10 Celebrități cu surprinzătoare provocări adverse

10 Celebrități cu surprinzătoare provocări adverse

How Not To Die: The Role of Diet in Preventing, Arresting, and Reversing Our Top 15 Killers (Mai 2019).

Anonim

Dacă există două subiecte pe care le avem în totalitate, și femeile care urmăresc agitații. Poate ați observat? Oricum, din fericire pentru apetitul nostru fără sfârșit pentru ambele, cele două nu se exclud reciproc! În timp ce vă puteți gândi că oricine are o pagină robustă IMDb trebuie să-și petreacă tot timpul între rolurile filmelor și premieră, multe celebrități se rătăcesc serios cu o agitație laterală. Așa este, puteți găsi muzicieni câștigători de Grammy, actori respectați și modele de modă de vârf care deschid restaurante, începând cu firmele de design și creând game de frumusețe (celebrități, ele sunt la fel ca noi!). Am completat 10 exemple preferate pentru a vă inspira propriul spirit antreprenorial.

1. Shay Mitchell / utilizator YouTube: Sigur, ea va fi mereu Emily pentru tine (RIP PLL), dar știați că Shay Mitchell, de asemenea, din partea hustles greu ca un utilizator YouTube? Vorbim peste două milioane de abonați și peste 100 de videoclipuri încărcate până în prezent. Mitchell știe cu siguranță cum să-și angajeze spectatorii cu chat-urile Q & A, PPL, cărțile de modă, vlogurile de călătorie și tutorialele de păr. Este o ieșire creativă pe care, evident, îi pasă foarte mult și suntem încântați să vedem unde o ia acum, că PLL este înfășurată. (Fotografie prin Emma McIntyre / Getty)

2. Lenny Kravitz / Designer de Interior: Te întrebi cum să cui că este vorba despre 70 de ani de estetică rock-boemă în noul tău apartament, fără a se baza pe tapiserii pereților în jurul anului 1997? Vă sugerăm să solicitați Lenny Kravitz, designer de interior. Se pare că rockerul "American Woman" a înființat Kravitz Design în 2003 și de atunci a lucrat la magie creativă dintr-un birou din Manhattan. Kravitz a colaborat cu cei de la CB2, Swarovski și Rolex în timp ce proiectează penthouse-uri pentru SLS South Beach în Miami și condos de lux în Nolita. Nu prea șovăielnic (și nici un șic șubred în vedere, ar putea să adăugăm). (Fotografie prin Sean Zanni / Getty)

3. Jessica Alba / Antreprenor: Pentru cineva care aparent joacă întotdeauna un băiețel de sex feminin, fierbinte și plin de șobolani, se simte ca un pic de plecare că Jessica Alba deține o companie de bunuri de uz gospodărești, Honest Co. Dar acest lucru este vorba despre agitații laterale - acestea vă oferă posibilitatea de a explora pe deplin toate părțile din personalitatea dvs., mergând de la super-eroi de carte de benzi desenate până la spray-uri de curățare non-toxice într-o singură zi. TBH, am fost deja fani principali ai motivației incredibile a lui Alba, toți cu doi copii și alții pe drum! (Fotografie prin frumusețe cinstită)

4. Emma Watson / Fondatorul Clubului de carte: Nu este mulțumită de faptul că pur și simplu ne-a ținut inimile ca Hermione pentru totdeauna, Emma Watson și-a petrecut zilele post-Potter ca activist feminist, acționând ca ambasadorul ONU pentru bunăvoința femeilor educație, carieră și sănătate.Și dacă acest lucru nu era suficient, Watson a decis să înceapă un club de carte feminist pe "Good Reads" numit Shelf Shared, unde ea și membrii grupului 200K + citesc și discută literatura feministă. BRB, îndreptându-se acum spre bibliotecă. (Fotografie prin Alberto E. Rodriguez / Getty)

5. Venus Williams / Jamba Juice Franchise Proprietar: Ea poate fi GOAT pe terenuri, dar Venus Williams este, de asemenea, aici pentru a satisface poftele voastre smoothie. Campionul de tenis deține patru francize Jamba Juice în zona metroului Washington DC, spunând că sa îmbogățit pentru că susține angajamentul companiei față de un stil de viață sănătos. De asemenea, ea folosește magazinele sale pentru a găzdui programe de caritate și de strângere de fonduri pentru a angaja comunitatea locală. Vom lua o boabe de banane, vă rog! (Fotografie prin poza de Michael Dodge / Getty)

