10 Cool Gal Crowdfunds pentru a verifica acest weekend

10 Cool Gal Crowdfunds pentru a verifica acest weekend

WE WON THE LAWSUIT! (Februarie 2019).

Anonim

Doar atunci când am crezut că ar fi imposibil să urmăm Kickstarters nebun săptămâna trecută, producătorii lumii ne-au atras din nou. De la un valizator automat la un kit de manichiură de gel de 10 minute, aici sunt cele 10 cele mai proaspete crowdfunds pe Kickstarter și Indiegogo.

1. Le Mini Macaron: Ne-a plăcut acest produs când a fost lansat pentru prima oară pe Kickstarter, iar acum s-au întors cu seturi de geluri de manichiură și mai mult. De data aceasta, compania strânge bani pentru noul set de cadouri de vacanță ediție limitată, cu lampa LED-uri de manichiură cu macaroane iconic și șase lustruire noi de gel. Ia-le în timp ce au trecut!

2. C-REST: Perfect pentru băieții care lucrează pe calculator, acest produs simplu și inovator de eliberare a tensiunii masteaza usor mușchii de extracție a gâtului fără fire, cordoane sau trucuri. Pur și simplu rotiți-l pe unelte timp de 10 minute și lăsați stresul zilei de lucru să se destrame.

3. Steag: Memorii Instagram sunt minunate și toate, dar nimic nu bate un album bun despre moda. Flag este un serviciu gratuit care livrează 20 de tipăriri pe lună gratuit (da, GRATUIT!) Din SUA. Ei fac un profit prin utilizarea spațiului gol de pe partea din spate a fiecărui tipar pentru publicitate orientată, așa că ar putea fi un vis frumos de crater … atâta timp cât nu vă deranjează un anunț sau două.

4. Dlodlo V1: Îți place să explorezi lumea rece a VR, dar căștile voluminoase sunt încă un mare vagabond. Tehnologia Dlodlo permite utilizatorilor să se miște liber fără greutatea ochelarilor grele sau firelor de birou (AKA pregătiți pentru cea mai bună plimbare virtuală cu rollercoaster din viața ta!).

5. iLuun: transferul de date între computere, smartphone-uri și tablete tocmai a fost mult mai ușor și mai sigur. iLuun Air vă permite să transferați rapid și în siguranță datele utilizând dispozitivul Wi-Fi încorporat. În plus, cu până la 256 GB de spațiu de stocare fără fir, veți avea toată camera de care aveți nevoie pentru a descărca fotografiile bazilicii pe care le-a trimis sisul despre nepoata copilului tău.

6. Vixole Matrix: entuziaști adolescenți, fii pregătit să-ți suflezi mințile. Vixole Matrix este primul personalizabil e-sneaker din lume. Da, ați citit acest lucru: Purtați simplu o imagine, încărcați-o în aplicație și afișați imaginea LED personalizată direct pe lovituri. Ia-o, Yeezys!

7. InherQuests: Fetele tinere primesc rareori educație financiară la domiciliu sau școală, totuși o fundație financiară bună este necesară pentru a deveni lideri #girlboss de succes. De aceea, Dina Shoman a creat InherQuests, un curriculum de ani, livrat în cutii lunare care îi învață pe băieții tineri și pe conceptele financiare.

8. Travelmate: Niciodată nu lăsați din nou în jur valiza. Travelmate este prima valiză complet autonomă care vă urmează în realitate. Cu abilitatea de a vă deplasa pe verticală și orizontal și de a lucra perfect prin mulțimile, este perfecta necesitate pentru călătorul tehnic de pe lista de Crăciun.

9. Poze: Există un purtător pentru tot ceea ce se întâmplă în aceste zile … inclusiv corectarea posturii greșite. Poze este un dispozitiv care poate fi purtat fără o aplicație sau o stație de încărcare. Acesta calculează pur și simplu unghiul de poziția spatelui și buzzes dacă tu slouch pentru mai mult de un minut.

10. ClutchIt!: De la a asculta melodiile din mașină la urmărirea unui antrenament complex pe YouTube pe telefonul mobil, există de multe ori când avem nevoie de smartphone-urile noastre pentru a fi mâini libere. De aceea, acest produs simplu este atât de ingenioasos: doar atașați dispozitivul de magnet la orice metal și transformați instantaneu orice într-un suport telefonic. Gata si gata.

În prezent susțineți orice crowdfunds rece? Trimiteți-ne prin menționarea @feminineclub.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

(fotografie recomandată prin Le Mini Macaron)