă inelul ei este vreun indiciu, această nuntă va fi elegantă, orbitoră și imensă

.

9. Brody Jenner: În mod realist, un alt membru al formațiunii Hills

intenționează să spună "Eu" în viitorul apropiat. Brody a pus un inel pe el și intenționează să se căsătorească cu Kaitlynn Carter, prietena sa veche și co-fondator al stilului de viață The Foray Collective. Ceasurile cu bling se află la puțin peste patru carate și se fixează pe o bandă de aur alb simplu - noi știm

Brody trebuie să fie mândru de acest asomătător șic. Sperăm că acest lucru înseamnă un Hills

și Keeping Up With Kardashians

mashup este în lucru.

10. Modelul și actrita Victoria's Secret, de 29 de ani, s-au angajat în prietenul ei de peste cinci ani, actorul Jason Statham. Se pare ca benzile pavé si pietrele circulare sunt una dintre tendintele de nunta de top din 2016. (Foto prin Jason Merritt / Getty) Vrei mai mult stil de nunta celeb? Verificați favele noastre pe Pinterest! (Fotografia recomandată prin @therealannacamp)