10 Nunti celebritate care dovedesc nunta de iarna sunt valoroase

10 Nunti celebritate care dovedesc nunta de iarna sunt valoroase

Film indian Raja Rani 1973 srt RO subtitrarea la setari dreapta sus:CC (Mai 2019).

Anonim

Munții strălucitori, acoperiți de zăpadă, peisaje de pădure și sprigs de holly cuibărit în chiflele de mireasă sunt doar câteva din multele motive adora nunti de iarna. Dacă este vorba de preocupări legate de vremea rece, care pun un amortizor în visele tale ninsoare, cele zece celebrități de iarnă "I do" îți vor îngheța fricile într-o clipă. Continuați să derulați și începeți să visezi la tonuri de iarnă, vibrații confortabile și fericire căsătorită.

1. Kate Upton și Justin Verlander: Actrița modelată a devenit legată de nod într-un decor italian luxos în noiembrie 2017. După cum demonstrează, corsetul cu dantela cu mâneci lungi este un mod de a deveni un cadou de modă major pe vreme rece.

2. Katherine Heigl și Josh Kelley: În decembrie 2007, Heigl sa însurat cu muzicianul ei în Utah. Ei au spus ca juramintele lor ca zăpada a căzut ușor afară - vorbește despre romantic!

3. Solange Knowles și Alan Ferguson: Sora mai frumoasă a reginei Bey a devenit o doamnă într-o ceremonie de la New Orleans în noiembrie 2014. Perechea a mers pe biciclete albe înainte ca mireasa să-și imbrace această rochie de iarnă.

4. Troian Bellisario și Patrick Adams: Festivitățile PLL au adus la viață viața noastră chilly-bride-mireasă în decembrie 2016, când Bellisario a sportivat o coroană de cristale și a apăsat într-o ceremonie cardială confortabilă.

5. Witney Carson și Carson McAllister: DWTS "Carson a spus" eu "prietenei ei de liceu cu o minune plină de munte pe fundalul lunii ianuarie 2016. Perfecția la vremea de iarnă a fost completată de o stație de cacao fierbinte la recepţie.

6. Daisy Fuentes și Richard Marx: Obținerea răcirii la os merită pentru fotografii epupice nupțiale, cum ar fi acest moment. Actrița și hub-urile ei au fost întâlnite într-o ceremonie din decembrie 2016, în Aspen, Colorado, cu o mulțime de zăpadă magică.

7. Sofia Vergara și Joe Manganiello: noiembrie 2015 a marcat începutul angajamentului Vergara și al lui Manganiello pe tot parcursul vieții. Recepția lor generoasă, plină de candelabre de flori, a avut loc la Palm Beach, Florida, la hotelul luxos The Breakers.

8. Christy Carlson Romano și Brendan Rooney: NYE-ul legat de NYE de la Disney a prezentat o mulțime de atingeri de tip DIY care au îmbrățișat pe deplin tema de iarnă, de la părul superb al lui Romano, la mirosurile și gusturile bashului.

9. Genevieve Cortese și Jared Padalecki: Fostul Supernatural se îmbracă într-o ceremonie de la Sun Valley, Idaho cu atingeri rustice, o senzație în aer liber și o nălucă de zăpadă pentru a-și finaliza nuntă de poveste.

10. Kaley Cuoco și Ryan Sweeting: Fostul cuplu sa născut în decembrie 2013 după o poveste de vânt. Ei au spus jurămintele lor alături de lustruitoarele lustruite și accentele de girl, roz galore.

Cui nunți de iarnă doriți să vedeți? Spune-ne pe Pinterest!