10 Hackeri de curățare Fiecare adult trebuie să știe

10 Hackeri de curățare Fiecare adult trebuie să știe

DIY Morning Routine - 25 Life HACKS to Get Ready Fast for BACK TO SCHOOL! (Mai 2019).

Anonim

Ah plăcerile de a fi un adult: Puteți închiria o mașină, stați cât de târziu doriți și chiar puteți mânca gheață cremă pentru cină. Dar a fi un adult vine cu responsabilitățile … cum ar fi curățenia. Și, deși nu este deloc distractiv, există câteva trucuri cheie pentru a vă ajuta să vă simțiți ca și cum l-ați tras complet. Memorați aceste trucuri și nu veți mai trebui să pierdeți din timp sau bani pe o dilemă de curățare din nou. Pete de vin rosu? Spumă de gunoi încăpățânată? O chiuvetă colorată? Nici o problema: cele mai rapide metode de a le curata sunt aici.

1. Săpun de gunoi încăpățânat: Puteți cumpăra o sută și unu produse care pretind că vor dizolva spumă de săpun pentru totdeauna. Dar, dacă aveți vărsare care este construită de-a lungul timpului, este puțin probabil ca o pulverizare îmbuteliată să funcționeze. Dacă plăcile de duș și ușile dvs. sunt acoperite cu glazură plictisitoare de săpun alb, încercați această soluție. Încălziți o ceașcă de oțet în cuptorul cu microunde. Adăugați o ceașcă de săpun cu albastru Dawn, apoi amestecați și turnați-o într-o sticlă de pulverizare. Spritz zona ta scummy cu soluție de săpun și oțet, apoi lăsați-l să stea peste noapte. Dimineața, ștergeți soluția cu apă caldă. Nu veți crede cât de noi va arăta gresie și uși de duș. (Fotografie prin Alexandra Immel)

2. Cafea, Vin și Sucuri Sucuri: Îți place să te distrezi, dar există întotdeauna un risc de scurgere. Covoarele și tapițeria albă par să atragă lichide închise la culoare, de culoare roșie, cum ar fi vinul roșu, sucul de struguri și cafeaua. Dar nu intră în panică dacă vă împrăștie un pic albe. Trebuie doar să ștergeți excesul de lichid, să mutați pata cu o pastă de bicarbonat de sodiu și apă, apoi să ștergeți cu o cârpă umedă caldă. Soda de copt va lumina cu ușurință pată și pânza umedă va încetini încet totul. După ce pata a dispărut, repetați cu o cârpă uscată și lăsați-o să se usuce la aer.

3. Spoturi de ulei: Locașul ocazional de gătit, de curățat sau de pește francez este greu de evitat. Deși ar părea că nu există nimic pe care să-l poți face odată ce o îmbrăcăminte se murdărește cu ulei, acolo este un hack acolo. Doar stropiți pata cu amidon de porumb, lăsați să stea timp de 10 minute, apoi scuturați pulberea. Dab la orice marcă care rămâne cu oțet alb, apoi spălați-vă sau curățați-vă și sărutați-vă la revedere la revedere.

4.

Streaky Windows : Dacă ați încercat vreodată să vă curățați ferestrele cu aceleași curățare pe care le utilizați pentru a șterge contoarele, este posibil să fi observat că nu funcționează foarte bine. Sculele de curățat multifuncționale pot face ca ferestrele să poată fi curățate și să poată fi spălate, care funcționează excelent pentru alte scopuri, acoperind sticla cu scame. Curățitorii făcuți doar pentru sticlă, atunci când sunt utilizați cu prosoape de hârtie, vor lăsa ferestrele și oglinzile mai curate decât alte soluții. Dar cel mai bun filtru de ferestre este același cu cel folosit de bunicul tău: oțet alb simplu și ziare uscate.Umpleți o sticlă de pulverizare cu oțet alb, luați o hârtie de la magazinul dvs. local de cafea, apoi curățați ferestrele de pe ambele părți. Veți fi uimiți de cât de strălucitori și fără șireturi vor primi. (Fotografie prin construcție Lavallee) 5.

Ceara vărsată : Lumanările sunt o modalitate frumoasă de a crea căldură în jurul casei - până când unul dintre ei scutură ceară. Dacă frecați ceara cu substanțe de curățare, aceasta va face doar petele de pete. Deci ce faci? Dacă vărsați ceara topită pe tapițerie sau pe covoare, plasați un prosop de hârtie curat peste pată, rulați fierul fierbinte peste spatele prosopului și ridicați-l. Ceara încăpățânată se va topi, prosopul de hârtie va absorbi ceara fierbinte și veți termina cu o suprafață care arată ca petele care nu s-au întâmplat niciodată. Repetați până când prosopul de hârtie devine curat, apoi tratați orice spumă de ulei rămas cu detergent pentru țesături. 6.