6. Drew Barrymore / fondator de brand frumusete: Dacă există un nume mai potrivit pentru gama de frumusețe a lui Barrymore decât Flower, nu știm ce înseamnă. Actorul cu coroana coroanei de flori OG rulează în prezent o marcă de înfrumusețare (îmi pare rău, trebuie să) frumusețe plină de rujuri înțepătoare și umbre strălucitoare. Barrymore va fi întotdeauna cea mai mare numărătoare rom-com gal, dar această gamă proaspătă de produse de frumusețe accesibile este o accepțiune totală acceptabilă în ochii noștri. (Fotografie de Alberto E. Rodriguez / Getty)

7. Jessica Biel / Restauranteur: În calitate de producător, actrița, mama și soția, ocupat, Biel a adăugat proprietarului restaurantului lista de sarcini în anul 2016, când a deschis "La Fudge" locul favorabil copilului LA. Inspirat de grupul său de prieteni, plin de mamele care nu au niciun rău să meargă împreună cu copiii lor, Biel a visat un concept de mese prietenos, chic și sănătos, unde copiii se pot petrece într-un "spațiu creativ" cu perechi au și pui de găină. adulții se servesc (în liniște) în apropiere. Nu există o agitație mai bună decât o problemă și transformarea într-o soluție (de succes). (Fotografie prin Mike Windle / Getty)

8. Karlie Kloss / brutar și antreprenor: Poate părea un important oximoron pentru unul dintre modelele de modă de top din lume pentru a începe un colaboir cu unul dintre cele mai decente magazine de desert din joc, dar Karlie Kloss nu este nimic dacă nu este ea proprie persoană. Așa cum s-ar putea aștepta de la un adevărat Midwesterner cu o inimă mare, Kloss ar aduce produse de cofetărie de casă pentru echipajul oricărui film pe care lucra - acest gest dublu dulce a aterizat-o pe partea ei de lucru alături de Christina Tosi din Milk Bar în 2012 vino cu Kookies de la Karlie. Supermodelul a lansat de asemenea Kode cu Klossy, o tabără de vară de două săptămâni, proiectată pentru a promova STEM în cazul femeilor tinere, ajutând fetele de 13-18 ani să învețe să codifice. (Foto prin Foto de Pascal Le Segretain / Getty)

9. Paul Rudd / Candy Shop Proprietar: Dacă credeți că Paul Rudd este cel mai dulce actor de pe planetă, pregătiți-vă pentru o durere de dinți - actorul a colaborat cu Jeffrey Dean Morgan în 2015 pentru a salva un magazin preferat de bomboane locale de a închide după ce proprietarul inițial a decedat. Samuel's Sweet Shop, situat în Rhinebeck, NY, unde actorii trăiesc împreună cu soțiile lor, continuă să prospere cu ușile deschise și ciocolata neagră, datorită spiritului antreprenorial al grupului (și dedicarea bomboanelor).(Foto prin Foto de Paul Zimmerman / Getty)

10. Kim Kardashian West / Media Mogul: Nu am putea să includem pe < pe agresorul tuturor momentelor adverse, Kimmy K. De fapt, când te gândești la asta, se pare că bogăția și succesul său masiv numai din agitații laterale - lăudabil și răcoros, nu? Și înapoi în timpurile timpurii, înainte ca Kardashienii să fie Kardashianii, Kardashian West a reușit chiar să facă o afacere eBay înfloritoare, vânzând bunurile sale de designer către acele femei obsedate tabloide-socialiste din America. De atunci, mama a două și mogul media a început o afacere emoji merch, linie de machiaj, joc app, și linie de îmbrăcăminte pentru copii. Să nu mai vorbim de buticurile Dash și de imperiul realității TV. Am obosit doar să scriem despre asta. (Photo via Dia Dipasupil / Getty)

Știți despre orice alte blesteme de petreceri extraordinare pe care le-am lăsat? Tweet ne @FeminineClub.com și să ne umpleți!