10 Pijamale de câine atât de drăguț și confortabil, veți dori o pereche de potrivire

10 Pijamale de câine atât de drăguț și confortabil, veți dori o pereche de potrivire

Suspense: The Bride Vanishes / Till Death Do Us Part / Two Sharp Knives (Mai 2019).

Anonim

Unii oameni au sentimente mixte dacă câinii trebuie să poarte haine, dar suntem ferm în colțul #youdoyou. Înțelegem pe deplin de ce mamele de câine le place să-și strică animalele de casă cu costume de câine, îmbrăcăminte pentru animale de companie indie și petreceri pentru câini. Copiii noștri de blană merită cei mai buni: cel mai drăguț, mai comfortabil și mai moale. În domeniul hainelor confortabile de câine și al PJ, există câțiva hitters grei care au în mod constant haine de calitate și accesibile pentru pui. Și, la fel ca părinții, au brandurile preferate pentru micuții lor, avem câteva suporturi pentru brandurile preferate de blană.

1. Pijamale de pantaloni termoizolanți ($ 17): Imaginați-vă că puicuța dvs. a fost curbată lângă foc (sau încălzitorul de spațiu) pe partea superioară a păpușii tale Pendleton. Voi doi veți fi așa, atât de confortabil!

2. FitWarm UFO Pijamale Alien ($ 12): Gândiți-vă la toate acele momente în care câinele dvs. tocmai a privit în gol în spațiu. Ar putea comunica cu forme de viata dincolo de planeta Pamant? Dacă câinele tău este atât de ciudat încât ar putea fi dintr-o altă lume, aceste PJ-uri celeste sunt foarte potrivite.

3. CuteBone Banana Pajamas ($ 24): În loc de banane în pijamale, acestea sunt câini în pijamale de banane. Încearcă să spui că de zece ori repede, de ce nu? Cu aceste PJ-uri drăguțe și la prețuri accesibile, bebelușul dvs. de blană va arăta la fel de drăguț ca un buton care vine înainte de culcare.

4. CuteBone Ombré Dog Paw Pajamas ($ 28): Cine a spus că oamenii sunt singura specie vie care poate urma tendințele? Dacă ombre face ca câinele să arate fetch în timpul jocului, copilul are nevoie de aceste PJ-uri.

5. Pijamale de Velvet Pantofi ($ 6): Uită-te la acest costum și spune-ne că nu este cel mai drăguț lucru vreodată. (Alertă de avertizare: nu poți.) Să nu mai vorbim, pare confortabil AF, așa că ar fi foarte fericit dacă le-ar face în dimensiuni pentru adulți.

6. CaneAndCo Tartan Fleece Dog Pajamas ($ 70): Stii ca regulile ca bebelusii ar trebui sa fie intotdeauna imbracati intr-un strat suplimentar decat adultii, in special in timpul lunilor reci? Modul în care o vedem, această regulă se aplică și câinilor. Păstrați-vă bebelușul cald și confortabil - mai ales dacă locuiți într-o zonă cu luni de iarnă brutale - cu acest set de pijama din lână.

7. DonoSews Pijamale pentru câini de vacă ($ 25 +): Lăsați puilor să-și păstreze petele în timp ce se călcau în pijamale. Știm un câine pe nume Moo și nu am fi putut fi mai încântați să-i dăm cadou pijama.

8. Fitwarm Pinguini Donut Dog ($ 13): Cei doi vă împărtășiți o dragoste de mâncare pentru micul dejun atât de vast încât aveți chiar și pijamale de donut potrivite. Chiar ți-ai arătat cățelușul un lot de delicatețe care se potrivesc cu păpușii.

9. Adidog Sweatsuit ($ 21): Data viitoare când purtați acel jumătate de modă Adidas sau pictați orașul roșu în uzură colorată, nu uitați să îmbrăcați câinele în consecință. Aceste sutiene vin intr-o varietate de culori, astfel incat sa puteti sa punem dulapul cainelui vostru in culori care isi plac umbra de blana.

10. Iubesc tricoul mamei mele ($ 15): Nu este una dintre plăcerile simple ale vieții de a cumpăra (și de a primi) tricouri și cani de brânză care vă spun cât de mare de părinte de companie sunteți? Pentru că, dacă este cazul, nu există nici un motiv să nu meritați o cămașă "I love my mommy" pentru pui. Când vă plimbați în oraș cu tovarășul vostru, toată lumea poate fi siguri că vă trăiți cea mai bună viață. (Sau ceva de genul asta.)

Îți cumperi indie pentru puștiul tău? Spuneți-ne pe Twitter, menționând @FeminineClub.com.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.