10 Decembrie Baby names to put you în spiritul de vacanță

10 Decembrie Baby names to put you în spiritul de vacanță

Teachers, Editors, Businessmen, Publishers, Politicians, Governors, Theologians (1950s Interviews) (Mai 2019).

Anonim

Ultima lună a anului, decembrie este un moment plin de festivități de vacanță și întâlniri de familie - și multe nume inspirate de copii.

Decembrie își ia numele din cuvântul latin decemar

, adică "10", așa cum a fost inițial luna a 10-a. Numele Decimus și Decima împărtășesc semnificația 10. De asemenea, decembrie are legături cu mulți lideri notabili și vizionari. Să punem la înălțime sălile cu acești asociați minunați.

1. Rosa: La 1 decembrie 1955, Rosa Parks a fost arestată în Montgomery, Alabama pentru că a refuzat să renunțe la locul ei unei persoane albe în autobuz. Unul dintre actele pivot în mișcarea drepturilor civile, arestarea parcurilor a declanșat un boicot al autobuzelor urbane și, în cele din urmă, a dus la desegregarea lor. Rosa este o formă latină a numelui de flori Rose și înseamnă, de asemenea, "roz" în mai multe limbi. Rose crește constant în popularitate, făcând-o pe Rosa, pe locul 631 printre numele fetelor, o alternativă minunată. Alte roze notabile sunt pictorul Rosa Bonheur și filozoful și activistul Rosa Luxemburg.

2. Quentin: Quentin Blake, unul dintre cei mai apreciați ilustratori de cărți pentru copii, sa născut la 16 decembrie 1932. Un scriitor, ilustrator și caricaturist, Blake este cel mai bine recunoscut pentru desenele sale încântătoare pentru romane Roald Dahl, 999> Matilda. Quentin este un nume latin, care înseamnă "a cincea", care a fost dat în mod tradițional celui de-al cincilea copil născut sau unui copil născut în a cincea lună a anului. Au existat mai multe Quentins literare, printre care Quentin Compson în

The Sound and the Fury al lui William Faulkner și Quentin "Q" Jacobsen în

Paper Towns lui John Green.

3.

Marguerite: Pe 9 decembrie 1897, activistul și sufrageratul Marguerite Durand a fondat un ziar feminist de ziar feminist La Fronde.

La Fronde a fost condusă exclusiv de femei și a susținut drepturile și egalitatea femeilor. De asemenea, autorul și activistul Maya Angelou sa născut Marguerite Annie Johnson. Margueritul este forma franceză a numelui Margaret, adică "perla". "În franceză, Marguerite este, de asemenea, cuvântul pentru floarea daisy. Marguerite a fost un nume de top 100 la începutul secolului 20, dar anul trecut doar 79 de fetițe au fost numite Marguerite în SUA.

4.

Emmett: Emmett Leo Kelly sa născut pe 9 decembrie 1898. Kelly a creat personajul iconic de clovn "Weary Willie" bazat pe hobosul epocii Depresiei. Kelly a jucat în filmele Cel mai mare spectacol de pe Terra și

Clowns. Emmett Leo ar face pentru un nume de băieți moderne. O forma masculina engleza de Emma care inseamna "universala", Emmett a urcat in popularitate anul trecut la numarul 139. Emmett a obtinut un imens impresionant popularitate in 2009 ca urmare a succesului seriei

Twilight.

5.

Rumer: Autorul Rumer Godden sa născut la 10 decembrie 1907. Născută Margaret Rumer Godden, ea a scris mai mult de 60 de cărți, nouă dintre acestea fiind realizate în filme, printre care Black Narcissus 999> râul

. Rumer era numele intermediar al lui Godden și fusese numele ei de familie al bunicii. Bruce Willis și Demi Moore au numit-o acum pe fiica lor Rumer după romancier. Singerul Randy Rogers are și o fiică pe nume Rumer. Deși numele de familie Rumer are o semnificație controversată, nu este legat de cuvântul zvon. Doar opt fetițe au fost numite Rumer anul trecut. 6.

Charles:

Charles Dickens Un Crăciun Carol a fost publicat pentru prima oară pe 19 decembrie 1843 și a fost un succes instant - nu a fost niciodată scos din uz. Povestea de vacanță a lui Dickens de Ebenezer Scrooge a fost adaptată nenumărate ori în film, scenă și operă. Denumirea franceză fără nume, care înseamnă "om liber", a fost mult timp populară, fără să scadă sub numărul 63; se află în prezent la numărul 50. Julia Louis-Dreyfus, Russell Crowe și Hugh Laurie sunt doar câteva dintre celebritățile care au ales numele băieților clasici pentru fiii lor. 7.

Helena:

Întreprinzătorul de cosmetică Helena Rubinstein sa născut la 25 decembrie 1872. Rubinstein a încurajat femeile să îmbrățișeze individualismul și frumusețea lor. De asemenea, un filantrop, ea este creditată ca fiind una dintre primele milionari de sex feminin. Helena, pronunțată HELL-en-a sau iad-AYN-a, este o formă latină a Helenului care înseamnă "lumină strălucitoare și strălucitoare. "În prezent la numărul 534, Helena este doar 115 de spoturi sub Helen în popularitate. Actrița Helena Bonham Carter este în prezent cel mai recunoscut purtător al acestui nume elegant al fetelor. 8. Carter:

Istoricul și autorul Carter Godwin Woodson sa născut la 19 decembrie 1875. Woodson este considerat unul dintre primii savanți ai istoriei afro-americane, introducând Studii Negre către colegiile americane și fondând Asociația pentru Studiu de viață și istorie afro-americană. Carter este unul dintre cele mai folosite nume unisex pentru copii. Anul trecut, Carter a urcat în popularitate pentru ambele sexe, deși este mult mai popular pentru băieți (la numărul 24) decât pentru fete (la 533). Un nume englez de ocupație, Carter înseamnă "transportator de mărfuri cu cărucior. "Carter este un nume de personaj popular care apare într-o serie de spectacole de la The Walking Dead la Gossip Girl

. 9.

Selma:

La 10 decembrie 1909, Selma Lagerlöf a devenit prima scriitoare feminină care a câștigat Premiul Nobel pentru Literatură. Lucrarea lui Lagerlöf este adânc înrădăcinată în povestiri și legende folclorice din casa ei din Suedia, și ea este cel mai bine amintit pentru cartea ei pentru copii Aventurile minunate ale lui Nils. Selma este un nume german folosit rar, derivat din Anselma, adică "casca evlavioasă". "Actorii Selma Blair și Salma Hayek pot face acest nume să se simtă puțin mai portabil. Doar 88 de fete au primit numele de Selma anul trecut. 10.

Huckleberry:

Romanul iubit al lui Mark Twain Aventurile lui Huckleberry Finn a debutat pe 10 decembrie 1884.Considerat pe scară largă unul dintre cele mai mari romane americane, el folosește satira pentru a expune rasismul. În plus față de a fi un nume recunoscut literar, un Huckleberry este un tip de boabe comestibile albastru-negru. Numai 25 de băieți au fost numiți Huckleberry anul trecut. Singerul Brad Paisley și actrița Kimberly Williams-Paisley au un fiu numit (William) Huckleberry "Huck", iar gazdă gazdă Bear Grylls a folosit de asemenea numele Huckleberry pentru fiul său.

Ești copilul din decembrie? Distribuiți numele dvs. cu noi @feminineclub! Această postare a fost publicată anterior pe numele Nameberry de către Meagan Burke.