10 Povesti nebunești de la birou, care te vor face să te bucuri că ești singur

10 Povesti nebunești de la birou, care te vor face să te bucuri că ești singur

Nash 2016 Carp Fishing DVD + Eurobanx 2 Alan Blair Full Movie (Mai 2019).

Anonim

În timp ce majoritatea dintre noi ar iubi o poveste de dragoste ca Jim și Pam, adevărul nefericit este că, poate fi un vis, lucrul cu ex dvs. poate fi un coșmar. Am stat de vorbă cu fondatorul blogului popular de la locul de muncă Adresați-vă unui manager și descoperite povestirile de top ale biroului de groază care ne-au făcut să ne agităm în scaunul nostru de birou ergonomic. Acum, ne-am întors pentru partea a doua pentru a găsi cele mai scandaloase povestiri de birou pe care au depus-o oamenii de la Ask a Manger despre lucrul cu un fost iubit. Lăsați începutul fring-fest!

1. Am ghicit-o pe fosta mea și e pe cale să fie noul meu șef. Știi ce spun despre karma, nu? Această poveste virală începe cu un tip care strălucește prietena lui de trei ani. După ce sa mutat în mod ilegal din țară și a luat o poziție de profesor de matematică într-o școală internațională, el a crezut că este clar că ar trebui să înceapă atât profesional, cât și personal. Bineinteles, nu avea idee ca fosta lui prietena ar fi angajat in aceeasi scoala luni mai tarziu pentru a-si asuma rolul de director de scoala (AKA noul sau sef). Lucrurile au trecut dincolo de greutăți în orele de școală, iar acest ghinion a dus, în cele din urmă, la abandonarea ghosterului și căutarea unui nou concert.

2. Fostul meu prieten este postarea aproape nudes pe Facebook și lucrez în HR la aceeași companie. Acest utilizator anonim lucreaza pentru o companie de tehnologie de mare amploare si a dat un coleg pentru cateva luni inainte de a decide sa-l sune. Din nefericire, de parcă ar fi văzut-o pe fostul său iubit în jurul biroului, nu a fost destul de rău, a început să devină oarecum un coșmar de resurse umane cu toate tirajurile sale on-line de noapte. Ea a postat fotografii aproape goale online, a postat actualizări de tip beat în diferite platforme de socializare, detaliind exploatările sale sexuale și nivelul său de frustrări sexuale … heck, el chiar a postat pe forumuri publice că el urma să se aplice pentru un loc de muncă cu câțiva concurenți. În calitate de angajat în resurse umane, care și-a găsit prietena doar pe Facebook, pentru că ieșea din afară, ea a scris lui Ask a manager să vadă dacă și când ar trebui să-l raporteze colegilor. Într-o actualizare, ea a explicat că în cele din urmă a primit boot-uri pentru că au scos informații confidențiale despre produse. Pentru a face lucrurile mai rău, el a postat scrisoarea sa de ardere pe blogul său, iar unele dintre companiile în care a fost intervievat au văzut postul de blog și au renunțat la ofertele lor. Hopa!

3. Prietenul meu ex-stalker se aplică pentru o slujbă la compania mea. Dupa cinci luni de intalnire, aceasta doamna a decis ca relatia ei nu va functiona. Dar, în ciuda faptului că a fost terminată, fostul ei iubit a continuat să încerce să o câștige înapoi prin apelarea și trimiterea textului în repetate rânduri, în măsura în care trebuia să-i spună cu majuscule: Nu te contacta, nu sună, nu trimite text, nu trimite poșta electronică ", a scris ea ex în frustrare.Din păcate, nu părea să primească nota. Recent, ea a fost informată de către locul ei de muncă că acest fost iubit are planuri mari să se mute înapoi în orașul lor natal și să intervieveze pentru un loc de muncă la biroul ei. Într-o actualizare a povestii originale, ea ia spus lui Ask a Manager că a avut o discuție cu ÎR înainte de interviu și au decis să-l angajeze. Uite ce era aproape! 4. Mi-am dat data de fosta mea prietena ca superiorul ei si acum ea cere o referinta de locuri de munca. Datarea angajaților tău este un tabu destul de evident, dar acest manager de linie a hotărât că dragostea lui nu putea fi oprită de ceva la fel de prost ca și convenția. Din păcate, relația sa încheiat foarte rău și a devenit deprimat clinic la scurt timp după despărțire. În același timp, slujba fostului său iubit a fost redundată și a fost concediată din spațiul de lucru comun. În ciuda stânjenelii și animozității, ea a decis că ar trebui să vină încă la fostul ei șef (AKA, fostul ei iubit) pentru o referință la locul de muncă. Hmm … ceva ne spune că va fi greu să rămână obiectiv când va primi un apel de la potențialul său angajator.

