10 Celebrități care au scorat MAJOR Puncte de modă în timp ce vizionează sporturi în 2016

10 Celebrități care au scorat MAJOR Puncte de modă în timp ce vizionează sporturi în 2016

Top 10 Vedete Care Si-au Distrus Cariera (Mai 2019).

Anonim

2016 a fost dominat de momente de admirație în sport, de la Serena Williams câștigând al 22-lea titlu de Grand Slam de la Wimbledon la Kobe Bryant, jocul de rămas bun de la NBA. Un lucru la care ne putem baza este că, acolo unde există un joc legendar, există un tribunal de A-listă, pentru a absorbi toată atenția - err, magic - a momentului. Fie că este Regina Bey ucigând pentru Serena, fie ca o prințesă din viața reală aplauda pentru o favoare din orașul natal, stelele nu pot ajuta decât să fure lumina reflectoarelor cu stilul lor de spectatori atunci când camerele se rostogolesc. Pe măsură ce numărăm zilele până la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 din august, să ne uităm la cele mai recente moduri ale anului din celebritățile din mulțime, care au câștigat jocul de stil în timp ce înrădăcinară pentru echipele lor.

1. Beyoncé: Regina Bey a apărut într-o rochie albă drăgălașă, îmbrăcăminte frumos lucioasă, complicată și nuanțe funky pentru a învesele pe Serena Williams la Wimbledon. Vorbiți despre albii de tenis! (Fotografie prin Adam Davy / Pool / Getty)

2. Miley Cyrus: Blugi ripți, tei Knicks și mici noduri de top. Dacă ea e doar Miley, atunci ne vom descurca cu seriozitate la stilul ei low-key la jocul New York Knicks versus Cleveland Cavaliers. (Fotografie prin Al Bello / Getty)

3. Kendall Jenner: Deși Kendall este un joc de la teren la jocurile Lakers, a trebuit să împărtășim obținerea de OMG-demnă pe care o stârnea în timp ce luase un spectacol de modă cu Kanye West. Kendall a fost văzut în rândul din față al lui Tyler, spectacolul Creatorului, care arăta tot felul de luminoase și minunate într-un costum galotos însorit. (Fotografie prin Kevin Winter / Getty)

4. Kate Middleton: Kate Middleton e mereu perfectiunea si obisnuitul obisnuit de a face furie de reactie furia este ceea ce traim. La finalul masculinilor dintre Milos Raonic și Andy Murray, ducesa a venit gata să aplaude jucătorii cu fața ei de joc entuziastă și elegantă. Degetele au traversat anul următor Kate și Bey stau împreună pentru a schimba indicii de tenis și domni supreme. (Fotografie prin Andy Couldridge / Pool / Getty)

5. Rihanna: Niciun teren de baschet nu este complet fără Rihanna, mascota neoficială pentru sport, așezată pe teren. O majordomă naturală, care este cu adevărat încântată de toate aspectele jocului (chiar și degetele de spumă), Rihanna a comis pasul final de modă faux de a purta tot albul - și a transformat-o într-o alegere incredibil de elegantă și confortabilă. De la ciocan la pantalonii aglomerați, ea a adus chiar și un indiciu al anilor '90 cu acest aspect. (Fotografie prin Kevork Djansezian / Getty)

6. Chrissy Teigen: Pe partea cealaltă a spectrului de confort, avem Chrissy Teigen și John Legend afară într-o noapte. Îmbrăcat în cizme înalte, un șanț de aur și o rochie redusă, ansamblul lui Chrissy câștigă puncte cu acea panglică super-casuală și pentru a include semnul galben de semnătură galben în aspectul ei.(Fotografie prin Thearon W. Henderson / Getty)

7. Ciara: Într-un meci dintre The Washington Wizards și New York Knicks, cântăreața Ciara și-a păstrat alegerile de modă cu o cheie super-scăzută, cu o pânză neagră, pantaloni negri și cizme negre, cu încuietori perfect și un mani drăguț. Sperăm ca zâmbetul său entuziast să-și găsească drumul pe Jumbotron în timpul jocului!

8. Rebel Wilson: La prima ei apariție la Wimbledon, actrita Rebel Wilson era în mare companie - chiar în spatele ei nu este nimeni altul decât Pippa Middleton! Wilson și-a păstrat marginea în timp ce luă cursa de meci cu aspectul ei monocromatic și jacheta moto elegantă.

9. Heidi Klum: Stelele de la Wimbledon tind să ajungă în rochie conservatoare, dar acest supermodel ar prefera să se uite la blugi și la un vârf relaxat. Pentru a cita fostul partener al proiectului "Runway", Tim Gunn, iubim cum Heidi poate "face munca" intr-un ansamblu casual-chic. (Fotografie prin Shaun Botterill / Getty)

10. Irina Sheyk: Și premiul pentru cel mai tânăr fanat și încântat la Wimbledon se duce cu ușurință la modelul Irina Sheyk și BF Bradley Cooper (ultimul dintre acestea fiind un discontinuu la meciurile de tenis, FYI). Cuplul care înveselește împreună, rămâne laolaltă, la urma urmei. (Foto prin Julian Finney / Getty)

Vrei mai mult stil celeb? Urmăriți-ne pe Pinterest!