10 Rochii de mână de cerc care vă vor răscula

10 Rochii de mână de cerc care vă vor răscula

PLATERO Y YO - JUAN RAMÓN JIMENEZ AUDIOLIBRO COMPLETO / PLATERO AND ME - full audiobook / narrative (Mai 2019).

Anonim

Un nou sezon înseamnă o nouă geantă de mână (dacă nu multiple), nu? Desigur. Dar recent, o nouă formă a pătruns în acceso-sfera: punga de cerc. Da, depășind gălețile omniprezente și stilurile minis și top-handle, punga rotundă a apărut ca cea mai căutată formă du jour. Nu este greu să vezi apelul; există doar ceva distractiv și ciudat (îndrăznesc să spunem răcoritoare?) despre o siluetă în stil cantină în culorile și țesăturile de modă. Pentru a da startul căderii dvs., căutați dreapta, derulați pentru 10 genți de mână elegante, care vor rula cercuri în jurul restului.

1. Carcasa din sticlă rotativă Zara cu mânere din metal ($ 50): Green verde este o culoare surprinzător de versatilă. Cuplați această frumusețe cu totul, de la roșu la roz până la albastru palid și urmăriți-vă costumul de pop.

2. Mansur Gavriel Stripe Circle Crossbody ($ 695): Niciodată nu cauciucuri de dungi? La fel. Acest combo roșu și negru se simte perfect potrivit pentru toamnă.

3. Diane Von Furstenberg Cerc de piele și piele de căprioară ($ 253): Albastrul de copii primește un machiaj matur când este făcut într-o siluetă elegantă. Această alegere va adăuga un indiciu de culoare moale la orice aspect.

4. Chi Chi Londra Florrie Box Clutch ($ 48): O versiune de seară a formei hatbox în roz face o opțiune ludică de a ieși.

5. VereVerto Clari-Honey ($ 561): Adevărata poveste: Acest băiat rău poate fi purtat ca un ambreiaj, o cruce sau un rucsac. Da, te rog.

6. Interzice. Faceți Sidekick Crossbody Circle Bag ($ 75): Dacă ați fi iubit fenomenul pom-pom de vară, aveți noroc. Acest cutie vă permite să păstrați atmosfera călduroasă care va cădea în toamnă.

7. Brooks Brothers Geanta de cerc din piele florala ($ 74): Nu este mult mai dulce decat o imprimare florala. Când se face pe o sacoasă rotundă adorabilă, aproape că ne pierdem mințile.

8. Topshop Leather Orlo Cross Body Bag ($ 55): Nu subestima niciodata cea mai valoroasa nuanta de toamna. Doar adăugați acest număr rotund rotund la orice echipament și sunteți instantaneu în tendință.

9. Lulus Fast Lane Rose Purse de aur ($ 35): Ceea ce e mai mult decât o oglindă metalică? Unul circular, desigur.

10. Mango Tassel Ambreiaj brodat ($ 60): Oh, hei, noua noastră geantă de mers pe jos. Cât de frumoasă ești? Da-o aici, acum.

Urmați-ne pePinterestpentru mai mult stil inspo!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.