Drainul conectat : Agenții de curățare chimică nu funcționează întotdeauna și sunt aspra la scurgere și conducte. Nu pierdeți timpul și efortul de a vărsa fără substanță chimicale murdare pe canalul de scurgere. Pentru un filtru mai eficient de scurgere care vine cu bonusul adăugat de a fi netoxic, încercați acest truc. Se presară o cană de sifon pe jos în scurgere, urmați cu o ceașcă sau două de oțet alb, acoperă și se lasă să stea cinci minute. Clătiți amestecul pe canalul de scurgere cu un galon de apă clocotită, apoi se aruncă timp de un minut sau două. Drainul tău va fi clar. 7.

Cap de duș înfundat : De-a lungul timpului, dușurile pot fi înfundate cu zăcăminte minerale, lăsând cablul de duș mai mult. Pulverizarea capului de duș și ștergerea acestuia nu vor elimina acumularea în interior. Pentru o creștere instantanee a presiunii apei, deșurubați întregul cap de duș și înmuiați-l peste noapte într-un castron cu o soluție dintr-o parte de eliminare a calciului, varului și ruginei și o parte a apei (asigurați-vă că purtați întotdeauna mănuși atunci când manevrați removerul, poate fi dăunătoare pentru piele și ochi). Dimineața, reatașați capul dușului, conduceți-l cu apă timp de câteva minute și bucurați-vă de presiunea apei reînnoită. (Photo via HOUSEplay Interiors) 8.

Tăvițe de gătit arse : Tăvițele pe care le folosiți pentru a găti vor dezvolta pete de negru, arsuri care nu vor fi scoase sau înfundate. Dar asta înseamnă că tăvile tale sunt condamnate să arate uriașe pentru totdeauna? Nu. Umpleți oale și oale cu o soluție de oțet o parte și o parte apă. Aduceți la fiert, scoateți din căldură, apoi adăugați două linguri de bicarbonat de sodiu. După ce lichidul este făcut fizzant, se toarnă și se curăță. Aceste pete înnegrite se vor topi ca magia. Pentru feluri de mâncare din sticlă și bucățele de gătit, rupeți doar niște folii de tablă și folosiți-le ca un burete cu săpun regulat. Aluminiu va ajuta la dislocarea petelor incapatanate. 9.

Chiuveta colorată : uneori, nici o cantitate de spălare nu va face chiuveta să pară strălucitoare. În cazul în care oțelul, oțelul, porțelanul sau chiuveta de plastic vă face să mergeți ick, încercați acest truc neconvențional. Umpleți chiuveta cu apă, turnați într-un pachet de pudră de lămâie Kool-Aid și lăsați să stea peste noapte.Acidul citric din băutura răcoritoare va merge la locul de muncă pe pete încăpățânale și îngălbenirea. După ce l-ați lăsat să funcționeze magia ei pentru o vreme, curățați și clătiți. Chiuveta dvs. va arăta strălucitoare nouă. Acest truc funcționează, de asemenea, pe boluri de toaletă și rezervoare septice.

10.

Praf, Praf Pretutindeni : Este uimitor cat de repede suprafetele din casa dumneavoastra pot deveni prafuite, mai ales daca aveti animale de companie. Puteți șterge cu ușurință praful de pe rafturi, panouri și jaluzele cu o cârpă umedă. Dar a doua zi, praful se va întoarce. Cum o oprești? În loc să curățați suprafețele cu o cârpă umedă sau un prosop de hârtie, folosiți o folie uscată pentru emolierea țesăturilor, care îndepărtează praful și resturile. Porniți-le peste contoare, mese de cafea, mantelle, guri de aerisire, panouri și jaluzele pentru a ridica praful și a lăsa în urmă o acoperire ușoară cu substanțe de luptă împotriva prafului. Puteți chiar să atașați o foaie de uscător în partea de jos a dispozitivului dvs. Swiffer și să o rulați peste podea și în colțurile cu magnet de praf. Bonus: Parfumul proaspăt de rufe va face ca casa dumneavoastră să miroasă. Căutați mai multe hacks pentru a încerca IRL? Urmați-ne pe

Pinterest!