10 îNtâmplări greșite pentru a evita acest sezon de vacanță

10 îNtâmplări greșite pentru a evita acest sezon de vacanță

***CARP FISHING TV*** EDGES VOLUME 5! (Februarie 2019).

Anonim

Dacă te pregătești mintal pentru un sezon de sărbători, poate că nu vrei să vorbești despre asta. Într-o perioadă a anului care se pare că a fost construită pentru o poveste nerealistă (mulțumesc mult pentru filmele de Hallmark de Crăciun!), Este ușor pentru cei neascultători dintre noi să anticipeze câteva săptămâni lungi și singure, punctate cu petreceri de sărbătoare, cum suntem singuri. Dar înainte de a vă decide să renunțați la întâlnirea cu totul și să vă retrageți să vă ascundeți pe canapea cu o cană de ciocolată fiartă până la jumătatea lunii ianuarie, avem niște hrane pentru gândire.

Antrenorul Diana Mandell crede că probabil că ar trebui să-i luați consilierea pentru sezonul de sărbători, în loc să se răzgândească. Și suntem de acord. Sugestiile ei fac ca intreaga perspectiva de a fi unica pentru lunile noiembrie si decembrie pare brusc mai putin descurajanta. Ar putea fi chiar distractiv! Și dacă alegeți să-i aplicați sfaturile pentru căutarea iubirii sau pur și simplu pentru a vă face să vă simțiți puțin mai încrezători ca un singur spumos, avem un sentiment că vă va ușura vibrațiile triste de vacanță. Păstrați lectură pentru a afla mai multe despre cele 10 greșeli de dating, pe care Mandell le spune că trebuie să le evitați în timpul sezonului de sărbători, pentru o înveselire maximă.

1. Reducerea standardelor dvs. Știm că presiunea de a fi într-o relație este mai mare decât oricând în acest moment al anului, dar nu lăsați ca acesta să fie motivul pentru care vă rupeți regulile obișnuite de dating sau vă gândiți să vedeți pe cineva pe care nu l- t altfel. "Credem că întâlnirea cu cineva este mai bună decât întâlnirea cu nimeni nu este periculos și complet neadevărat", spune Mandell. "Nu vă reduceți standardele pentru că vă simțiți singuri. „

2. Comparația cu ceilalți: Părțile de vacanță și evenimentele de familie reprezintă o ocazie excelentă de a vă reconecta cu oamenii cărora le pasăți - dar, pe de altă parte, ele oferă mai multe oportunități pentru a vă măsura pe voi înșivă împotriva a ceea ce fac acești oameni în propria viață de dragoste. Amintiți-vă că toată lumea își pune cel mai bun picior înainte cu datele la aceste evenimente. Imaginea ar putea să nu fie la fel de roză cum apare!

3. Te-ai bătut singură: "Să te bați și să te simți rău că ești singur nu te face să te întâlnești cu cineva mai repede", spune Mandell. "Acceptați unde vă aflați acum și credeți că atunci când o persoană minunată va ajunge, veți profita de ea. Este în regulă să fie o singură închidere a anului. „

4. Repetarea modelelor vechi: Anul se încheie, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți reflectând cu privire la obiceiurile de întâlnire care nu sunt atât de sănătoase pe care le-ați dezvoltat în loc să le angajați. Acum, mai mult decât oricând, vedeți dacă puteți să acordați mai multă atenție modelelor care ți-au făcut un serviciu în trecut. Ati petrecut anul urmarind parteneri care nu au fost potriviti pentru dumneavoastra?Ai trecut cu vederea anumite steaguri roșii din când în când? Nu pierdeți timpul să faceți aceste lucruri din nou în acest sezon de sărbători.

5. Păstrați-vă acasă de la evenimente de vacanță și petreceri: Când nu aveți un plus, tentatia de a sta în circuitul de vacanță socială este atât de reală, dar vă îndemnăm să vă reconsiderați. Starea acasă vă va face să vă simțiți mai singuri, iar ieșirea la petrecere vă oferă șansa de a vă îmbraci, de a vă vizita cu prietenii și de a vă întâlni un interes nou. Nu stii niciodata! Scoateți acești pantaloni PJ, aruncați un ruj și ieșiți acolo. Cine are nevoie de o întâlnire?

6. Nu vă puneți acolo: Dacă vremea se răcește, avem tendința de a intra în modul de hibernare pentru sărbătorile și iarna lungă înainte. Acest lucru poate părea super-confortabil, dar nu este cea mai puternică mișcare pentru viața de dragoste. "Partenerul dvs. de vis nu va apărea în mod magic și vă va bate la ușă", spune Mandell. "Se poate simți inconfortabil, dar întotdeauna profitați de împrejurimile dvs. și întâlniți cât mai mulți oameni, atât pentru a vă exersa acolo, cât și pentru a vă întâlni pe cineva. „

7. Ajungeți la Ex: Nu lăsați sentimentele calde și neclare pe care să le aducă sărbătorile să se extindă acolo unde nu aparțin. Așa e - vorbim despre fostul tău. Este tentant să invitați o flacără anterioară pentru o băutură în acest sezon, în numele comunității, dar cu siguranță o veți regreta. Lăsați trecutul în trecut.

8. Ignorarea steagurilor roșii: Sezonul de sărbătoare nu este nici o scuză pentru a oferi unui potențial S. O. un permis gratuit pentru comportamentul rău. Dacă aveți senzație de agitație în legătură cu cineva pe care l-ați întâlnit online sau sunteți în general neimprimat de atitudinea urâtă a datei dvs., este timpul să mergeți mai departe. Nu ai nevoie de o sărbătoare de Anul Nou ca să fie rău.

9. Nu vă țineți responsabil: "Da, trebuie să vă lăsați întotdeauna puțină flexibilitate, dar doriți să vă asigurați că petreceți timp cu oameni care vă dau ceea ce spuneți că este cel mai important pentru dvs." Mandell spune. "Fiți întotdeauna responsabili față de ceea ce spuneți că doriți. "Aveți încredere în instinctul dvs., indiferent de aspectul romantic, sub lumina clipirii.

10. Nu stabiliți obiectivele Anului Nou: Dacă nu puteți să vă simțiți puțin în haldele despre starea dvs. unică pentru sezonul de sărbătoare, ați putea dori să luați în considerare direcționarea acestor sentimente în câteva rezoluții romantice pentru noul an. Petreceți ceva timp cu adevărat gândindu-vă la ceea ce căutați în lunile următoare și vedeți cât de mult vă puteți stabili pentru a obține succesul.

Ați făcut vreunul dintre aceste greșeli încercând să vă întâlniți în timpul sezonului de vacanță? Tweet ne @FeminineClub.com!