10 Aplicații pentru câini care sunt barking Genius

10 Aplicații pentru câini care sunt barking Genius

Our Miss Brooks: First Day / Weekend at Crystal Lake / Surprise Birthday Party / Football Game (Februarie 2019).

Anonim

Peeps: Vă vedem. De la aruncarea de laudă adorabilă la birou în mijlocul zilei de lucru pentru a-ți răsfăța pooch-ul cu chic indie magazin găsește, o adevărată doamnă câine găsește orice ocazie de a-și admira prietenul cel mai bun slobbery cu dragoste. Fie că sunteți în căutarea unei îngrijire pe timp de zi, câtorva sfaturi veterinare gratuite sau doar o modalitate nouă de a lua poze Instagram despre câinele dvs., aici sunt 10 aplicații pe care fiecare mama de puști trebuie să le descarce pentru prietenul lor blând.

1. WAG!: Odată ce l-am văzut pe Chelsea Handler încercând acest nou serviciu pe show-ul Netflix, am fost înclinat. Indiferent dacă nu poți să mergi cu puștiul tău din cauza unei întâlniri precoce sau să fugi din oraș timp de câteva zile și să ai nevoie de un sitter, această aplicație cool te conectează cu o rețea de pietoni de câine și babysitteri în funcție de locație.

DL It: Gratuit pe iOS și Android

2. Primul ajutor pentru animale de companie: Chiar dacă nu vrem să ne gândim niciodată la animalul nostru de companie care are o înspăimântare medicală, ar trebui să ne pregătim în continuare pentru orice caz. Această aplicație complet gratuită de la Crucea Roșie Americană vă oferă sfaturi veterinare reale pentru urgențe de zi cu zi. Nu numai că puteți accesa sfaturile de salvare în acest moment, dar există videoclipuri și chestionare pentru a vă face un profesionist înainte de grevele de dezastru.

DL It: Gratuit pe iOS și Android

3. Antrenorul Pet Shop: Să fim cinstiți - toți am început să comportăm comportamentul ciudat al câinelui nostru. Dar, în loc să vă pierdeți în forumuri de pe internet, această aplicație vă oferă gratuit sfaturi directe de la veterinarii verificați, formatori și alți experți pentru animale de companie. Da, gratis!

DL It: Gratuit pe iOS și Android

4. DogVacay: Dacă sunteți în căutarea unui sitter verificat pentru pooch dvs., trebuie să verificați această aplicație pronto. Dogvacay nu are doar peste 40.000 de cântăreți de câine de cinci stele pe continent, dar toate rezervările includ asigurare premium pentru animale de companie și actualizări zilnice de fotografii și video, astfel încât să puteți călători fără să vă faceți griji cu privire la BFF.

DL It: Gratuit pe iOS și Android

5. BringFido: Adu-ți puiul cu tine în timp ce călătoriți este o experiență uimitoare … dar poate fi și frustrant să găsești modalități de a explora orașul care este prietenos cu câinii. BringFido vă permite să căutați cu ușurință după locație cele mai bune hoteluri, atracții și restaurante care vă așteaptă cu animale de companie. Să explorăm!

DL It: Liber pe iOS

6. BarkBuddy: Această aplicație asemănătoare cu Tinder vă permite să faceți clic pe mii de profile de pui adoptabili, să le împărtășiți prietenilor și să salvați preferințele. Avertisment corect, veți dori să adoptați * toți * acești cutii.

DL It: Gratuit pe iOS și Android

7. BarkCam: Ca o mie de ani cu un Instagram doar pentru pooch-ul lor (îmi pare rău că nu-mi pare rău!), Pot spune sincer că această aplicație distractivă este cu siguranță merită descărcată. Pur și simplu alegeți un sunet care va atrage atenția puilor dvs. și va face o fotografie extraordinară * fără a se răzbuna. Heck, puteți adăuga chiar și autocolante și filtre distractive pentru a face lucruri de jazz.

DL It: Gratuit pe iOS și Android

8. Hartă Plimbarea mea pentru câini: La fel ca harta de încredere Map My Walk, această aplicație inovatoare de la Under Armor vă permite să vă exerciți câinele și să vă înregistrați pașii în același timp, utilizând tehnologia GPS încorporată a telefonului.

DL It: Gratuit pe iOS și Android

9. FitBark: Dacă v-ați întrebat mereu ce face Fido atunci când lucrați, această aplicație vă va oferi doar o bucată interioară pe care o căutați. Folosind FitBark Activity Monitor ($ 70), este practic un FitBit pentru puii pentru a urmări cât de activ este doggul dvs. în timpul zilei.

DL It: Gratuit pe iOS și Android

10. Ce Dog: Te-ai intrebat vreodata ce rasa de caine este puiul tau? Ei bine, această aplicație populară, alimentată de tehnologia AI, pretinde că este capabilă să spună ce tip de câine îți creează câinele cu doar o imagine. Ei au chiar un mod în care puteți afla ce fel de rasă de câini sunteți … mergeți înainte; știm că ești curios.

DL It: Gratuit pe iOS

Aveți aplicații prietenoase pentru miniaturi pe telefon? Trimiteți-ne prin menționarea @feminineclub.