10 Tratamente de frumusețe aprobate pentru celebrități Noi trebuie să încercăm

10 Tratamente de frumusețe aprobate pentru celebrități Noi trebuie să încercăm

La Revedere,Unchiului Tom ! (atentie contine imagini socante,nu se recomanda minorilor) (Iunie 2019).

Anonim

Celebrul nu se amestecă serios când vine vorba de tratamentele lor de frumusețe și suntem gata să luăm notă. Deci, dacă vă aflați pe piață pentru o vizită perfectă, iar cele mai multe dintre cele mai cunoscute produse de îngrijire a pielii celebră nu o va tăia, alegeți unul dintre aceste tratamente omologate de experți, pentru a vă oferi o imagine perfectă.

facială personalizată pentru ridicare

1. Meghan Markle + Nichola Joss "pe față Facială interioară: E! Știrile au arătat că Markle a vizitat The Sanctuary Spa înainte de nunta lui Pippa Middleton pentru una dintre fețele de semnătură ale lui Nichola Joss. Tratamentul de 325 dolari utilizează un masaj facial cu țesut adânc, pentru a reduce puful în timp ce strângeți cana. (Fotografie prin Vanity Fair)

tratamente de slăbiciune pentru acnee

2. Kylie Jenner + Tratamentul de acnee al creierului lui Christie Kidd: Dermatologul Beverly Hills Christie Kidd a dezvăluit pe Corpul de răzbunare cum Jenner se ocupă de erupțiile ei. Tratamentul anti-acnee folosește o combinație de gheață uscată și acetonă pentru a elimina petele, lăsând pielea netedă în urmă. (Foto prin Christie Kidd)

Față de vampir pentru întinerire

3. Kim Kardashian West + Institutul MIAMI Faciala de sange: Institutul MIAMI's Vampire Facial a devenit virala dupa ce regina autoie a filmat-o pentru televiziune. Procedura, care începe de la 935 dolari, folosește o terapie cu plasmă Dermapen și plachetară bogată (cu sângele tău!) Pentru rezultate asemănătoare cu cele de facelift. (Fotografie prin Institutul MIAMI)

4. Victoria Beckham + Shizuka Geisha de la New York Day Spa Facial: Odată ce treci prin excesul de pudră de praf (AKA, păsărică), te vei bucura de un tratament post-tratament mai fin, mai strălucitor și mai hrănit. Shizuka NY tratează cu mândrie atât David, cât și Victoria Beckham cu tratamentul de 180 USD / oră. (Fotografie prin Shizuka NY)

facial de venin de șarpe pentru netezime

5. Fergie + Fața facială a lui Sonya Dakar: Facialistul celebritate Sonya Dakar folosește veninul de șarpe în tratamentele pentru efectele lui asemănătoare cu Botox-ul. Atât Fergie, cât și Gwyneth Paltrow sunt fanii alternativei fără ac în cazul materialelor de umplere a feței. (Fotografie prin camera S)

facial auriu lichid pentru luciu

6. Bar Rafaeli + Fața de Caviar & Carat de la La Belle Day Spa: Modelul și-a împărțit admirația pre-evenimentului prealabil cu adepții săi din Instagram - o facială de aur lichid. Proiectat de estheticianul Bella Schneider, tratamentul variază în prețul de la $ 180- $ 550 și mărește starea de glamă a pielii ca și alta. (Fotografie prin Bella Schneider Beauty)

placentă de oaie pentru producția de colagen

7. Jennifer Lopez + Dr. Lancer's Signature Cell Stem Cell: Dermatologul de la Hollywood, Harold Lancer, folosește un ingredient puternic al celulelor stem, anti-îmbătrânire: placenta de oaie. Tratamentul de îmbogățire a semnelor de colagen contribuie la menținerea lui J. Lo în căutarea unui gorg în vârstă. (Fotografie prin Getty)

BEE VENOM pentru strângere

8.Gwyneth Paltrow, Kate Middleton + Venom de albine: Paltrow adăpostește în mod deschis avantajele veninului de albine pe Goop, dar facialistul lui HRH, Deborah Mitchell, a împărtășit mișcările majore despre Middleton. Mitchell a spus Bună ziua! Magazin că Ducesa de la Cambridge folosește Masca de Venum din Bee Skin Care Black Bee (291 dolari) pentru a lupta în mod roșu cu semnele de îmbătrânire.

tratament pentru corp anti-îmbătrânire

9. Uma Thurman + Cal-a-Vie Sănătate Spa Vinotherapie: Vinul nu? Actorul A-List știe clar ce se întâmplă atunci când vine vorba de auto-îngrijire. Thurman se complac într-o practică în care reziduurile de vin sunt frecate peste tot în organism - pentru că, goluri. E! Rapoartele online că Thurman frecventează Cal-A-Vie Health Spa, o destinație luxoasă cunoscută pentru tratamentele sale vinoterapie derivate din vin. Conteaza-ne!

Electrozii pentru ridicarea ochilor

10. Kate Hudson + patch-uri electrice pentru ochi: Boom. Doar când credeai că această listă nu ar putea obține nici o nebunie, Hudson a dezvăluit că patch-urile ei de ochi sunt pe cale electronică. Pentru a încerca soluția la picioarele cioară, apucați setul de inflamații pentru ochi Wrinkle MD HA ($ 199), care sunt identice cu cele pe care le-a făcut pe SnapChat.

Încercați oricare dintre aceste tratamente de frumusețe nebun? Spune-ne pe Pinterest!

FeminineClub.com. poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.