10 Jocuri care îți vor ține copiii fericiti în afara

10 Jocuri care îți vor ține copiii fericiti în afara

DIY School Supplies! 12 Weird Back to School Hacks! (Mai 2019).

Anonim

Acum, când vremea însorită începe să se rotească, am decis să oferim spațiu în aer liber. Împreună cu îmbogățirea decorului pentru terasă și ajutând copiii noștri să își dezvolte prima grădină, investim de asemenea în câteva jocuri în aer liber, în speranța de a inspira copiii (și adulții!) În viața noastră să-și scape tehnologia și să se bucure de o mare în aer liber. Iată 10 jocuri în aer liber DIYable în aer liber care vă vor face distracția la nivel de carnaval din spate.

1. DIY Cornhole Game: Nimic nu învinge un joc clasic cum ar fi cornhole. Cu doar câteva materiale de bază (inclusiv placaj, vopsea, balamale, țesături, fasole uscată și câteva extras) puteți face acest joc nostalgic în mai puțin de patru ore. Nu este rău pentru un joc pe care îl puteți juca literalmente FOREVER! (via Lovely Indeed)

2. DIY Lawn Checkers: Când Jessie Jane de la Lily Shop a trecut prin vasele portocalii de la Home Depot, le-a văzut instantaneu ca niște piese uriașe de pietre pentru gazonul din față. Deși covorul astro-gazon este foarte util pentru crearea unui joc de lungă durată, puteți să vă salvați, de asemenea, $ 100 și să folosiți vopsea de bandă sau peluză ca o hack-uri ușoare. (prin magazinul Lily)

3. DIY Domino de gazon: Acest DIY super simplu este cu siguranta unul pe care ar trebui sa il marcati cat mai repede. Tot ce trebuie să faceți este să tăiați, să faceți nisip, să ștanțați și să pictați domino-urile și veți avea un joc competitiv care va ține minte copiii și copiii la inimă timp de ore întregi. (prin fier și sfoară)

4. Alice în Țara Minunilor Setul de crochete: Serios, suntem mereu visează să fugim în Țara Minunilor. Indiferent dacă aruncați o petrecere Alice sau doar doriți să adăugați un pic de capriciu în spațiul dvs. exterioar, acest simplu DIY va face ca curtea ta să fie atât de distractivă, aproape că vă putem garanta că veți beți târziu pentru datele dvs. foarte importante. (via Damask Love for Home Depot)

5. DIY Donut Piñata: Credem cu tarie ca nu esti niciodata prea batran pentru o piñata umpluta cu bomboane (diete blestemate). Acest superb * gogoș gogoș piñata îți pune instantaneu un zâmbet pe fețele noastre. Ai încredere în noi; echipa doamnei se va bucura de ea la fel de mult ca tots. (prin Studio DIY)

6. Tabletop Mini-Golf Game: În timp ce înființați un teren de golf adevărat în curtea dvs ar fi minunat, vom lua lucrurile lent și crafting o versiune de tabletop primul. Folosind pâslă, hârtie, dibluri din lemn și câteva extra, puteți obține cu adevărat creativitate făcând propriile dvs. obstacole cu lucrurile pe care le aveți în jurul casei. În plus, dacă vremea se schimbă brusc, poți alege cu ușurință jocul și du-te la masa de bucătărie pentru a continua distracția în interior. (prin ziua fericită Oh)

7. Diamond Washer Game: Daca esti un pic mai calificat la prelucrarea lemnului, acest joc de batete cu bile este cu siguranta unul pentru a incerca. Nu numai că este complet portabil atunci când este ambalat, dar este, de asemenea, mega addicting și va dura o perioadă foarte lungă de timp.(prin intermediul unei frumoase mizerii)

8. DIY pipe sprinkler: Dacă sunteți unul dintre puținii norocoși care trăiesc într-o zonă cu adevărat caldă, verificați acest aspersor dulce DIY înainte de următorul val de căldură. În loc să folosească țevi din PVC, această doamnă DIY a decis să utilizeze în schimb o țeava galvanizată, iar rezultatele sunt incredibile. (prin Viața încurcată)

9. DIY Beanbag Toss Game: Acest joc DIY toss este activitatea perfectă pentru a vă scoate copiii pe canapea în această primăvară. Nu numai că este ușor de făcut (nici măcar nu trebuie să coaseți o singură cusături), dar este, de asemenea, super personalizabil și o modalitate minunată de a petrece o după-amiază însorită. (via Oh Joy)

10. Jocul de memorie uriașă: Folosind doar un set de cusut, niște perdele de carton și teatru de la IKEA, creați un joc de memorie uriaș, pe care copiii mici îl vor iubi în toată primăvara. (prin intermediul IKEA)

Vrei să faci jocuri drăguțe pentru primăvară? Trimiteți-ne prin menționarea @feminineclub.