10 Date Idei pentru iubitorii de fitness care nu includ Hitting the Gym

10 Date Idei pentru iubitorii de fitness care nu includ Hitting the Gym

The Vietnam War: Reasons for Failure - Why the U.S. Lost (Mai 2019).

Anonim

Să fim sinceri, chiar și cu activități în aer liber, păstrarea datelor de vară interesante poate fi greu de făcut. Indiferent dacă sunteți într-o relație angajată sau încă nu ați avut discuția despre "definiți relația", asigurându-vă că nopțile de întâlnire nu includ întotdeauna nici o barieră Netflix, fie că barul dvs. romantic are nevoie de o muncă serioasă. Dar pentru iubitorii de fitness, cine spune că noaptea dvs. de întâlnire nu se poate amesteca într-un pic de ceea ce vă place deja? Pentru băieții și fetele cărora le place să spargă o transpirație, am tras împreună 10 date care îți vor ține corpul și inima.

1. A lovit apa: Ce modalitate mai buna de a-ti testa abilitatile decat cu o dupa-amiaza pe apa intr-un caiac de doua persoane? Va trebui să lucrați împreună pentru a ajunge acolo unde doriți să mergeți, dar veți avea, de asemenea, o mulțime de timp liber pentru distracție pentru a vă cunoaște unii pe alții mai bine. Și după ce te întorci pe teren solid, te vei simți foarte mândru de munca în echipă.

2. Du-te paintballing: Ia inima de pompare din alte motive decât să vezi boo-ul tău. Paintball-ul este o modalitate distractivă de a încorpora o mică competiție prietenoasă în timp ce obțineți într-un antrenament HIIT în același timp. În plus, știm că ați dorit întotdeauna să reîncadrați acea zi perfectă a lui Heath Ledger / Julia Stiles în 10 lucruri pe care le urăsc despre tine

.

3. Urcați niște pietre: Există câteva săli de cățărare în interior, în mod serios, în jurul țării. Deci, fie că sunteți un alpinist cu experiență, fie că ești primul cronometru, apucă-ți data și faci o sală de gimnastică pentru un antrenament plin de uimire. În plus, vizualizarea din partea de jos în timp ce vă vedeți data nu va fi atât de rău.;)

4. Dansați-vă noaptea departe: Înfrângeți o transpirație nebună în clasele de dans ale grupului fav ca Zumba și BollyX, deci de ce să nu vă concentrați înapoi în sala de bal doar cu voi și cu drăguța voastră? Încercați ceva optimist, cum ar fi salsa sau tango pentru a vă mări ritmul cardiac și picioarele în mișcare.

5. Săriți în jurul valorii de: Deplasați-vă în timp, când erați copil și săriți pe o trambulină toată ziua, a fost definirea #goalelor. Datorită unor locuri cum ar fi Parcul de Trambulină Interioară Sky Zone, acele vise nu trebuie să moară. În schimb, transformați-i într-o noapte serios distractivă, serios transpirată.

6. Faceți o excursie: Suntem în sezonul de vârf de activitate în aer liber, deci de ce să nu profitați de ceea ce are de oferit natura și să vă petreceți ziua pe o plimbare lungă. Împachetați niște gustări, vedeți cine poate lua cele mai bune selfie la început și face o după-amiază întreagă. Bonus: Mama Natura este gratuită.

7. Încercați să vă ridicați în picioare (SUP): Dacă sunteți în căutarea unui antrenament cu braț și un picior, acest nou sport de apă modernă preia lacurile, râurile și oceanele țării. Și punctele de vedere? Trăsnet.

8. Găzduiți un turneu de găină: De ce păstrați antrenamentele potrivite pentru dvs.?Înființați o găină în curtea din spate și invitați-vă prietenii la ceea ce este sigur că va fi cea mai bună dată de grup a anului.

9. Leagăn de terenul de golf: Doriți să obțineți un antrenament ușor prin ruperea unei transpirații majore? Apăsați bastoanele și capul pentru terenul dvs. local de golf tripartit. Aceste cursuri nu sunt făcute pentru profesioniști, așa că dacă unul dintre dvs. nu este obișnuit cu acest sport, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la reținerea altor jucători. Treceți de la coș și mergeți la curs pentru a arde și câteva calorii bonus.

10. Bucurați-vă de un masaj al unui cuplu: dacă sunteți deja iubitori de fitness, știți importanța de a vă îngriji de mușchii post-antrenament. Masajul unui cuplu este modalitatea perfectă pentru tine și pentru a-ți putea folosi avantajele unui R & R foarte necesar.

Trimiteți-ne data de fitness preferată @feminineclub!