10 Pături confortabile pentru a-ți păstra bebelușul cald în această iarnă

10 Pături confortabile pentru a-ți păstra bebelușul cald în această iarnă

NASH 2014 Carp Fishing DVD FULL MOVIE in 12 languages Kevin Nash Alan Blair (Mai 2019).

Anonim

În momentul de față, bebelușul tău este strâns în burtă. Cu temperatura interioară a corpului dvs. intern de doar peste 98 de grade Fahrenheit, micul tău tip sau gal se obișnuiește cu un tip de căldură confortabil și confortabil pe care mediul în afara pântecelui nu îl va oferi. Poate că asta face parte din motivul pentru care nou-născutul tău ți-o tipă când iese. Dacă micuța ta va face debutul în această iarnă, va avea nevoie de una dintre aceste plictisitoare moi, elegante și oricât de plictisitoare. Nu uitați să nu puneți păturile în patul unui nou-născut - mai întâi de siguranță!

1. Coyuchi Critter Pătrat de primire de lenjerie de brodat ($ 98): Această pătură de 100% din bumbac organic este la fel de ciudat cum este adorabilă. Da, au animale pe el, dar nu sunt suspecții obișnuiți de obicei.

2. Pottery Barn Kids Dot & Stripe Capră pentru Copii ($ 40): Dacă stilul simplu este ceea ce vă aflați, asta este. Pătură este reversibilă, deci este ca și cum ați avea dublu opțiuni. Chiar mai bine, materialul este hipoalergenic și nu va pilula.

3. mimiCARDSdesign ABCD Blanket ($ 35): AB / CD. Geniu. Această alegere este perfectă pentru copilul rocker. Sau, cel puțin, copilul unui rocker.

4. Țara țesutului organic (24 de dolari): Împreună cu bumbacul organic de 100%, această pătură este minunată artistică. Modelul său abstract colorat este departe de norma păturii pentru copii.

5. Skip Hop Central Park Outdoor Pătură ($ 45): Nu este exact tipul de pătură de copil, dar acesta va veni în astfel încât să fie la îndemână. Pentru a începe, se îndoaie într-o pungă de mesager rad. De asemenea, are un răcitor izolat pentru a ține alimente, băuturi sau sticle pentru bebeluși. Luați-o pentru a arunca în jos pe teren atunci când vă căutați pentru o aventură Fab familie parc!

6. Brooklyn Born Shibori Organic Quilted Blanket (99 $): Inspirat de tehnica japoneză de vopsire Shibori, această alegere este elegantă și clasică, dar cu o senzație contemporană. Chiar dacă pătura este frumoasă așa cum este, este ambalată într-o cutie de lemn de mango fabricată.

7. Estella Bumbac din bumbac din bumbac ($ 30): Este tricotat, moale și oh atât de colorat. În plus, acest tip de taxi cu tematică are roți umplute 3D. Asta face distractiv și funcțional!

8. Țara lui Nod Roxy Marj Tiger Blanket ($ 69): Această pătură cu tematică animală este departe de rață și de pisici tipice. Este un tigru elegant, răspândit și reversibil. Designul grafic este simplu, dar încă face o declarație.

9. Bebe Au Lait Muslin Snuggle Blanket ($ 50): Această pătură de muslin este delicată, caldă și respirabilă. Printurile distractive vă vor oferi o atmosferă însorită chiar și în vremea rece.

10. IKEA Tillgiven Baby Blanket ($ 10): Suprafața magazinului suedez al super-magazinului este foarte bună. Este posibil să nu fie super-fantezie, dar are un aspect clasic drăguț care merge cu aproape fiecare stil.

Care este pula ta preferata pentru copii? Tweet ne @FeminineClub.com!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.