10 Poeți creativi de urmat pe Instagram pentru inspirație zilnică

10 Poeți creativi de urmat pe Instagram pentru inspirație zilnică

COMPUTER BOY PASSWORD MYSTERY ( POPPY INTERNET SITESI /_\ ) (Februarie 2019).

Anonim

Au dispărut zilele în care ați purtat cărți de poezie și petreceți orele petrecute în memoria voastră preferată. Acum, tot ce trebuie să faceți este să verificați #poetsofinstagram pentru o minune literară. Într-o atingere dublă a aventurilor călătorilor feminini favoare și derularea prin cele mai colorate feed-uri de pe Instagram, puteți obține doza zilnică de poezie inspirativă. Parcurgeți-vă pentru poeții moderni pe care nu ni le putem face suficient pe Instagram.

1. @quarterlifepoetry: Fie că e vorba de o odă la vin, de o sărbătoare de gogoși, sau de o mărturisire Insta-stalking, Samantha Jayne știe exact ce treci. Vino pentru poezie; stai pentru giggles.

2. @yesikastarr: Poezia lui Yesika Salgado vă va lăsa să vă iubiți mai mult decât oricând corpul, Drake și BFF-urile voastre. Urmăriți hrana pentru poezia ei îndrăzneață și campionatul ei ferm pentru femei. Îți va avea buzele îndrăznețe sportive și o grămadă de culturi în cel mai scurt timp.

3. Imaginile ar putea fi liniștite, dar poezia lui Rupi Kaur nu este decât timidă. După ce ți-ai devorat poemele despre dragoste și feminitate pe Instagram, fii sigur că ai verificat colecția de poezie IRL, Lapte și miere. 4. @nikita_gill:

Nikita Gill are poezia #girlpower de care ai nevoie când viata te face sa te scoti. Fie că scrie despre dureri de cap sau regine puternice, gramele ei te vor lăsa să te simți hrănit. 5. @c. A. hurley:

Această hrănire combină unele dintre cele mai preferate elemente ale noastre: poezie, culoare și recuzită quirky. Feriți-vă: fundalul poate fi vesel, dar poezia încă mai împachetează. 6. @gemmatroy:

Atunci când este gri și furtună afară și nu-ți poți aminti cum arată o floare, întoarce-te la Instagram de la Gemma Troy. Creierul și ochii tăi îți vor mulțumi. 7. Poezia lui Lauren Eden despre decizii proaste și lecții de viață bună reprezintă o reamintire puternică că frumusețea poate veni din inima.

8. @featherdownsoul: Indiferent dacă poeziile ei sunt tipărite sau sculptate pe o foaie de hârtie de notebook, ele oferă o privire blândă asupra lumii și un memento frumos pentru a încetini și savura împrejurimile noastre.

9. @alex_elle: cea mai nouă colecție de poezie a lui Alexandra Elle,

Soul Neon, este ceea ce ne-a condus mai întâi la hrana ei. Gramul ei, ca și poezia ei, se concentrează pe dragostea de sine și pe acceptarea de sine. Suntem obsedați de seriile sale de afirmare. 10. @atticuspoetry: Cu peste 300.000 de adepți și o bază de fani dedicată, care include Karli Kloss, Atticus trebuie să facă ceva corect! Livrată într-una sau două rânduri, poezia lui este plină de emoții.

Cine sunt poeții tăi preferați? Tweet ne @feminineclubși anunță-ne! Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

(Fotografia recomandată prin Getty)