5. Am avut o noapte de seară cu soțul noului meu șef. Cu compania ei care trece printr-o fuziune considerabilă, acest utilizator anonim este pe punctul de a obține un nou șef. Ei bine, un fel de … are o istorie foarte lungă și complicată cu acest "nou" supraveghetor. Vedeți, lucra cu soțul noului său șef și, într-o seară târziu, se hotărâseră să-și ia o singură dată. Din păcate, acest lucru la lăsat în cele din urmă însărcinată și a condus la porțul cuplului. Da, suntem destul de siguri că băuturile după serviciu vor fi un nu-nu.

6. Un nou angajat mi-a cerut (managerul) politica noastră privind supraveghetorii întâlnirilor. Sunt sigur că noii angajați întreabă multe întrebări prost, dar asta ia tortul. În calitate de manager la o sucursală a unui centru de grădinărit de vânzare cu amănuntul, această femeie se arăta în jurul unei noi angajări în prima zi când a decis să o întrebe despre politica companiei privind angajații, datându-și supraveghetorii, făcând

super era evident că voia să o întrebe. Din fericire, nici măcar nu a trecut de prima sa pauză de prânz. 7. Co-lucrătorul meu este însărcinată cu copilul meu șef.

"Am intrat într-o situație ciudată care se încadrează cu sinceritate într-o poveste de telenovel", a scris un utilizator anonim pentru a întreba un manager. În calitate de asistent personal al capului, a asistat la o poveste înfloritoare între șeful ei și colegul ei - ambii fiind căsătoriți cu copiii. Săptămâna trecută, șeful ei ia trimis să caute ceva în biroul său; în loc să găsească dosarele, a găsit un test de sarcină pozitiv și o notă din partea colegului său, care a spus în esență că era însărcinată și că era a lui.8. Angajatul meu are o aventură cu un coleg de căsătorie. În calitate de director la o companie de dimensiuni medii, este de datoria acestei persoane să administreze alte 10 manageri. Unul dintre managerii sub controlul ei este implicat romantic cu un angajat. În timp ce acest lucru nu

tehnic încalcă oricare dintre regulile companiei, directorul știe că angajatul are o soție și este convinsă că îl ascunde deliberat de la manager.Și credeai că dinamica biroului tău era complicată! 9. Faptele mele abuzive de la compania unde intervievez. După o perioadă lungă de șomaj, această femeie era dincolo de fericirea de a găsi o companie care era dispusă să-și îndeplinească cerințele salariale și să-i ofere o cursă de perfecționare. Singura problemă este că ex-iubitul ei abuziv este în prezent angajat de aceeași companie. "După câteva lucruri pe care mi le-a pus, nu știu dacă pot … să fiu în aceeași cameră cu el", a scris ea. Fondator al Ask a Manager Alison Green a răspuns la interogarea ei spunând că probabil că este bine să continuăm să căutăm o altă ofertă în acest caz special. Păstrarea în siguranță a

întotdeauna este prioritatea numărul unu. 10. Ar trebui să-mi intervievez fostul pentru o slujbă. Acest utilizator anonim asistă în procesul de interviu pentru un nou angajat, care va deveni în cele din urmă supraveghetorul său direct. Cineva pe care la dat în urmă cu câțiva ani, cand se ocupă de această poziție, are șanse bune să obțină concertul. În ciuda faptului că relația se încheie pe cale amiabilă, ea încă nu se simte confortabilă cu faptul că fostul iubit ar putea deveni noul său șef, să nu mai vorbim de faptul că trebuie să-l intervieveze pentru locul de muncă.

Următoarea întrebare, ați furat hoodie-ul meu preferat sau ați pierdut-o de fapt în timpul weekend-ului băieților? Hopa! Aveți povești nebunești despre întâlnirea cu un coleg de muncă? Trimiteți-ne prin menționarea @feminineclub

.(Fotografie prin Getty)