10 Elemente de bază pentru a vă facilita următorul zbor lung

10 Elemente de bază pentru a vă facilita următorul zbor lung

Can Gamers SURVIVE the Real Mirror's Edge? - Game Lab (Mai 2019).

Anonim

Zborurile lungi vă pot face să vă simțiți groaznic, chiar dacă ați început aventura, mâncând sănătoasă la aeroport sau ați adus rutina de frumusețe cu dumneavoastră. Ele pot fi, de asemenea, foarte plictisitor! Starea confortabilă în timp ce vă păstrați distrați poate fi imposibilă în timp ce este blocată în aer, așa că am pus împreună un ghid de 10 esențiale care pot face călătoria cu avionul ușor mai suportabilă. Parcurgeți-vă pentru unele dintre bunele noastre preferate și stocați-vă înainte de a vă alăturați următoare!

1. Wacom Bamboo Slate Tablet ($ 130 - $ 150): Gata să-ți dai Kindle-ului o odihnă? Căutați ceva nou și distractiv de făcut? Gala de creație va iubi în totalitate tableta Bamboo Slate pentru desenarea și schițarea ideilor, precum și pentru digitizarea oricăror note pe care le-ați luat în clasă sau la lucru recent. Acest comprimat powerhouse se poate sincroniza și cu cloud-ul sau poate exporta munca dvs. în mai multe tipuri de fișiere.

2. Beckmann College Backpack ($ 110): Păstrarea obiectelor confortabile și lucrurile pe care doriți să le vă bucurați în apropiere este cheia pentru a rămâne în scaunul dvs. și vă va face un zbor lung simțit ca mai puțin de hassle. Ne place acest rucsac dur pentru aspectul său raționalizat și design grijuliu - buzunarul laptop inclus.

3. Setul de călătorie Lunya de 5 bucăți (298 USD): Aceasta este cea mai mare și cea mai mare comoară pe care o veți preța în toată viața. Compusă din piese de călătorie în țesături ușoare și de înaltă calitate, acest set neutru din cinci piese are joggers, o tee musculară, tee cu manșetă lungă, bralette și o scurtă perioadă de somn, toate fiind bine ambalate într-o pungă de rufe. De la scaun la stradă, veți arăta și vă veți simți minunat.

4. Dragă Kate "Go Kommando" Yoga Capri (99 $): Aceste jambiere ar fi putut fi proiectate pentru o sușă bună, dar am descoperit că sunt uimitoare să poarte și în timpul călătoriilor. Când avionul devine înfundat (dacă nu este nebun rece, ugh), tehnologia Underlux va ajuta să eviți sudoarea. Și deoarece acestea sunt concepute pentru a fi purtate * fără * tobe, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la lenjeria inconfortabilă sau, bine, arătați greșit prea mult. Aleluia.

5. Grey Malin x S'well Bottle ($ 42): Nu puteți aduce lichide prin siguranță, dar sigur că puteți umple sticla S'well cu băuturi servite în zbor pentru a vă menține apa rece sau cafeaua fierbinte timp de până la 24 de ore. Nu spune că nu te-am avertizat: cea mai recentă colecție a lui Malin, S'well, a lui Malin poate să aprindă răcoarea mare.

6. Cabă de pernă pentru gât de la Cabeau Evolution Cool ($ 60): Această pernă de gât sa dovedit a fi destul de revoluționară, cu spuma super spumoasă și capacul de răcire. Nu numai că vă va ajuta cu siguranță să evitați să vă supraîncălziți ca pernele similare cu țesături de blană, dar și mucegai la forma capului, păstrând în același timp gâtul într-o poziție sigură și robustă pe măsură ce zburați prin cer.

7. Zborul de buzunar 001 (30 $): Să ne confruntăm cu asta: uneori, pătura pe care o obțineți pe un avion (dacă obțineți unul) nu doar o taie.Această copertă de 55 x 55 inci se ridică ante cu o husă cu fermoar care poate transforma stratul ușor și ușor de ambalat într-o pernă când nu îl folosiți. Dă-i drumul, fii confortabil!

8. Machiaj de dormit pentru machiaj ($ 15): Nu toate măștile de somn sunt făcute la fel. Cazul din punct de vedere: această mască magică, care folosește un pachet de răcire inovator, pentru a lua puff departe de ochii tăi în timp ce dormi. Puncte bonus: De asemenea, blochează lumina strălucitoare, permițându-vă să vă odihniți ușor și să vă relaxați - chiar și cu un vecin care își iubește lumina deasupra capului.

9. Jo Malone Vitamina E Balsam pentru buze ($ 30): Acest tratament de buze încercat și adevărat îți va înmuia și netezi buzele, îngrijindu-ți pielea stresată sau o pufătoare uscată cu vitamina E. Trebuie să spunem mai mult?

10. Allbirds Lunar Runners (95 dolari): Cel mai bun pantof de călătorie este ușor de a pune și de a lua off, se simte uimitor și arată la fel de frumos. Aceste lovituri versatile și bine făcute de Allbird verifică toate cutiile, plus sunt ultra-ușoare și respiră. Disponibil în mai multe culori ediție limitată, cum ar fi Kotare Marine și Tui Light Red, ar fi greu să cumperi doar o pereche!

Ce esențiale aduceți pe un zbor lung? Trimiteți-ne link-uri către produsele dvs. @feminineclub !

(Fotografia recomandată prin Getty)