10 Deserturi colorate și creative din întreaga lume

10 Deserturi colorate și creative din întreaga lume

Sneak Candy in Class! 19 DIY Edible School Supplies & School Pranks! (Februarie 2019).

Anonim

Când te gândești la deserturi de noutate, probabil ni se vin în minte yummies ca rețetele de desert Peep sau prăjiturile de unicorn. Sau poate că este cafea într-un con care vă lovește cu adevărat. În orice caz, ar trebui să știți, de asemenea, că există * tone * de deserturi creative, colorate în întreaga lume. Din Germania până în Japonia, țările care se întind pe glob au venit cu deserturi care satisfac atât gusturile de mâncare, cât și artiștii de hrană din noi toți. Iată 10 dintre preferatele noastre.

Coreea de Sud

1. Bumbac bomboane: plimbare prin străzile din Seoul, și veți găsi, fără îndoială, toate tipurile de furnizori de bomboane de bomboane. Această alimentație populară și drăguță de stradă vine în conuri, în milkshakes, pe partea de sus a ciocolatei - opțiunile sunt nelimitate. (Fotografie via Treasures & Travels)

Noua Zeelandă

2. Hokey Pokey Ice Cream: Data viitoare când vă opriți în Tărâmul Negru Negru lung, asigurați-vă că ați ales un Hokey Pokey. Această combinație de aromă populară conține înghețată de vanilie și ciuperci delicioase de carame de fagure. (Foto prin Zahăr și farmec)

Japonia

3. Pisicile de pisici: Arta japoneza de patiserie este totul despre pisici. Acești băieți adorabili care înconjoară o tigaie mare de tort și de budincă stratificată sunt caz în cauză. (Foto Caroline & Laura's Tea Break)

Brazilia

4. Acai Bowls: Acai bolurile nu sunt doar mâncate ca un desert în Brazilia. Ei pot sta în picioare pentru micul dejun, prânz, brunch, o gustare pe plajă … puteți să le mâncați cu adevărat ori de câte ori doriți. Doar asigurați-vă că pentru a obține un * acai * acai castron (știți, făcut cu acai), mai degrabă decât la modă trendy boluri din alte fructe. (Foto Dr. Dennis Gross)

Franța

5. Macaroane: Pentru a nu fi confundate cu macaroane, macaronii sunt un delicat tratat francez făcut cu bâzâit. Destul de frumoase și uber-yummy, se întâmplă de asemenea să vină în toate culorile și aromele curcubeului. (Fotografie prin Anges de Sucre)

Germania

6. Spaghetti Eis: Dacă credeți că aceasta este spaghete, gândiți-vă din nou. Ceea ce pare a fi un pat de fidea la prima vedere este de fapt o farfurie de înghețată. Da. Și este acoperit cu un jeleu de căpșuni care se maschează ca sos de paste. (Photo via Octoberfest pentru adolescenți)

SUA

7. Trix Krispies: Dacă există un lucru despre care SUA este cunoscut pentru introducerea în lume, este vorba de cereale de mic dejun cu zahăr. Și nu ne este rușine. Aceste super-dulce și colorate Trix Krispies sunt o piesă pe unul dintre celelalte deserturi americane preferate … bună, de modă veche Rice Krispie Treats. (Fotografie prin Cravings of a Lunatic)

Regatul Unit

8. Battenberg Cake: Ca multe dintre produsele de pe lista noastră, acest * tehnic * nu este un desert de noutate dacă sunteți de fapt peste lac. Este un fel de mâncare destul de tradițional - dar asta nu-l face mai puțin distractiv sau colorat.(Fotografie prin Mandy Mortimer)

Zimbabwe

9. Candy Cake: Chikenduza, sau tort de bomboane, este un favorit în Zimbabwe. Acești băieți răi sunt în mod esențial îndulcitori de pâine, însoțiți de o glazură dulce colorată, delicioasă, dulce. (Photo via Tabelul Multicultural al Tarii)

China

10. Mooncakes: CUM SUNT PRETTY aceste deserturi tradiționale chinezești? Serios, totuși, aceste produse de patiserie puffy sunt adesea umplute cu gemuri și umpluturi îndulcite. Dar, din când în când, veți găsi și o versiune savuroasă. (Fotografie prin China Sichuan Food)

Urmați Feminine Club pe Pinterest pentru mai multe feluri de mâncare și deserturi inspirată de călătorii de pe tot globul!